BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Pa i red bi bio da i njih malo sjebu ozlijede ako su već sjebale i BvB. Živo me zanima ta tekma jer nisam ziher kako će se BvB u njoj postaviti...Onako kak je Bayern igrao ili buju samo i striktno igrali na kontre. Bekovske pozicije Reala u ovoj tekmi mogle bi biti od životne važnosti 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Semir bvb je napisao/la:Ma sad se svašta piše jer dečko razvaljuje guzove. Kad je tek potpis'o za nas rečeno je svima da ima klauzulu od 35 mil. eura, ali koja važi tek od 2015. To sad što se piše su čiste gluposti.Damir_BvB je napisao/la:Al Reus po svemu sudeci ima klauzulu u ugovoru da moze napustit BvB vec sledece sezone za 35 mio eura ...
I ja se sjecam da je bilo od 2015.-e...nadam se da ce tako i biti.
A je l' moguce ponistiti tu klauzulu ako se obje strane dogovore ?
-
Pale_Companion
- Kontakt:
postojeću klauzulu u ugovoru nije moguće poništiti, poništiti se može jednio potpisivanjem novog ugovora u kojem kluzule neće bitiadnan24 je napisao/la:Semir bvb je napisao/la:Ma sad se svašta piše jer dečko razvaljuje guzove. Kad je tek potpis'o za nas rečeno je svima da ima klauzulu od 35 mil. eura, ali koja važi tek od 2015. To sad što se piše su čiste gluposti.Damir_BvB je napisao/la:Al Reus po svemu sudeci ima klauzulu u ugovoru da moze napustit BvB vec sledece sezone za 35 mio eura ...
I ja se sjecam da je bilo od 2015.-e...nadam se da ce tako i biti.
A je l' moguce ponistiti tu klauzulu ako se obje strane dogovore ?
Agieren statt reagieren
Nista onda...valja Reusu ostati bar do 2016.-e
"davno" sam ja rekao da ce vjerovatno vec sljedecu sezonu ovi "siromasi" ala City i PSG ponuditi 50 mil evrica za Rojsonju,i sad mislim tako ali...Rols-Rojs ostaje kod nas jos dugo,em sto ga ugovor veze,em sto VOLI ovaj klub!
Sto se mene tice ja mu vjerujem,vjerujem da nece poceti srati da negdje zeli ici ovo ono,ne znam zasto ali cini mi se da nije taj tip!
+ tu mu je i "ljepsa ili ruznija" polovina Kuronja tako da...nebi on ostavio njega na cjedilu! 
Sto se mene tice ja mu vjerujem,vjerujem da nece poceti srati da negdje zeli ici ovo ono,ne znam zasto ali cini mi se da nije taj tip!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
smopiBVB je napisao/la: Sto se mene tice ja mu vjerujem,vjerujem da nece poceti srati da negdje zeli ici ovo ono,ne znam zasto ali cini mi se da nije taj tip!![]()
tako sam i ja mislio dok je Borussiji bio, i takav je dojam svojim izjavama ostavljao da ne želi nigdje ići, pa je onda digao sidro
dobro, treba ipak realno reći da je bvb jači klub ali nemojte se previše syebat ako ode kroz sezonu-dvije
Agieren statt reagieren
@Pale
Ima ti druze i ta mjesta ali...kazem,imam osjecaj,e sad da li ce me prevariti taj osjecaj...sve je moguce
Ima ti druze i ta mjesta ali...kazem,imam osjecaj,e sad da li ce me prevariti taj osjecaj...sve je moguce
Greuskreutz,Bender,Kehl,Hummels ce biti spremni za Schalke...mozda cak i Gundo zaigra u subotu.
Kako se osjeti ne igranje najboljeg stopera na planeti....
Misevi su opasno poceli voditi kolo u Elf-u , nek Hummy bude spreman za nas
Misevi su opasno poceli voditi kolo u Elf-u , nek Hummy bude spreman za nas
- kraljttbvb
- Kontakt:
Poljska - Engleska radi kise odgodjeno za sutra jer su Poljaci zaboravili "navuci" krov na stadion
Umjesto da nasa 3 Poljaka sutra budu u Dortmundu, oni ce sutra igrati utakmicu

Umjesto da nasa 3 Poljaka sutra budu u Dortmundu, oni ce sutra igrati utakmicu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hare hare hare evo opet se spominje tvoja masina i miljenik opet hocu mustuluk
I Krichoff ce po meni najvjerovatnije kod nas zavrsiti ... Zainteresovani su strumovi za njeg, dok ga je Inter pratio vec duze vrijeme tako mi rece jaran koji navija za Internazionale ... Ali Klopp i ta veza sa Mainzom i mladim Njemackim igracima bi trebala presudit u nasu Korist i projekt Echte liebe
Echte Liebe Nur der BvB ...
BvB Echte Liebe !!!
Rode mora zavrsiti u Dortmundu.
Treba ga gepit odmah na zimu, pogotovo ako prodjemo dalje u CL.
Reus dominira i dalje.
Reus dominira i dalje.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... -dana.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
Ako gledamo perspektivu BvB-a i Njemačke repke onda ja nisma za to da oni uzmu obojicu, već samo rodea. kao što znate ja smatram da BvB-u fali jedan kvalitetan srednji vezni i Rode bi to baš mogo bit, dok njima štoper ne treba. Plan je uzeti Kirchoffa, prodati Snatanu, nešto zaraditi i pustiti švabu da strune, a to ne želim, jer dvojac Subotić-Hummels će se tek razbiti kada jedan ode iz kluba.
Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...
Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Od sad pa na dalje samo lojalni Njemac dolazi u obziranton 1983 je napisao/la:Ako gledamo perspektivu BvB-a i Njemačke repke onda ja nisma za to da oni uzmu obojicu, već samo rodea. kao što znate ja smatram da BvB-u fali jedan kvalitetan srednji vezni i Rode bi to baš mogo bit, dok njima štoper ne treba. Plan je uzeti Kirchoffa, prodati Snatanu, nešto zaraditi i pustiti švabu da strune, a to ne želim, jer dvojac Subotić-Hummels će se tek razbiti kada jedan ode iz kluba.
Subotic ce uskoro da pakuje kofere, ja mislim da ce jos ovu igrati za BvB !!
Rode je dobrodošao.
Veliki potencijal kojeg Klopp lako može isklesati.
A što se tiče Kirckhoffa on i nije pod moranje, jer on je jedan od 2 standardna štopera mlade repke. Drugi je naš Sobiech koji nije ništa lošiji od Kirckhoffa. Treba prvo njemu dat' neku šansu, jer je momak veliki potencijal.
Eh sad ako nas napusti Santana i onda ako prodamo Subotića, tek onda možemo dovesti Kirckhoffa koji bi pravio društvo Hummelsu i Sobiechu.
Možda je to i neki plan za budućnost ukoliko ne produžimo ugovor s Subotićem. Tako bi Hummelsu dodali 2 standardna štopera iz U21 koji bi u skoroj budućnosti bili u užem krugu Elf-a.

A što se tiče Kirckhoffa on i nije pod moranje, jer on je jedan od 2 standardna štopera mlade repke. Drugi je naš Sobiech koji nije ništa lošiji od Kirckhoffa. Treba prvo njemu dat' neku šansu, jer je momak veliki potencijal.
Eh sad ako nas napusti Santana i onda ako prodamo Subotića, tek onda možemo dovesti Kirckhoffa koji bi pravio društvo Hummelsu i Sobiechu.
Možda je to i neki plan za budućnost ukoliko ne produžimo ugovor s Subotićem. Tako bi Hummelsu dodali 2 standardna štopera iz U21 koji bi u skoroj budućnosti bili u užem krugu Elf-a.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
anton 1983 je napisao/la:Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...
Meni se cini da je ovo planiranje za buducnost! Kad od 2014 Klop bude uporedo vodio BVB i Elf, 7-8 igraca iz BVB-a bi trebalo igrati u prvih 11 svaba. Tako da je ovo projekat pravljenja reprezentacije koja ce u Francuskoj 2016 biti prvak Evrope
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kraljttbvb je napisao/la:Poljska - Engleska radi kise odgodjeno za sutra jer su Poljaci zaboravili "navuci" krov na stadion![]()
Umjesto da nasa 3 Poljaka sutra budu u Dortmundu, oni ce sutra igrati utakmicu![]()
Da su bar 3 Poljaka u sastavu
- anton 1983
- Kontakt:
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pas im mater. Mourinho oće Piščeka. Ok, neka daju 30 milja kao za raznorazne Ramose i Pepeje i neka ga nose.
Baš je čudno daje ta vijest sada prije tekme sa realom osvanula...
Pas im mater. Mourinho oće Piščeka. Ok, neka daju 30 milja kao za raznorazne Ramose i Pepeje i neka ga nose.
Pricalo se o tome na ljeto , al je na kraju produzio(do 2016 valda?)anton 1983 je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html
a Real ce vjerovato vratit malog Carvajala iz Kuzena koji igra odlicno.
al ta je vijest vise zbog "pogodnog momenta"
jos se danas pojavila informacija da bi sportski direktor Anziha se mogao reaktivirat , mislim stvarno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.