Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
meni je odlicno da ce ciro uvesti kombinovanu ekipu. ako se govori da su spanski igraci koji su rezerve bas pokusati iskoristiti sansu da se nametnu to bi trebali i ovi nasi "uhljupi". cini mi se da je mravac dosao malo sebi a i pandža. bajramovica bi stavio da igra 90 minuta kad se vec nesto ko ljuti pa nek igra. i naravno pjanica i misimovica zajedno.sa ovako ofanzivnom vezom ima da izgubimo tri razlike
. gdje je u svemu tome muslimovic? berberovica jedno poluvrijeme. samo bez damjanovica. super ce to tekma biti

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
jesi napacen!NK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Samo treba uzeti i to je necija sestra ili slicno ja bih se prvi slikao kad bih imao priliku sa svfim igracim Spanije a mada mislim da ovo nisu slike ss.ba od nekoga su to preuzeli jer ovo nije profesioonalno da se neka djevojka slikaje i neki lik na svim slikamaharishp je napisao/la:Ma vala bas :roll:Kad bi dosla recimo Spanska kosarkaska zenska repka @nemila bi odmah tepsiju pite na vugla metnuo da mu kokare mogu malo zamezit a sve ko biva nebi.MT87TM je napisao/la:E moj bezmozgas lahko je tebi.Sto se nije sa tobom slikala dritko jedan nisi bitan i sad curu treba Z***** Boze sacuvaj haj sto mrzite Srbe Hrvate same sebe al ospete paljbu po djevojci sto je slikala sa zvjezdama danasnjeg fudbala Jeste zalost majke miNK_Nemila je napisao/la:vazno je da se ova kokara odmah slikala sa svim spancima na aerodromu (stoji na naslovnoj strani)...Trebali su joj odraditi grupnjak u WC-u i rasturit picaju ko bugarsku skupstinu![]()
Zamislite samo osmjeh naseg milog @nemile
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Samo da je sacuvat igrace od kartona, to mene naj vise brine 

× Plava krv ispod koze ×
da li neko ima video od sinocnje emisije 60 minuta...scena sa spahicem u avionu
[youtube][/youtube]

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto se tice sastava, ja sam za najjaci. Da mi dernemo Spance, pa da malo Europa prokljuca. A sto se tice kartona, ma cuvat ce se oni.
Nema najboljih igraca Spanije, pa prema tome nema ko ni prodirati da bi se morao praviti faul.
Prognoza, cista pobjeda BiH. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
spanija je i ovako prejaka
a mi ako budemo odmarali neke igrace ne gine nam visok poraz daj boze da grijesim ovaj mata je igracina ,najvise mi je zao sto iniestu nisam vidio nadao sam se da ce igrati u sarajevu da ga zajmim po treningu
ali eto

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Torres je sletio u Sarajevo.A sigurno da on i Negredo nece biti bezazlen tandem,jos kad uzmemo u obzir da nema Spahica,Nadar,idr.Valjda ce to Mravac i Pandza dostojno odraditi !
12.9.2009.
Haman su Spaha i Dzeko dobri jaranirobb je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba mi informacija u vezi stadiona BP. Zapadna tribina je jedino natkrivena, jesam li u pravu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
JESI BRATE,NAZALOST ....omerbavarac je napisao/la:Treba mi informacija u vezi stadiona BP. Zapadna tribina je jedino natkrivena, jesam li u pravu?
hvala @robb na videu.......
Natkriven je i jedan dio istocne tribineahmic je napisao/la:JESI BRATE,NAZALOST ....omerbavarac je napisao/la:Treba mi informacija u vezi stadiona BP. Zapadna tribina je jedino natkrivena, jesam li u pravu?
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
A vi kako te ???steve-o je napisao/la:![]()
@ hrgovic
Ha-
Kakva je higijena u gradu??
Ha-ma mrs tamo

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2009, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dovoljan je zapad...... Jao sutra, ABD sve bude u redu i pravac Zenica.amir je napisao/la:Natkriven je i jedan dio istocne tribineahmic je napisao/la:JESI BRATE,NAZALOST ....omerbavarac je napisao/la:Treba mi informacija u vezi stadiona BP. Zapadna tribina je jedino natkrivena, jesam li u pravu?

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
a jeste se prepali oko tih kartona. pa Spahic, Nadarevic, Rahimic i Jahic su tokom cijelih dosadasnjih kvalifikacija dobili samo po jedan zuti a ljudi jos igraju u defanzivi. sutra malo da se pripaze i mislim da ih nece dobiti.
Kad belaj hoce,pogoto kad sudija ima urodjenu zuticu onda je malo zaebano.I jos raja i adrenalin ponese.calcio je napisao/la:a jeste se prepali oko tih kartona. pa Spahic, Nadarevic, Rahimic i Jahic su tokom cijelih dosadasnjih kvalifikacija dobili samo po jedan zuti a ljudi jos igraju u defanzivi. sutra malo da se pripaze i mislim da ih nece dobiti.
Uostalom Pjanic je ni kriv ni duzan dobio zuti,a Supic ima ih pun klinac koji onako ,,sporo,,izbacuju loptu tako da sve zavisi od sudije.
Ciri od svega mogu zamjeriti sto ne natjera cjelu ekipu da se ocisti od zutih.Ebo Spaniju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jeste jeste ako naidje neki hajvan od sudije i hoce da nas zajebe podjeli ce on zutih. pogotovo spanci vole da driblaju uvjek.ako se mene pita sva 4 beka pozvati iz BIH lige.za nas je svaki zuti karton veliki hendikepcalcio je napisao/la:a jeste se prepali oko tih kartona. pa Spahic, Nadarevic, Rahimic i Jahic su tokom cijelih dosadasnjih kvalifikacija dobili samo po jedan zuti a ljudi jos igraju u defanzivi. sutra malo da se pripaze i mislim da ih nece dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.