Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Ja pomjeranja i govana jesu puno i odgodili svaka im cast trebalo je bar mjesec dana odgoditi au raspored se mogla ova utakmica utrpati nekako
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Projekat za svaku pohvalu. Nadam se samo da će neko od Željinih trenera barem ponekad navratiti da pogleda tu djecu. Vjerujem da ima talenata.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Unutrasnji problemi FKS ne zanimaju FK Olimpik.19TM87 je napisao/la:sutra bez hordi
http://---SPAM---/sport/nogomet/clanak/091011075
nije to unutrasnji problem f.k.s....nego ne dolaze momci zbog tragicno nastradalog Vedrana...budi upuceniji a ne samo ko ... gledat pravo 

Sta moze Olimpik promijeniti,nista.Izbjegli su osude ponovnim prolongiranjem i nastavljaju igrati fudbal.Problemi su van ovog kluba.19TM87 je napisao/la:nije to unutrasnji problem f.k.s....nego ne dolaze momci zbog tragicno nastradalog Vedrana...budi upuceniji a ne samo ko ... gledat pravo
-
Prvo procitajte nesto prije postanja ...
Tribina treba i mora ostati prazna! Na njoj će samo biti Vedran za sve nas...
Tribina treba i mora ostati prazna! Na njoj će samo biti Vedran za sve nas...
nisi svatio poentu nema veze...uzivaj i sutra se nadam pozitivnom rezultatu po vas 

E sutra svi koji dodju na stadion ima da se smrznu ko pic.. evo snijeg pada drama 

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
-
nece bit niko na stadionu danas ...Lovac je napisao/la:E sutra svi koji dodju na stadion ima da se smrznu ko pic.. evo snijeg pada drama
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da nije opet odgodjena utakmica?Respektiva je napisao/la:nece bit niko na stadionu danas ...Lovac je napisao/la:E sutra svi koji dodju na stadion ima da se smrznu ko pic.. evo snijeg pada drama
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
upravo tako ..Gerrard je napisao/la:Nije jarane odgodjena ali uz razgovor sa Vedranovim bratom , dosli smo do stava da na ovoj utakmici prisustvuje samo Vedran , koreografija sa njegovim likom ce biti na tribini i bukvalno ova utakmica ce biti posvecena samo njemu !
valjda je nece odgoditi opet radi snijega ...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To sve znam. Objavljeno je to obavjestenje UNFKS prije par dana ali me malo zbunilo sto @Respektiva rece da nece niko biti na stadionu danas. Bice onih par stotina simpatizera Olimpika valjda.Gerrard je napisao/la:Nije jarane odgodjena ali uz razgovor sa Vedranovim bratom , dosli smo do stava da na ovoj utakmici prisustvuje samo Vedran , koreografija sa njegovim likom ce biti na tribini i bukvalno ova utakmica ce biti posvecena samo njemu !
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
@Gerrard
Bas zbog sinocnjih padavina sam i pitao da nije odgodjena utakmica!
Bas zbog sinocnjih padavina sam i pitao da nije odgodjena utakmica!
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da je cijena kao i kad Zeljo igra, nekih 10 KM je zapad.Gerrard je napisao/la:Inace koliko su cijene ulaznica za utakmice Olimpika kada igra kuci ... prije svega zapadna tribina me zanima
AMAR OSIM
Brate receno je da na tekmu nasi navijaci ne idu, znaci ni na zapad ni na sjever ni na jug!Nije valjda da mislis ici?Gerrard je napisao/la:Inace koliko su cijene ulaznica za utakmice Olimpika kada igra kuci ... prije svega zapadna tribina me zanima
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Gubimo 1 - 0, strijelac Spalevic iz penala nakon sto ga je prethodno srusio Alaim.
Do ovog penala Olimpik nije napravio ni jednu priliku niti korner dok je Sarajevo imalo 7 kornera i par prilika.
Do ovog penala Olimpik nije napravio ni jednu priliku niti korner dok je Sarajevo imalo 7 kornera i par prilika.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
imal ko info sa utakmice
84' Olimpik Sarajevo 1 - 0 FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.