GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

anton 1983
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la anton 1983 » 14 okt 2012, 22:34

nate je napisao/la:A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan :lol: :lol: :lol:
Ja neznam.

PS

Jel se ti sad smiješ ajduku/Torcidi/ajdukovcima/Splitu? Jel je to sad sramota što se sa tim klubom događa?

Sam pitam...

E da je nam u Zagrebu častan klub poput ajduka...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 14 okt 2012, 22:35

anton 1983 je napisao/la:
nate je napisao/la:A znate li možda svi dežurni branitelji Mamića ko je dotični Majan :lol: :lol: :lol:
Ja neznam.

PS

Jel se ti sad smiješ ajduku/Torcidi/ajdukovcima/Splitu? Jel je to sad sramota što se sa tim klubom događa?

Sam pitam...

E da je nam u Zagrebu častan klub poput ajduka...
Ma pusti ga, on bi radije vjerojatno da su situacije obrnute
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 okt 2012, 22:40

SirAlexFerguson je napisao/la:
Ma pusti ga, on bi radije vjerojatno da su situacije obrnute
Nije istina!

I ja i ti bi htjeli što i on, no ja i ti imamo dovoljno mozga da znamo da je to utopija, nerealno, da to nije moguće, da je neostvarivo.

:lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 okt 2012, 22:49

Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??

Nit sam Hajduk ikada spomenuo,oni su sami krivi za svoje stanje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 okt 2012, 23:26

nate je napisao/la:Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??
Klasično skretanje s teme.

Nije mi prokomentirao ni nagradnu igru,nagradno natjecanje što već :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false; ova pjesma je zapravo ljude u GNK dovela do one ideje o milji :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 okt 2012, 08:31

nate je napisao/la:Kakve veze ima Majan Debić s Hajdukom??
Ne znam. Ako si pažljivo pročitao moj post, uočio bi da sam napisao, da ne znam ko je dotični gospodin.
nate je napisao/la:Nit sam Hajduk ikada spomenuo,oni su sami krivi za svoje stanje.
Pa koga BK, kaj si ti napravio? :lol: Ja sam taj koji je spomenuo ajduka i postavio ti pitanje. Kaj sad skrećeš sa teme? :?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 okt 2012, 15:04

Nego šta imaš spominjat Hajduk ikako?Zašto bi se Dinamo poistovjećivao s njim?

Zašto vam ne dođe iz guzice u glavu više? Ja spomenem Mamića,a vi odmah "bi li da smo klub kao hajduk,onako u bankortu skoro"

Gluposti i odvraćanje s teme.Praviš se da ne znaš ko je Majan Debić,a i gore ti je navedeno.Ali glavno da BBB rade **** nerede,ali svi znamo da je Dinamo jedanput izbačen iz Europe,a znamo s čijom zaslugom.

Zabijanje glave u pijesak i toga mi je dosta.Vama je glavno dok je Dinamo dobar neka i Mamića.J**+ mi se da smo najlošiji u ligi,ali da se Hrvatska ne sprda s nama.Grobničani se sprdaju s Dinamom,nekadašnjim ponosom Hrvatske.A zato je odgovoran vaš gazda.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 okt 2012, 23:16

Jbt ime Majan ne postoji nigdje u svijetu a moroni ga uspijeli izmislit i još godinama podvaljuju priču kako je Majan Dabić jedan od onih zbog kojih je Dinamo izbačen iz Europe.U kakvoj sjebanoj državi živimo to je strašno.
A ovi novinari ga se ne usude pitat tko je zapravo Dabić,a stvar je na prvu jednostavna-treba natjerat Čiru da prizna ili unajmit nekog da to istraži.Nadam se da bi skoro moglo biti što god po tom pitanju,svakim danim je odlazak sve bliže...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 16 okt 2012, 13:44

Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.

Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 16 okt 2012, 16:27

Insect_terminator je napisao/la:Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.

Vise te kretene nitko ne dozivljava ozbiljno od povratka imena jer se uvijek protiv nekog ili neceg bore, uvijek je netko srbin, debela svinja, zahora bosanac, tuku se igraci, broje se krvna zrnca, ciro je ****, hrgovic cigan i sada je Mamic dosao na red (ovih ionako vise nema), a Mamicu su pare u igri pa ga nije tako jedostavno skinuti. I onda najjadnije od svega je sto pises da Ciro treba pomoci da se rasvijetli ova ne toliko bitna situacija.
evo ja trazim od nekoga da se ponasa kulturno,a nisam BBB.kako mozes usporedjivat navijacku grupu s vodecim covjekom dinama.nisu u redu ti neredi sa strane BBB-a,ali nije to razlog da se gase."huliganska" grupa koja jedina poduzima neke korake zajedno s zzd-om.BBB su se borili za ime dinamo i to je nesto sveto sto su ga oni vratili.i na tome im svaka cast.kako ne bi bili protiv nekoga kad su dinamom vladali prvo canjuga,a sada i mamic.da mamic radi po zakonu i da se ponasa kako bog zapovijeda niko ne bi nista rekao.ali od dinama je napravio smiejh,tugu i jad od kluba.jesi procitao feljtone s BBB stranice pa da vidis kakva je to ljiga od covjeka(sto si mogao zakljuciti i bez toga).BBB nije uvijek imao prave metode i ponasanje,ali opet ides na istu stvar.covjek pise o mamicu,a ti skreces pozornost na BBB.

dokad vise ljudi,dokad?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 okt 2012, 23:36

Dinamo povukao Halilovića iz hrvatske U-17 reprezentacije

Ranije je dogovoreno da ćemo Alena Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom, otkrio je izbornik Ivan Gudelj. Dinamo je zatražio da se Alen vrati...

Alen Halilović napustio je U-17 reprezentaciju uoči zadnje kvalifikacijske utakmice protiv Turske u Imotskome. Razlog napuštanja je želja Dinama da mladog igrača ima na raspolaganju za prvenstveni ogled s Interom i ogled Lige prvaka s PSG-om.

- Ranije je dogovoreno da ćemo Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom - otkrio je izbornik Ivan Gudelj, koji nije nimalo sretan ovakvim raspletom, no ipak vjeruje kako će njegovi izabranici i bez Halilovića osigurati prolaz.

Doista je nevjerojatno da je Dinamo povukao ovakav potez, da mu je Halilović toliko potreban u predstojećim ogledima da ga povlači iz reprezentacije. Vjerojatno ga Mamić želi učiniti najmlađim igračem koji je ikad nastupio u Ligi prvaka.

No veliko je pitanje kako će se ''dizanje u zvijezde'' odraziti na psihu mladog igrača, koji je sa 16 godina proglašen ''novim Messijem''. Pogotovo kad se uzme u obzir da na dva U-17 reprezentativna ogleda s Izraelom i Kazahstanom ni izbliza nije opravdao status najtalentiranijeg mladog igrača u Hrvatskoj.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 okt 2012, 22:05

Insect_terminator je napisao/la:Sto se mene tice moze Mamic otici zbog recimo tog incidenta sto se dogodio 94 ili kada vec, ali sam za to da se ugasi ta navijacka grupa istovremeno zbog raznih incidenata glupo mi uopce nabrajati bilo ih je previse. Neka svi snose odgovornost (licemjerno je traziti od nekoga da se ponasa kulturno, ne psuje, bude andjeo i takve gluposti, a ti koji to traze su nista drugo nego seljacine 10 puta gore) jer BBB su huliganska skupina i to je cinjenica ..... meni osobno oni idu vise na zivce nego Mamic.

Ovce :?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 okt 2012, 15:16

jeste vidjeli "spašavajuću" akciju i 10 ljudi=100 tisuca kuna..

sjebali sami sebe :lol: :lol: a neka stoki tako i treba.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 okt 2012, 23:02

SiamoNoi je napisao/la:
Radije nemoj odgovoriti nista nego se brukat ovako ..... uglavnom imas zeludac kada napises meni ovce, a istovremeno stavljas clanke koje je netko drugi napisao :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 okt 2012, 23:59

Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Radije nemoj odgovoriti nista nego se brukat ovako ..... uglavnom imas zeludac kada napises meni ovce, a istovremeno stavljas clanke koje je netko drugi napisao :lol:
BBB huliganska skupinaslika
Da njih nema bio bi pun stadion i bolja atmosfera slika
Kako drugo vas zvat nego ovce kad vidim kaj sve pišete.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:03

I ti ga sad prisra.... pa bio je pun stadion dok je bio bojkot! Karta više se tražila!!!
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 okt 2012, 00:15

badblueboylivno je napisao/la:I ti ga sad prisra.... pa bio je pun stadion dok je bio bojkot! Karta više se tražila!!!
Jasna stvar.A kad se prisjetimo kakva je atmosfera na tribinama bila,nesto što se samo poželjeti može " onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo op,op,op :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:21

To su pravi navijači... harmonika je iskonski navijački rekvizit, a naravno da pravi navijači Dinama žive u Visokom. Vođa im je onaj Kemo s FTV-a. I klub im mora platiti dolazak. To je to, to se traži. 8-)
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 okt 2012, 00:28

Nemoj obmanjivat javnost.Nije klub platio dolazak.Zdravko je iz svog dzepa dao.Svog razumiješ me.Novac koji je zaradio prodavajući stiropor.Kae ajmo dovedite mi te istinske navijače,makar iz svog dzepa morao dat za put i ulaznice.I opet je Zdravko dobrotvor i mecena i opet ne valja.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 okt 2012, 00:30

:lol:

Na tragu si ekipe s ****, koji je tamo cirkus... kad sam u depri radi Dinama odem na onaj topic i raskinem se. :lol: :lol:
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []