Haj valjda ćemo dobiti Kazahstan i bez njega, iako izgleda da nam je glavni igrač

Kad smo Slovake 4:0, možemo i Kazahstance bar 2:0

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pa i on nije pametan, umjesto da se cuva on ide praviti faul na 4-0.legenda reala je napisao/la:Ćerimagić dvije asistencije, gol i crveni karton![]()
Haj valjda ćemo dobiti Kazahstan i bez njega, iako izgleda da nam je glavni igrač![]()
GentSakuragi je napisao/la:pa i on nije pametan, umjesto da se cuva on ide praviti faul na 4-0.legenda reala je napisao/la:Ćerimagić dvije asistencije, gol i crveni karton![]()
Haj valjda ćemo dobiti Kazahstan i bez njega, iako izgleda da nam je glavni igrač![]()
gdje igra Cerimagic?
Da, prve dvije ekipe idu sigurno dalje u elitnu fazu kvalifikacije gdje se formiraju nove grupe. Uz te dvije ekipe, najbolja treceplasirana ekipa iz svih 12 grupa također prolazi dalje.legenda reala je napisao/la:Jel prva dva idu dalje, pa se formiraju nove grupe![]()
Znači pobjediti Kazahstan i nek Norvežani ne izgube od Slovaka
U prvom je timu ali nije jos zaigrao za isti.Premlad je.bagrcavi je napisao/la:Može li se naći neka statistika o Ćerimagiću ? Na transfermarktu piše da igra za prvi tim Genta i da ima ugovor do 2015. godine.
Zar taj igrac postoji na kraju ?redarmy0 je napisao/la:Jel iko zna sta bi od Izet Zahirovica iz Manchester Uniteda?
Nije se nikad ni rodio.redarmy0 je napisao/la:Jel iko zna sta bi od Izet Zahirovica iz Manchester Uniteda?
Dylan Dog je napisao/la:Bilo je likova iz njegovog navodnog rodnog mjesta(ne mogu se sjetiti kojeg) koji su se kleli da je dolazio ljeti i dijelio dresove![]()
I da je zbog povrede rano prekinuo fudbalsku karijeru i da i dan danas živi sretno u Irskoj![]()
Vjerovatno nikada nije ni postojao,no legenda o njemu nikad umrijet' neće.
Izet Z. je bosanski Kayser Söze.Dylan Dog je napisao/la:Bilo je likova iz njegovog navodnog rodnog mjesta(ne mogu se sjetiti kojeg) koji su se kleli da je dolazio ljeti i dijelio dresove![]()
I da je zbog povrede rano prekinuo fudbalsku karijeru i da i dan danas živi sretno u Irskoj![]()
Vjerovatno nikada nije ni postojao,no legenda o njemu nikad umrijet' neće.
alen plakalo je vrhunski golman prerastao svoja godišta, ako si gledao tekmu valjda si dovoljno vidiolegenda reala je napisao/la:Ma jaka nam je ova generacija 93-94, počeli smo stvarati igračeCartman je napisao/la:
Odlicno igraju izgleda, vidim da su Imamovic (Lokomotiv M) i Durakovic (Austrija) na klupi ovaj put.![]()
![]()
Pa upravo je neko ko je bio na utakmici, napisao da su njih dvojica bili najgori protiv Norveške, evo danas i dokaza.
Ovaj Duraković mislim i krivac za golove![]()
Jbt gledaj sad problema u ovim mlađim kategorijama nema golmana za lijekasvi hoće da budu Džeko i Miske
Ima ga svugdje samo ne u javnostibagrcavi je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/izet-zah ... 48920.html
ima ga na transfermarkt
Dobar je Izo, zna ga moj prijatelj. Kaze da je vec 5-6 godina redovno najbolji igrac Unitedove U-17 ekipe. Reko mu Ferguson da ako tako nastavi mogao bi dobiti sansu u U-19 ekipi za par godina.edinjo-bih je napisao/la:ja sam vremenom isto poceo da sumnjam da izet postoji, ali mi onda jedan momak iz jablanice rece da on ("izo") naravno postoji, da im dodje ljetos u jablanicu, igra turnire i podijeli uvijek par dresova manchestera, e sad ako on laze neka mu ide na cast.... .