Ajmo još Denver NFL i Houston NBA da se i to uzme.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Smije.mashe je napisao/la:Smije l' se sutra odigrat na Flipkens protiv Lisicki ?
+1Willy je napisao/la:Smije.mashe je napisao/la:Smije l' se sutra odigrat na Flipkens protiv Lisicki ?
1.60 na flipkens , premier kl.Citizen-X je napisao/la:+1Willy je napisao/la:Smije.mashe je napisao/la:Smije l' se sutra odigrat na Flipkens protiv Lisicki ?![]()
pošto je kvota?
Edin TM87 je napisao/la:San Diego - Denver 2 1,95
Ako Manning nastavi sa dosadasnjim partijama Denver ovo mora uzeti, imaju los omjer na pocetku sezone 2-3 (zbog teskog rasporeda), al' Manning je sve tekme odigr'o odlicno i sve bolji i bolji je, a odbrana im je relativno dobra samo sto su prosle sedmice potpuno zakazali + greske McGaheea koje ne smije ponovit ove sedmice, zato su i izgubili od Patsa.
masteRofPoker je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:San Diego - Denver 2 1,95
Ako Manning nastavi sa dosadasnjim partijama Denver ovo mora uzeti, imaju los omjer na pocetku sezone 2-3 (zbog teskog rasporeda), al' Manning je sve tekme odigr'o odlicno i sve bolji i bolji je, a odbrana im je relativno dobra samo sto su prosle sedmice potpuno zakazali + greske McGaheea koje ne smije ponovit ove sedmice, zato su i izgubili od Patsa.![]()
![]()
![]()
![]()
dijabola je napisao/la:San Diego - Denver X2 @ 1.85
San Diego ima omjer 3-2, ali su dobili samo lošije ekipe, dok Denver ima omjer 2-3, ali su imali puno teži raspored od domaćina. Gosti su kvalitetnija ekipa, a ja očekujem da Manning odradi najbolju partiju ove sezone, naročito nakon prošlosedmičnog poraza od Brady-a. Kod Amerikanaca su se kvote uglavnom izjednačile, a neke kladionice daju malu prednost Denveru, što je po meni i logično.
Dallas - Houston kp2 @ 2.40
Ja sam odigrao ovaj par, ali ne savjetujem veći ulog sad kad sam pogledao kompletne rostere ekipa. Mislim, vrijedi probati, s obzirom da Houston ipak predsezonu shvata ozbiljnije nego Dallas (slično kao Lakers-Utah). Za domaće neće igrati O.J. Mayo zbog povrede, a Nowitzki se tek oporavio, tako da ipak mislim da su gosti podcijenjeni. Ima tu dosta igrača koji mogu dati doprinos (primjera radi, rookie Jones igra sa velikom željom). Jeremy Lin je odigrao katastrofalno protiv Spursa, ali s obzirom koliko pažnje dobija od medija mislim da je nemoguće da večeras podbaci. Opet, vrijedi probati, ali ne pretjerivati s ulogom jer je ovo Mavsima prva utakmica protiv NBA ekipa u predsezoni (imali su jadnu pobjedu protiv Albe te poraz od Barcelone), pa ne znamo kakvi su im motivi.
hrabro drug samo Turci nikad vise na moj listic nakon petkahordas_Bec je napisao/la:evo nesta za danas......s malo vise rizika
slovacka - grcka X
italija - danska HCX (0:1)
rusija - aserbaidschan HC1
poljska - engleska HCX (1:0)
spanija - francuska Under 2,5
hrvatska - vels 1+1
rumunija - holandija HCX (1:0)
kipar - norveska 2
madjarska - turska 2
hehehe.....vjerujem ti, i ja sam bio igro x u petak, a oni totalno izgubise.....trenutno su jako losi, al ako zele jos da imaju koliko toliko nade, moraju dobit madjare, al to mi je nekako od gore navedenih naj "nesigurnija", tako da cu vidjeti jos....miki_92 je napisao/la:hrabro drug samo Turci nikad vise na moj listic nakon petkahordas_Bec je napisao/la:evo nesta za danas......s malo vise rizika
slovacka - grcka X
italija - danska HCX (0:1)
rusija - aserbaidschan HC1
poljska - engleska HCX (1:0)
spanija - francuska Under 2,5
hrvatska - vels 1+1
rumunija - holandija HCX (1:0)
kipar - norveska 2
madjarska - turska 2
slazem se sa tobom, ja mislim da bi trebale sve tri utakmice doci under 2,5!__EmIr__ je napisao/la:Braco, sta mislite na ova 3 undera : bjelorusija gruzija, ukrajina cg,
slovacka grcka? fala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.