PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Evolution87
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Evolution87 » 14 okt 2012, 22:34

@peppo nema veze, sta je 100.000 :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 15 okt 2012, 20:07

Hoće li ko odigrat sa mnom prijateljsku utakmicu, sad sam instalirao patch pa da vidim da li radi ?

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 okt 2012, 21:07

Mozel mi neko mmolim vas objasniti kako ovo sve funkcionise. Skinuo sam PES. Samo recite koji patch da skinem, kako da igram online. Slobodno i na pm :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 okt 2012, 21:21

Ultras1921 je napisao/la:Mozel mi neko mmolim vas objasniti kako ovo sve funkcionise. Skinuo sam PES. Samo recite koji patch da skinem, kako da igram online. Slobodno i na pm :)
ako je za ligu ovako:
1.http://www.deemaz8.tk/" onclick="window.open(this.href);return false; skines instaler i instaliras
2.na tom linku imas host file za five i pes6j
3.U slucaju da prethodna dva nisu jasna skines video-tutorial(to su dva linka vise downloads) i pogledas
4.regas se na five tako sto ces otici na link koji ja sad ne znam pa ce reci neko drugi i tu ukucas cd-key pesa,pa nick i password
5.odes na network i dobijes prostor za ukucavanja passworda i ukucavas na prinicipu nick-(crtica ova "-" obavezno)-password
npr:nick ti je ultras
pass:1921
i sad ukucavas ultras-1921
6.Uradi prethodni 5 i uzivaj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 okt 2012, 22:53

Senaid L.F.C je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:Mozel mi neko mmolim vas objasniti kako ovo sve funkcionise. Skinuo sam PES. Samo recite koji patch da skinem, kako da igram online. Slobodno i na pm :)
ako je za ligu ovako:
1.http://www.deemaz8.tk/" onclick="window.open(this.href);return false; skines instaler i instaliras
3.U slucaju da prethodna dva nisu jasna skines video-tutorial(to su dva linka vise downloads) i pogledas
4.regas se na five tako sto ces otici na link koji ja sad ne znam pa ce reci neko drugi i tu ukucas cd-key pesa,pa nick i password
5.odes na network i dobijes prostor za ukucavanja passworda i ukucavas na prinicipu nick-(crtica ova "-" obavezno)-password
hvala puno kralju!
EDIT: Sve sam instalirao, radi patch odlicno, prije nisam ni mogao uci u network sada mogu, ali nikako da se spojim. Znaci ukucam nick-password nece. 2 sam vec napravio usera, nijedan nece. Ako neko ima bilo kakvo rjesenje neka kaze

Forza Inter!

LoooA
Kontakt:

Post Postao/la LoooA » 16 okt 2012, 17:26

Moze li mi neko reci ko je zaduzen za klubove ...

Ako je u mogucnosti da mi se javi :)

LP

LoooA

Arsenal <3

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 okt 2012, 17:27

LoooA je napisao/la:Moze li mi neko reci ko je zaduzen za klubove ...

Ako je u mogucnosti da mi se javi :)

LP
Ja sam jedan od zaduzenih za klubove, najkasnije do sutra dobices informaciju o preuzimanju klubova ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 okt 2012, 17:51

neo samovoljno napustio ligi, 10DelPiero izbacen, nakon što je izostao zadnja 3 kola.

Tako da njihovi protivnici u 5. kolu mogu pisati 3-0 SLUZBENO, a za 6.kolo će se pronaći novi igrači.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 okt 2012, 18:17

Ultras1921 je napisao/la:
ako je za ligu ovako:
hvala puno kralju!
EDIT: Sve sam instalirao, radi patch odlicno, prije nisam ni mogao uci u network sada mogu, ali nikako da se spojim. Znaci ukucam nick-password nece. 2 sam vec napravio usera, nijedan nece. Ako neko ima bilo kakvo rjesenje neka kaze
pa jesi se registrirao na fiverever,trazi od ova dva ispod mene link za tu stranicu i nek ti objasne sta kako
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 16 okt 2012, 18:27

juventus 0244 je napisao/la:neo samovoljno napustio ligi, 10DelPiero izbacen, nakon što je izostao zadnja 3 kola.

Tako da njihovi protivnici u 5. kolu mogu pisati 3-0 SLUZBENO, a za 6.kolo će se pronaći novi igrači.
Ja protiv neo-a u LP a protiv 10DelPiero-a u ligi, jesul oba rezultata 3-0 :?:
SAMO ČELIK !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 okt 2012, 18:32

Viper je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:neo samovoljno napustio ligi, 10DelPiero izbacen, nakon što je izostao zadnja 3 kola.

Da ;)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 16 okt 2012, 18:40

Goalgetter je napisao/la:
Viper je napisao/la:

Da ;)
Ustvari u LP je 1-0 sluzbeno :)
SAMO ČELIK !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 16 okt 2012, 22:21

Senaid L.F.C je napisao/la: pa jesi se registrirao na fiverever,trazi od ova dva ispod mene link za tu stranicu i nek ti objasne sta kako
Ma ne brini se nista, registrovao sam se ja. Nego jednostavno nece. Naso sam na pes-serbia da treebam nesto da uradim sa portovima jer koristim ruter. Sve u svemu, puno ti hvala na pomoci ;)
EDIT: Namucih se dobor, ali evo uspjedoh. Sad je fazon nac nekog da odigras sa njim. Imal neko rapolozen?

Forza Inter!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 okt 2012, 15:45

Senaid L.F.C je napisao/la: pa jesi se registrirao na fiverever,trazi od ova dva ispod mene link za tu stranicu i nek ti objasne sta kako
Ma ne brini se nista, registrovao sam se ja. Nego jednostavno nece. Naso sam na pes-serbia da treebam nesto da uradim sa portovima jer koristim ruter. Sve u svemu, puno ti hvala na pomoci ;)
EDIT: Namucih se dobor, ali evo uspjedoh. Sad je fazon nac nekog da odigras sa njim. Imal neko rapolozen?
trebao si vjerovatno samo iskljuciti firewall,to sam zaboravio reci al u redu je sad
i drugi put cu pomoci kad zatreba
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LoooA
Kontakt:

Post Postao/la LoooA » 17 okt 2012, 19:07

Moze li jedno pitanja ako neko zna ?

Hocu da igram sa drugom i skinuli smo sve kako treba udjemo u istu sobu al nemozemo za zapocnemo igru zna li neko zasto :S

LoooA

Arsenal <3

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 17 okt 2012, 19:57

trebao si vjerovatno samo iskljuciti firewall,to sam zaboravio reci al u redu je sad
i drugi put cu pomoci kad zatreba
Nije samo do firewall, iskljucio sam ga. Znaci jednom za sva vremen: Ako koristite router MORATE da otvorite odredjene portovo. Ako vam zatreba samo recite ili potrazite na pes serbia!

Forza Inter!

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 okt 2012, 15:13

Može li mi neko objasniti kako se i kada vrše transferi i kako instalirati ove vaše rostere ?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2012, 15:28

Transfere mozes odmah dogovorati, a igrači će biti prebačeni nakon 9 kola, odnosno nakon svake pauze se radi novi patch.

Patch ti je najlakše ovako ubaciti:

Ova tri fajla ubacis u kitserver/dat/0_text.afs

http://www.2shared.com/file/mn6mdUEG/10DelPiero.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 okt 2012, 16:07

Evo i to sam napravio, vidio sam koje imam igrače, ali kad se dogovori transfer šta se onda radi? Idem li na edit pa da zamijenim igrače ili šta ? Smijem li ja da napravim svoju formaciju da nebi prije svakog meča morao to radit, koliko imam novca trenutno i kako mogu vidjet tabelu ?
To je sve :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 okt 2012, 19:28

Mouse je napisao/la:Evo i to sam napravio, vidio sam koje imam igrače, ali kad se dogovori transfer šta se onda radi? Idem li na edit pa da zamijenim igrače ili šta ? Smijem li ja da napravim svoju formaciju da nebi prije svakog meča morao to radit, koliko imam novca trenutno i kako mogu vidjet tabelu ?
To je sve :D
Tvoje je da napises transfer, a ostalo je naša briga, ti nista ne mijenjaš. Brojevi igrača i sve ostalo mora biti kao na patchu. A za formaciju ne znam ako namjestis offline da li će biti kad budes igrao online.

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []