ko kad na plažu krene nezadovoljno dijete!
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
ko kad na plažu krene nezadovoljno dijete!
- Principatus
- Kontakt:
Citam kako su se Grcki mediji dosta digli, to jest ocekivaju jasnu pobijedu i pisu clanke tipa "Ko je Hamsik?". Bar tako pisu ovi Grci na TMu. Dok je grcki komentator za vrijeme utakmice protiv nas cesce ponavljao: "Ako nemozemo pobijediti valjalo bi ovdje izvuci nerijeseno." Poslije utakmice nas ipak smatraju slabijom ekipom, to jest pred utakmicu su se bili uplasili, pa i sam Santos izgleda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U Zenici je stala kisa, oblaci se podosta razisli, sunce grije, ne bi trebala past kisa veceras 
SAMO ČELIK !
Joj Misketa
..
Nadam se da nece biti vecih problema veceras i da ce nasi lagano uzeti 3 boda.
Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obukuNarin je napisao/la:Joj Misketa![]()
..
-
džakailibu
- Kontakt:
cini mi se da je to dobro jer ce sa vecom dozom samopouzdanja i manjom dozom respekta doci u zenicu.Principatus je napisao/la:Citam kako su se Grcki mediji dosta digli, to jest ocekivaju jasnu pobijedu i pisu clanke tipa "Ko je Hamsik?". Bar tako pisu ovi Grci na TMu. Dok je grcki komentator za vrijeme utakmice protiv nas cesce ponavljao: "Ako nemozemo pobijediti valjalo bi ovdje izvuci nerijeseno." Poslije utakmice nas ipak smatraju slabijom ekipom, to jest pred utakmicu su se bili uplasili, pa i sam Santos izgleda.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Moraju biti u opremi sponzora!ZOI84 je napisao/la: Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obuku
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u Zenici?
Očekujem 3-0 ili 4-0, ako želimo na SP, Litva nam ne smije biti prijetnja i to se lagano treba riješiti.
Uplatio se i neki novac na remi u Slovačkoj. Drukajte da dobijem.
Očekujem 3-0 ili 4-0, ako želimo na SP, Litva nam ne smije biti prijetnja i to se lagano treba riješiti.
Uplatio se i neki novac na remi u Slovačkoj. Drukajte da dobijem.
Hayley <3
neo je napisao/la:Moraju biti u opremi sponzora!ZOI84 je napisao/la: Imaju li ovi nasi odijela, pa makar da ih na gostovanju obuku
Nemaju nasi odijela nikako, Legea nema odijela koje dijele igracima.
- Principatus
- Kontakt:
Pa kud uplati, pa ti si uvjek u pravu sa prognozama...kad ne uplacujes. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hehe. Sigurno prolazi, prošao je i zadnji X u utakmici Helena u petak, što me je jako obradovalo.Principatus je napisao/la:Pa kud uplati, pa ti si uvjek u pravu sa prognozama...kad ne uplacujes.
Hayley <3
iz svih ovih grckih i nasih komentara namece se zakljucak da je pape i grke i nas dobro za...ebo.Otisao covjek po bod kod jakih grka i izvukao bod, kako tako
Iako nisam neki ljubitelj doticnog skidam papu za hajku sto je digao i kojom je dobro isprepadao grke.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Bernd Stange: Zasto opet igrate protiv Latvije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Kad se mogu svi igrati selektora da i ja malo
Beg
Vranjes-Spaha-Zuka
Mujdza-Pjana-Zahirovic-Sejo
Miske
Vedo-Dzeko
Tamo negdje oko 65min ubaciti svejeze Stevanovica i Lulica i satrati ljude.
Beg
Vranjes-Spaha-Zuka
Mujdza-Pjana-Zahirovic-Sejo
Miske
Vedo-Dzeko
Tamo negdje oko 65min ubaciti svejeze Stevanovica i Lulica i satrati ljude.
Zadnja izmjena: jocker92, dana/u 16 okt 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Nema ni Barcelona DMBatko je napisao/la:To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Begović, Burić, Stanković
- katapult81
- Kontakt:
Kod mene na listiću Slovačka-Grčka X/X 
Zadnja izmjena: katapult81, dana/u 16 okt 2012, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima BusqetzPauleta je napisao/la:Nema ni Barcelona DMBatko je napisao/la:To je zaista previse ofanzivno, nema def veznog nema ko oduzeti loptu, zasetati na kontri, prenijeti loptu. Vecina evropskih momcadi igra sa dva def vezna a mi bi bez i jednog...Pauleta je napisao/la:Krenuli su i navijači iz Šamca. Večeras jednom nogom u Brazil. Samo ih ne podcjeniti. Nisu definitvno loša ekipa, ali ako želimo na SP, ovakve moramo dobijati. Ja se nadam da ćemo početi sa Lulićem, Pjanićem, Misimovićem i Stevanovićem u sredini, Mujdža, Vranješ, Spahić i Salihović iza, a u napadu Džeko i Ibišević
Nije bitno, ova tekma moze proci i bez DMa, MOZDA???? Ali je malo rizicno, ofanziva je svakako jaka, a defanziva bi dosta oslabila nedostatkom DMa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.