Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sanjam ovog Kolasinca kako igra za nas uhh kako bi nam lego,ne znam je li neko primjetio dok je igrao Papac kako smo bili sigurniji u odbrani sad nam je opet propuha..
-
edinjo-bih
- Kontakt:
muamer tankovic danas strijelac za U19 svedske protiv slovenije, sansu je dobio i mirza mujcic!
haris tabakovic je dobio sansu u dresu svicarske protiv skota!
haris tabakovic je dobio sansu u dresu svicarske protiv skota!
http://www.transfermarkt.de/de/emir-dil ... 80161.html" onclick="window.open(this.href);return false; na ovog momka bi trebalo obratiti paznju
http://www.transfermarkt.de/de/anel-had ... 51311.html" onclick="window.open(this.href);return false; nadam se da ce ovaj docekat da debituje za nasu reprezentaciju igra na poziciji gdje nam skripi
http://www.transfermarkt.de/de/izet-haj ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false; ist tako i ovaj momak
http://www.transfermarkt.de/de/anel-had ... 51311.html" onclick="window.open(this.href);return false; nadam se da ce ovaj docekat da debituje za nasu reprezentaciju igra na poziciji gdje nam skripi
http://www.transfermarkt.de/de/izet-haj ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false; ist tako i ovaj momak
Mirza Mujcic
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 05790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mirza ... 05790.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mujcic, Tabakovic, Tankovic, S.Hajrovic, I.Hajrovic, Kolasinac, Seferovic, Bicakcic, talenti na sve strane a ni jedan nema nas pasos 
Na transfermarktu piše da ovaj Mujčić ima naše i Švedsko državljanstvo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.transfermarkt.de/de/branimir ... 71209.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na ovog malca treba obratiti paznju.
visok, prilicno brz, dobar sut, dobro kretanje - ono, mogao bi preuzeti ulogu treceg napadaca.
mlad igrac(19 g.) koji ce se od 2014. ustaliti u bundeski i kao takav bi mogao biti vrlo bitan kotacic u brazilu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
on(19), pjana(22), halilovic(16
), kolasinac(19), bicakcic(22), vranjes(22), seferovic(20), hajrovici(19 i 21), hadzic(23) + ovi iskusniji reprezentativci = svijetla buducnost i cudo u brazilu
pu, pu, samo da se ne urekne
visok, prilicno brz, dobar sut, dobro kretanje - ono, mogao bi preuzeti ulogu treceg napadaca.
mlad igrac(19 g.) koji ce se od 2014. ustaliti u bundeski i kao takav bi mogao biti vrlo bitan kotacic u brazilu.
on(19), pjana(22), halilovic(16
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Navodno je Hrgota odbio da se odazove selektoru Svedske jer ceka poziv vatrenih.Tako da je on nazalost po svemu sudeci izgubljen za nas.Mada treba bar pokusat dok nije kasno.Pa sta bude.A ovaj stariji Hajrovic je navodno izjavio da ce se odazvati pozivu Svicarske repke ukoliko ga prije pozovu nego mi.Mada ne znam kako ga Susic moze pozvati kada lik nema nas pasos.Ali to u jednu ruku ide i na dusu saveza jer nemaju covjeka koji bi se time bavio.glupo je ocekivati da igrac i ono malo slobodnog vremena sto ima sjedi i cami u ambasadi sredjujuci papire.zar nebi bilo lakse zaposliti nekog covjeka koji bi se time bavio.Ipak nismo Brazil da se mozemo ponasati kao ako hoce za nas da igra neka dodje sam,ako nece ko ga hebe,moramo se boriti za svakog igraca.pogotovo za ove koji pokazu kvalitet a ova 2 ga sigurno imajusecer je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/branimir ... 71209.html
on(19), pjana(22), halilovic(16), kolasinac(19), bicakcic(22), vranjes(22), seferovic(20), hajrovici(19 i 21), hadzic(23) + ovi iskusniji reprezentativci = svijetla buducnost i cudo u brazilu
![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neće Hajrović ni dobiti poziv u A tim Švicarske, nije standardan ni u mladoj reprezentaciji 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Navodno mu oni spremaju vec poziv.a lik je prejak.prvi je asistent lige.dobro bi nam dosao,jer igra na poziciji koja kod nas uvijek skripi.a bilo bi dobro i radi njegovog brata.koji bi u tom slucaju u neku ruku isto bio kaparisan za nas.legenda reala je napisao/la:Ma neće Hajrović ni dobiti poziv u A tim Švicarske, nije standardan ni u mladoj reprezentaciji
A cini mi se da je njegov brat rekao kada su sa njim jednom radili intervju.Cini mi se bas za SS.ba.da mu je brat tj Izet da je dolazio bio na okupljanje nase U17 repke ali da su ga nasi nesto zajebali pa je onda odlucio igrati za mlade selekcije Svice
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Koja pozicija u nas škripi, lijevi vezni / krilo, desno krilo, jel ?
Pa imamo Lulića, može na obe strane, imamo Stevku, a svakako nam je sterilno desno krilo dok ga Miske igra, i dok je njega u repki s Pjanićem u startnih 11, tako da...
Kako god, i kada bi došao da igra, ne bi se baš naigrao.
Da ne bi bilo sada, da ja nisam za njegov dolazak i da igra za nas, daleko od toga, samo govorim činjenice.
Pa imamo Lulića, može na obe strane, imamo Stevku, a svakako nam je sterilno desno krilo dok ga Miske igra, i dok je njega u repki s Pjanićem u startnih 11, tako da...
Da ne bi bilo sada, da ja nisam za njegov dolazak i da igra za nas, daleko od toga, samo govorim činjenice.
Lula i Steva su kraljevi.Veliki sam fan Stevanovica.jos dok je igrao u Borcu gotivio sam ga.Ako nista dobro ce doci da pojaca barem konkurenciju.Jer igrac kada zna da mu je mjesto zagarantovano onda se malo i opusti.A uz to uvijek postoji opasnost od nedaj Boze povreda i kartona.Vidjeo si koliko nam je samo Pjanic falio u Grckoj.Da je on igrao siguran sam da bi im uvalili makar 2 gola,pa i pod cijenu da primimo 1.ovako nije imao adekvatne zamjene i igrali smo povucenije i u grcku.zizu1991 je napisao/la:Koja pozicija u nas škripi, lijevi vezni / krilo, desno krilo, jel ?![]()
Naravno, svaki nam je igrač ( kvalitetan ) dobrodošao, sada, šta će biti od svih njih....
Golman Njemacke U17, Raif Husic
http://www.transfermarkt.de/de/raif-hus ... 60742.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Istaknimo da su u redovima poražene ekipe(U21 Švicarska) zaigrali Izet Hajrović (od 46. minute) i Haris Seferović (od 68. minute), potencijalni bh. reprezentativci.
Treba sad do proljeca nas savez maksimalno iskoristiti vrijeme pa pojacati reprezentaciju određenim igracima.Samo savez moze pomoci igracima da dobiju nas pasos,a iskreno se nadam da ce to i uciniti.
Mala smo zemlja da se olako odricemo igraca i treba se boriti svim silama za svakog od njih.Evo recimo male su sanse da ce Slovenija na prvenstvu,istina onaj Haris Vuckic je povrijeđen,no do Brazila bi mogao biti spreman.Mali bi mogao biti vrlo dobar igrace i s njim otvoreno trebaju popricati.Da li bi zelio u Brazil ili da gleda SP na TV-u ?
Tu imamo i ove "Svicarce",iskreno se nadam da ce Hajrovic uskoro u repku umjesto Vrsajevica,a da ce Seferovic zauzeti mjesto treceg napadaca.
Naravno tu su i Anel Hazdic,Sead Kolosinac,Ermin Bicakcic,Mario Vrancic,Enis Nadarevic,te bivsi mladi reprezentativci Bilbija,Djuric,Visca itd.Volio bi da protiv Alzira barem ova trojica dobiju sansu
Mala smo zemlja da se olako odricemo igraca i treba se boriti svim silama za svakog od njih.Evo recimo male su sanse da ce Slovenija na prvenstvu,istina onaj Haris Vuckic je povrijeđen,no do Brazila bi mogao biti spreman.Mali bi mogao biti vrlo dobar igrace i s njim otvoreno trebaju popricati.Da li bi zelio u Brazil ili da gleda SP na TV-u ?
Tu imamo i ove "Svicarce",iskreno se nadam da ce Hajrovic uskoro u repku umjesto Vrsajevica,a da ce Seferovic zauzeti mjesto treceg napadaca.
Naravno tu su i Anel Hazdic,Sead Kolosinac,Ermin Bicakcic,Mario Vrancic,Enis Nadarevic,te bivsi mladi reprezentativci Bilbija,Djuric,Visca itd.Volio bi da protiv Alzira barem ova trojica dobiju sansu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sve si rekao, netrebam nista dodati osim da se slazem 100%Adi_Zepce je napisao/la:Treba sad do proljeca nas savez maksimalno iskoristiti vrijeme pa pojacati reprezentaciju određenim igracima.Samo savez moze pomoci igracima da dobiju nas pasos,a iskreno se nadam da ce to i uciniti.
Mala smo zemlja da se olako odricemo igraca i treba se boriti svim silama za svakog od njih.Evo recimo male su sanse da ce Slovenija na prvenstvu,istina onaj Haris Vuckic je povrijeđen,no do Brazila bi mogao biti spreman.Mali bi mogao biti vrlo dobar igrace i s njim otvoreno trebaju popricati.Da li bi zelio u Brazil ili da gleda SP na TV-u ?![]()
Samo jos da se slozi Pape,savez i ovi igraci i to bi bilo toSakuragi je napisao/la:sve si rekao, netrebam nista dodati osim da se slazem 100%Adi_Zepce je napisao/la:Treba sad do proljeca nas savez maksimalno iskoristiti vrijeme pa pojacati reprezentaciju određenim igracima.Samo savez moze pomoci igracima da dobiju nas pasos,a iskreno se nadam da ce to i uciniti.
Mala smo zemlja da se olako odricemo igraca i treba se boriti svim silama za svakog od njih.Evo recimo male su sanse da ce Slovenija na prvenstvu,istina onaj Haris Vuckic je povrijeđen,no do Brazila bi mogao biti spreman.Mali bi mogao biti vrlo dobar igrace i s njim otvoreno trebaju popricati.Da li bi zelio u Brazil ili da gleda SP na TV-u ?![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: General505 i 14 gostiju.