Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 14 okt 2012, 23:18

Sto uvek onda ne citas izmedju redova,cak i kada ne ide u tvoju korist,vec si eto sad jednu vrlo jednostavnu stvar,koju javno kaze svaki navijac Partizan nasao da izvrces. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 okt 2012, 23:19

Novaka za centarfora :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 okt 2012, 23:24

soba 39 je napisao/la:Novaka za centarfora :mrgreen:
Ne, on zna zabiti!!!!!!!
@devile ko kaže da nisam?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 okt 2012, 23:56

DANTES je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Novaka za centarfora :mrgreen:
Ne, on zna zabiti!!!!!!!
@devile ko kaže da nisam?
Jbme ako ne bi bio opasniji od Šćepe i Leke zajedno :lol:
Ako ništa ono ima muda :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 okt 2012, 15:07

Srpski fudbaleri su doputavali u Skoplje...
Nezvanično,neki mediji prenose,slobodno mogu reći propagiraju,kako je u MKD otišlo i 300 "huligana" željnih da prave sranja.... jednostavno to je zemlja Srbija u svom vanprirodnom obliku... .:(
Šta reći,kakvu posluku porati, utakmica biti ili ne biti,Srbiju isljučivo pobeda ostavlja u trci za Mundijal,svaki drugi rezultat praktično već sada izbacuje Srbiju iz priče zvane SP 2014. Bitan faktor za nas će biti to što će makedonci igrati bez Pandeva i još jednog bitnog igrača,pali su i oni donekle posle poraza od hrvata,tako da ako nigde drugo onda na papiru smo favoriti.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 okt 2012, 15:20

underPFC je napisao/la: Nezvanično,neki mediji prenose,slobodno mogu reći propagiraju,kako je u MKD otišlo i 300 "huligana" željnih da prave sranja.... jednostavno to je zemlja Srbija u svom vanprirodnom obliku...
A ti vjeruješ u to što je Kurir napisao?
Spremamo veliko iznenađenje Šiptarima u Skoplju. Dobro će nas zapamtiti, a cilj nam je da ih hvatamo po gradu i prebijemo što više. Pošto ne idemo organizovano, već isključivo svojim prevozom, mislim da ćemo bez problema stići do Skoplja, ali i nekih usputnih mesta u kojima živi veliki broj Šiptara - kaže za naš list jedan od viđenijih beogradskih huligana.
Čuj "jedan od viđenijih beogradskih huligana"- :lol:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 okt 2012, 15:28

Kuriru malo šta verujem.
Ni sam nisam rekao da će se desiti sranje,već da bi itekako nekima odgovaralo da se isto desi,setimo se Italije...
Što se mene tiče svaki idiot koji zbog ličnog interesa i koverte želi nauditi svojoj fudbalskoj reprezentaciji ne zaslužuje da se naziva građaninom Srbije.
Ali isto tako, svestan sam da i sami novinari u nemanju adekvatnih i bomba vesti često prelaze prag ozbiljnosti sa ovako glupim tekstovima. I da, poznavajući neke stvari,itekako bi moglo biti belaja,jer verovatno i sam znaš da u samoj MKD imaš dosta navijača večitih,dovoljna je mala čarka i da se desi sranje,a nesposobna mkd policija je mnogo puta do sada pokazala svoju spremnost,koja je na nivou spremnosti dekice od 90 i kusur da istrči 50 metara...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 15 okt 2012, 16:31

[youtube][/youtube]

Neobicna melodija s mobitela.... 8-)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 okt 2012, 18:39

klasična provokacija hrvatskog novinara,doduše Mihajlović vješto bacio u bedak istog... Samo smatram da novinar čiji je telefon nije imao potrebe za provokacijama,al ajde...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 okt 2012, 18:45

Dobra kvota na vama 8-) Cvaj komaden :D
Thomas Müller - Fußballgott

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 18:46

don_burza je napisao/la:Dobra kvota na vama 8-) Cvaj komaden :D
Iz tvojih usta u Bozije usi. ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 okt 2012, 18:48

Zna li se postava Makedonaca za sutra? Vjerovatno opet sa samo jednim špicem,ovaj put bez najbolje igrača Pandeva... Ja vjerujem da ih možemo dobiti,poslednja je bila čini mi se prijateljska pod vođstvom Đukića?! Odigrali smo je očajno kao i sve utakmice tada...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 18:54

samoradnik je napisao/la:Zna li se postava Makedonaca za sutra? Vjerovatno opet sa samo jednim špicem,ovaj put bez najbolje igrača Pandeva... Ja vjerujem da ih možemo dobiti,poslednja je bila čini mi se prijateljska pod vođstvom Đukića?! Odigrali smo je očajno kao i sve utakmice tada...
Verovatno ce im igrati Bogatinov,Georgievski,Popov,Noveski,Sikov,Gligorov,Demiri,Ibraimi,Shmulikoski,
Trickovski,Ristic

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 15 okt 2012, 19:18

Gorazde11 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Melodija zvana stečaj :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 okt 2012, 19:54

Selektor Srbije Siniša Mihajlović demantovao je da poznaje fudbalskog menadžera Faljia Ramadanija, reagovajući na kritike da igraju uglavnom njegovi igrači.

"Ramadanija ne poznajem. Video sam ga jednom u životu, u Firenci, pošto je on menadžer (Stevana) Jovetića. U reprezentaciju pozivam igrače za koje mislim da su to zaslužili, koji su mladi i perspektivni", rekao je Mihajlović.

-b92.net

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 15 okt 2012, 20:15

MaGiCa je napisao/la:Selektor Srbije Siniša Mihajlović demantovao je da poznaje fudbalskog menadžera Faljia Ramadanija, reagovajući na kritike da igraju uglavnom njegovi igrači.

"Ramadanija ne poznajem. Video sam ga jednom u životu, u Firenci, pošto je on menadžer (Stevana) Jovetića. U reprezentaciju pozivam igrače za koje mislim da su to zaslužili, koji su mladi i perspektivni", rekao je Mihajlović.

-b92.net
Zna Ramadanija onaj ko treba da ga zna ;)
"Indija,Pakistan..."

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 okt 2012, 21:22

Devil je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Zna li se postava Makedonaca za sutra? Vjerovatno opet sa samo jednim špicem,ovaj put bez najbolje igrača Pandeva... Ja vjerujem da ih možemo dobiti,poslednja je bila čini mi se prijateljska pod vođstvom Đukića?! Odigrali smo je očajno kao i sve utakmice tada...
Verovatno ce im igrati Bogatinov,Georgievski,Popov,Noveski,Sikov,Gligorov,Demiri,Ibraimi,Shmulikoski,
Trickovski,Ristic
Po ovom sastavu jedina opasnost je Tričkovski i Ibraimi... Sve u svemu ako ovakvu Makedoniju ne možemo dobit,onda stvarno nismo ni o od ozbiljnog tima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 21:33

samoradnik je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Trickovski,Ristic
Po ovom sastavu jedina opasnost je Tričkovski i Ibraimi... Sve u svemu ako ovakvu Makedoniju ne možemo dobit,onda stvarno nismo ni o od ozbiljnog tima.
Pa i ne bas.Apsolutno ne treba podcenjivati Makedoniju jer su veoma kvalitetna ekipa cak i bez Pandeva.Ristic je odlican napadac,meni se licno vise svidja nego Trickovski ali nije imao tu srecu da ga lose procene u Zvezdi ili da odigra lose pa da napravi bolju karijeru. :mrgreen:
Isto tako ovo je sastav koji je mislim da ce da bude,mada ne bi me cudilo da npr.Hasani dobije priliku a ja se nadam i Lazevskom. :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2012, 12:51

Devil je napisao/la: Neces verovati vrlo verovatno,nisam ni ja mogao da verujem kada sam to cuo od jednog veoma bliskog lika reprezentaciji FSS,i sa kojim sam hajde da kazem saradjivao proteklih 1-2 godine i koji mi i pre govorio da se menadzerski slazu igraci sto smo u ostalom i sami znali.Ali sada mi lik kaze da u mnogo manjoj meri menadzeri kroje spisak.Nije za javno nabrajanje svih igraca,samo cu reci da Scepovica Mihajlovic ne zove zbog menadzera.I jos par njih.Ono i moja reakcija je bila :roll:,ali nema razloga da me taj lik bespotrebno laze. ;)
To je mozda jos i gore.
Ako Mihajlovic zove Scepovica jer u njega fudbalski receno "veruje", to je dokaz ili da ne ume da radi svoj posao ili da je par excellence vizionar. Posto tu viziju nisam video, cak ni V od iste, cenim da je 1 klasicni alibnjak onda. Na kraju ce Tole reci: "doveli smo ga, nismo mu se mesali, sam je sve radio...dakle, posto je imao sve, sve je i uprskao...evo mu svileni gajtan..." i tako ce potrositi jos jednog trenera i imati pravo na to, ovoga puta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 okt 2012, 13:23

Gorazde11 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Spijun. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.