Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Jel uputio ijedan sut da nije za tri poena??? 
- elninho_resTO
- Kontakt:
jadna nam je majka , imam osjecaj da ce svaki kos , faul , skok , promasaj , diskutabilna sudijska odluka donositi po jednu forum stranicu tokom cjele sezone 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ko ga ismijava??? Ili negledamo isti kanal...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Uđe trica, hvala kurcu !
elninho_resTO je napisao/la:jadna nam je majka , imam osjecaj da ce svaki kos , faul , skok , promasaj , diskutabilna sudijska odluka donositi po jednu forum stranicu tokom cjele sezone
Napunice se ovaj forum zestoko
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ni ja ne kontam to oko ismijavanja. Kod mene je vrhunac ismijavanja rasprava kako se izgovara Mirzino prezime ...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sto hrabriji mirza bude sto bolje ce biti, nesmije se prepasti!! eto ronaldo promasi prije 3 sedmice prazan gol sa 5-6 metara, ali on opet sebi kaze "ja sam najbolji" i odma sledecu loptu ako treba sa 30m opaliti na gol. mora tele biti psihicki jak, a tu nesumnjam u njega!
Netsi ce biti jako dobra ekipa ove godine.
Johnson je bolji nego sto sam mislio.
Ako Lopez i Blatche ovako igraju cijelu godinu... uf.
Johnson je bolji nego sto sam mislio.
Ako Lopez i Blatche ovako igraju cijelu godinu... uf.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
to bi bilo to za večeras. nisam prezadovoljan, ali bolje nego prva partija čini mi se. prebrzo pokupio tri faula, sad četvrti i napolje. bit će to još bolje vremenom.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ja teleta neznam jesam li ikad vidio sa ovoliko truda, ovako aktivan neznam jel ikad bio, i izgleda mi kao masina, kao da se je vec sad nabildao jos vise nego sto je bio, evo ga kao conan ili he-man hehehe 
Vide se da grize iz petni zila sto je jako bitno znaci zeli da dokaze zasto je doveden i da posjeduje kvalitet i sigurno ce iz utakmice u utakmicu biti bolji

Pirke@ Sumnja da ce na ovakom nivou igrati citavu sezonu Lopez i Blatche ipak su ovo pripremne utakmice sto se tice Johnson ne znam kako si ga ti gledao ali on je solidan igrac ali ima problem sa konstantnoscu tj da igra dobro u kontinuitetu ali vidjet cemo jeli to popravio
Pirke@ Sumnja da ce na ovakom nivou igrati citavu sezonu Lopez i Blatche ipak su ovo pripremne utakmice sto se tice Johnson ne znam kako si ga ti gledao ali on je solidan igrac ali ima problem sa konstantnoscu tj da igra dobro u kontinuitetu ali vidjet cemo jeli to popravio
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 16 okt 2012, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odbranu je odigro predobro!!!
- storm_raider
- Kontakt:
To je to, veceras je dobio nekih 15tak minuta. U odbrani solidan, u napadu se mora osloboditi. Svidja mi se sto Netsi igraju timski dobru kosarku, i sto Mirza odlicno izlazi iz bloka. To mu i u NBA ligi nece biti problem. Krenuce ga sut, i zatrpace par timova ove sezone sigurno. Kao sto sam napisao prije 2 mjeseca, neka dobije 15-16 minuta, i zabija 6,7 poena za premijernu sezonu i ja sam prezadovoljan. Ojacace strasno fizicki u ovih godinu dana, a mi cemo dobiti u reprezentaciji Mirzu nevjerovatno fizicki spremnog. Sut ce ga krenuti sigurno.
PS. Johnson je jedan od najboljih igraca u NBA ligi u zadnjih 10 godina (i medju 2,3 najbolja sutera NBA lige), mnogi ce to tek da vide. Vrhunski i veoma zahvalan igrac. Njegova potrosnja lopti se spominje u kosarkaskim udzbenicima u Americkoj Kosarkaskoj Akademiji.
PS. Johnson je jedan od najboljih igraca u NBA ligi u zadnjih 10 godina (i medju 2,3 najbolja sutera NBA lige), mnogi ce to tek da vide. Vrhunski i veoma zahvalan igrac. Njegova potrosnja lopti se spominje u kosarkaskim udzbenicima u Americkoj Kosarkaskoj Akademiji.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Neki moraju da shvate da je Mirza sada u NBA ligi. To je jedno 4 stepena iznad Eurolige. Nije lako tu tranziciju napraviti. Nije to kao fudbal gdje imas 5-6 liga koje si tu negdje. Trebace mu vremena da se navikne na brzinu igre, na snagu i brzinu igraca. Ako ocekujete da ce imati neku znacajnu ulogu u ovom uvodnom periodu, varate se. Njemu ce trebati najmanje do nove godine da se navikne.
Kao sto bi Amerikanci rekli "he's just getting his feet wet", u prevodu "tek ce malo da se skvasi prije nego sto zapliva".
Ako ce Mirza ista popraviti onda to ce biti njegovu mentalnu snagu. On je izabrao najgore mjesto za igranje kosarke. U Brooklyn(New York) oni yebu Derek Jeteru majku kada pogrijesi, iako im je ikona.
Kao sto bi Amerikanci rekli "he's just getting his feet wet", u prevodu "tek ce malo da se skvasi prije nego sto zapliva".
Ako ce Mirza ista popraviti onda to ce biti njegovu mentalnu snagu. On je izabrao najgore mjesto za igranje kosarke. U Brooklyn(New York) oni yebu Derek Jeteru majku kada pogrijesi, iako im je ikona.
Bukvalni prevod ide ''njegove noge postaju mokre''mada u prenesnom znacenju i slobodnom prevodu mozes itekakko tako docarati bas tvojim prevodom.AÐ_Official je napisao/la:Neki moraju da shvate da je Mirza sada u NBA ligi. To je jedno 4 stepena iznad Eurolige. Nije lako tu tranziciju napraviti. Nije to kao fudbal gdje imas 5-6 liga koje si tu negdje. Trebace mu vremena da se navikne na brzinu igre, na snagu i brzinu igraca. Ako ocekujete da ce imati neku znacajnu ulogu u ovom uvodnom periodu, varate se. Njemu ce trebati najmanje do nove godine da se navikne.
Brooklyn je ipak nova eria.Stari zayebani ofarbani beskrupolozni dio Njujorka.
Mirza je iskusni yebac i dobra musterija ali u drugom kupleraju.I trebat ce mu vremena da se navikne na nove kurave.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znaci kao kod kuce, ko da igra u BiH.AÐ_Official je napisao/la:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
hackerinho
- Kontakt:
Sad ce ono ko Dzeko kad je tek u City presao...svaki korak se prati
ne gleda se gdje je lopta vec kretnja naseg igraca 
- storm_raider
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Znaci kao kod kuce, ko da igra u BiH.AÐ_Official je napisao/la:
Sport je lijek za tijelo i duh.
Citajuci pojedince,cak i na poslu dobijem osmjeh na licu
Jedva cekam na te osobe, kada Mirza zaigra kako umije i zna 
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Mirza kloc, pravda za Bavketalumani je napisao/la:Citajuci pojedince,cak i na poslu dobijem osmjeh na licuJedva cekam na te osobe, kada Mirza zaigra kako umije i zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.