Jesam ja spomenuo Cecu Seku Draganu ili neku od tih kurvi??bayer 04 je napisao/la:Prva stvar...Ja ne slušam uopšte toliko stranu muziku...Također većina ljudi koji to slušaju ujedno i razumiju šta "priča taj reper,roker..."bavarian_bk je napisao/la:Popusis ti meni onu stvar!!!bayer 04 je napisao/la:Možda ja imam problem,jer ne mogu prihvatiti tuđe mišljenje,ali ne mogu a da ništa ne napišem...
Krenulo je odlično sa ovom temom,dakle postavljali su ljudi uglavnom dobru muziku,ali je stranica prije ove pokazala realno stanje u našem društvu...![]()
U vezi istaknute rečenice...
Šta to znači dobra muzika!?Ko ima pravo da drugom govori šta je dobra muzika!?
Dakle nemam možda pravo da raspravljam o nečijim ukusima,ali je ČINJENICA da je sve na ovom svijetu stvoreno u paru-dobro i loše...Postoje ti ukusi,ali postoji i dobar i loš ukus...
Ne bih da ovdje povrijedim nekoga,ali većina ove muzike je nametnuta sa sela...Dakle ono što je dio te neke seoske tradicije,ta narodna muzika,postala je i dio grada...
Sta tebe boli **** sta ja slusam, znaci ko slusa folk je seljak !!
**** vam tu muziku stranu ,jel sta razumijete od toga ,jel shvatate poruku ,znatel sta prica taj reper ,roker ,itd
Sinan ,Saban i ostali su carevi pa vi pricajte sta hocete !!Samo su bolji Asim BAjric,Dino M,Aldino,Haris Džinovic,Hari Varesanovic,Nihad Alibegovic ,i ostali!
Nije mi jasno kakav moraš biti kapacitet da bi slušao pjesmu tipa:"Troši me ove noći"!!!![]()
...
Te tvoje pjevače ne mogu izjednačiti sa ovim,mada mi je taj Asim Bajrić sumnjiv...Je li on pjeva "BAŠKA ONA,BAŠKA JA"....hahah...Žalosno je stvar da ja,koji uopšte puno i ne izlazim gdje moja generacija,upravo radi ovakve muzike-znam ovakve pjesme...Pa vi vidite koliko su zastupljenje u našem društvu...
Za njih i ja kazem da nemaju pojma sta je pjesma!!
Ali kazem ti poslusaj ti Asima Bajrica pa onda nesto reci