ako je bilo " par pozera " to ne znaci da smo bili pomijesani sa simpatizerima ... ti ne shvatas sta si reko care moj !!! a i tih par pozera , jesil pomislio da nekoga boli glava , stomak , zub ili sl .... X puta sam doso ili s nekim bolovima ili bolestan , ALI SAM DOSO , i sad sam pozer za neke !!!ahmad_tz je napisao/la:Ocigledno onda nisi brate vidio par pozera koji su cijelo vrijeme stojali, ja govorim za one sto nisu navijali nego samo gledali tekmu pa izgleda kao da je nesklad. Toga ima i na domacim utakmicama kad stoje gore jedu kospe i piju a kao neki navijaci. Mozda ja grijesim ali za domace utakmice sam siguran kako je i sta.
iskreno meni je dovoljno kad se neki likovi samo pojave i daju ovim mladjim na tribini podrsku , od nekih je dovoljan samo lik , znaci neke momke respektujem toliko i dovoljno mi je samo da se pojave !!!
mozda neki manje navijaju , al zato su prvi kad se treba potuci i stati ma crtu nekome !!
ja moram pohvaliti sve koji su bili u lukavcu , cak su i djevojke navijale 90min .