NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

esprit
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la esprit » 14 okt 2012, 08:36

tropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
De nam i ovaj osjecaj od jucer docaraj :mrgreen:

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 14 okt 2012, 11:15

FOTKE: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

muhamed11
Kontakt:

Post Postao/la muhamed11 » 14 okt 2012, 11:24

esprit je napisao/la:
tropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
De nam i ovaj osjecaj od jucer docaraj :mrgreen:

hahahaha nemoj ih tako vidis da svi sute,neka ih u drugu ligu tu mogu nesto napraviti :)

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 14 okt 2012, 14:03

ovdje treba uvesti psiho test prije ulaska na podfurum vjerujem da bi vecina popadala, ili su balavurdija kojim je jedina satifakcija u zivotu pisati velikim slovima po forumu i ispadati glup.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 14:07

Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu 8-)

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 14 okt 2012, 14:14

AboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu 8-)
I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analize :D
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

muhamed11
Kontakt:

Post Postao/la muhamed11 » 14 okt 2012, 14:21

unavita je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu 8-)
I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analize :D
Posteno,jedno su ambicije drugo su mogucnosti :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 okt 2012, 21:00

Izvinite decki ... Sad sam gledao prijasnje komentare nasih pojedinih momaka na ovoj temi . Svi su najavljivali Premier Ligu a nisu bili dobro upuceni u stanje u klubu i ambicije za ovu sezonu . Ambicije su bile :
- ekipa sastavljena od igraca iz Bihaca i USK
- pojacanja samo ako su bas potrebna i ako su puno puta bolji od nasih
- osiguravanje sredstava za placanje nogometasa
- stvaranje ekipe za Premier Ligu
- zlatna sredina
- napad na Premier Ligu ako uslovi budu dozvoljavali

Znaci Uprava nije najavljivala Premier Ligu kao i proslih godina , momci su izmisljali neke stvari . Ekipa je domaca + Handzic i Mujezinovic koji nam nisu ni potrebni jer sjede na klupi svaku utakmicu ( trose se pare na njih uzalud ) . Igraci nisu mozda nekih mjesec dana platu dobili ( Troglav isto ne daje svojima pare pa ljudi pobjedjuju kod kuce ) . Ekipa , iako su pojedinacno dobri , se ne moze stvarati bez kvalitetnog trenera kako Sefa strucnog staba tako i pomocnog i kondicionog . Znaci dobra ekipa kojoj fali jedan kvalitetan igrac koji uz Cahtarevica moze asistirati i jedan koji moze zabiti gol iz bilo koje pozicije . Po meni zlatna sredina ove lige ne postoji . Ili si u vrhu ili ispadas iz lige . I sad sta su momci najavljivali ... Kakve takve uslove imamo ali jedna lasta ne cini proljece kao ni one prve dvije pobjede na pocetku . Mislim da nam je skroz igra opala nakon one utakmice u Kaknju i da se tu vidjelo koliko mozemo i vrijedimo . Najbitnije je da se ova ekipa sacuva na polusezonu i da se dovedu 2-3 igraca koja mogu puno pomoci . Halid Delic i Sanid Halilovic po meni najbolja rijesenja . Nije ovo od mene da pokusam izvuci ekipu i ove nase forumase iz ovog prozivanja po forumu ( zbog kojeg su i sami krivi ) nego da upoznam ostale sa stanjem i ambicijama u klubu . Ako sam gdje pogrijesio neka me isprave moji drugovi . Pozdrav

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 14 okt 2012, 21:35

tropic je napisao/la:Izvinite decki ... Sad sam gledao prijasnje komentare nasih pojedinih momaka na ovoj temi . Svi su najavljivali Premier Ligu a nisu bili dobro upuceni u stanje u klubu i ambicije za ovu sezonu . Ambicije su bile :
- ekipa sastavljena od igraca iz Bihaca i USK
- pojacanja samo ako su bas potrebna i ako su puno puta bolji od nasih
- osiguravanje sredstava za placanje nogometasa
- stvaranje ekipe za Premier Ligu
- zlatna sredina
- napad na Premier Ligu ako uslovi budu dozvoljavali

Znaci Uprava nije najavljivala Premier Ligu kao i proslih godina , momci su izmisljali neke stvari . Ekipa je domaca + Handzic i Mujezinovic koji nam nisu ni potrebni jer sjede na klupi svaku utakmicu ( trose se pare na njih uzalud ) . Igraci nisu mozda nekih mjesec dana platu dobili ( Troglav isto ne daje svojima pare pa ljudi pobjedjuju kod kuce ) . Ekipa , iako su pojedinacno dobri , se ne moze stvarati bez kvalitetnog trenera kako Sefa strucnog staba tako i pomocnog i kondicionog . Znaci dobra ekipa kojoj fali jedan kvalitetan igrac koji uz Cahtarevica moze asistirati i jedan koji moze zabiti gol iz bilo koje pozicije . Po meni zlatna sredina ove lige ne postoji . Ili si u vrhu ili ispadas iz lige . I sad sta su momci najavljivali ... Kakve takve uslove imamo ali jedna lasta ne cini proljece kao ni one prve dvije pobjede na pocetku . Mislim da nam je skroz igra opala nakon one utakmice u Kaknju i da se tu vidjelo koliko mozemo i vrijedimo . Najbitnije je da se ova ekipa sacuva na polusezonu i da se dovedu 2-3 igraca koja mogu puno pomoci . Halid Delic i Sanid Halilovic po meni najbolja rijesenja . Nije ovo od mene da pokusam izvuci ekipu i ove nase forumase iz ovog prozivanja po forumu ( zbog kojeg su i sami krivi ) nego da upoznam ostale sa stanjem i ambicijama u klubu . Ako sam gdje pogrijesio neka me isprave moji drugovi . Pozdrav
Pored Handzica i Mujezinovica koje si spomenuo, tu su jos Cizmic, Kovacevic i Drljaca koji su sa strane dok su ostali ili iz Bihaca ili sa naseg kantona :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 okt 2012, 21:37

unavita je napisao/la:
Ma zezam se malo , dont panic ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 okt 2012, 21:42

Dobro , Kova i Pasa su duze nego Vlado i ova 2 u Jedinstvu . Ali ipak oni i igraju za razliku od ove 2 .

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 okt 2012, 02:21

tropic je napisao/la:Dobro , Kova i Pasa su duze nego Vlado i ova 2 u Jedinstvu . Ali ipak oni i igraju za razliku od ove 2 .
ma jesu, ali ova dva mujezinovica i handzica na polusezoni otjerati sta ce nam na klupi ...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 okt 2012, 00:20

jel stizete 8-)
hajde neko od vas iz kombija sto gostuje nek mi se javi na pp ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 okt 2012, 00:22

staragarda je napisao/la:jel stizete 8-)
mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 okt 2012, 00:29

LloriS je napisao/la:
mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??
de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.s :D ..molim te :? ..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 16 okt 2012, 15:35

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.s :D ..molim te :? ..
Joj pitanja :) Ovo je pitanje godine na forumu :D
Mogu. Ali doci u shoping u Tuzlu.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 okt 2012, 00:09

LloriS je napisao/la:
Mogu, zadnju tekmu smo navijali na istoku, a ako to budu zabranili ima brdo onako se može gledat kao što ste gledali u Kaknju. Bujrum. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 okt 2012, 00:42

Mislim da se preskace ovo gostovanje . Informisite se na forumu Nk Jedinstva na nasoj stranici

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 17 okt 2012, 12:28

Niko ovdje nije ni najavljivao premijer ligu osim dvojice forumasa koji su to uradili na svoju ruku. Jedinstvo ima dobru ekipu, a los rezultat je posljedica nekih drugih internih desavanja u klubu. I tome nikada nece doci kraj.

U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali.. Oni ce u ovoj ligi uvijek imati glavnu ulogu i donosice kakav-takav kvalitet u nekvalitetnoj ligi. U najmanju ruku uvijek ce biti standardni, dok se ce se ostali klubovi setati tamo-vamo. Koliko god se drugi s tim ne slagali, pa cak i ovi maloljetni salabajzeri. Izdvojio bih jos i Radnicki Lukavac zbog Siouxa. Taj klub zasluzuje da udje barem jednom u Premijer ligu, ako nista zbog njih.

Koja god ekipa da udje u premijer ligu, njima je sudbina Gradine iz Srebrenika. Izlet u PL i ekspresan povratak u nizi rang. A nakon toga rasulo i moguce dalje nazadovanje.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 17 okt 2012, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 okt 2012, 12:35

F.G.R. HARMANI je napisao/la:U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali..
Dobro je mi smo onda 3/5 barem u ovoj polusezoni pobjedili. ;)

Slažem se to zadnje za ekipu koja uđe u PL - da će ista sudbina Gradine zadesiti.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.