ma ko se to vratio,,,Phill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Iz moralnih razloga sam moro odstupit s foruma na odredjeno vrijemelejla je napisao/la:ma ko se to vratio,,,Phill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
nemoj meni suplje,,, zna sjajna razloge,,,Phill Jackson je napisao/la:Iz moralnih razloga sam moro odstupit s foruma na odredjeno vrijemelejla je napisao/la:ma ko se to vratio,,,Phill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Mogo sam napravit novi profil ko vecina al postujem zakon i do kraja sam odsluzio kaznu fer i korektno 
- rob do bagro
- Kontakt:
trebo bi dobiti nagradu za fairnesssPhill Jackson je napisao/la:Mogo sam napravit novi profil ko vecina al postujem zakon i do kraja sam odsluzio kaznu fer i korektno
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Sta cu kad mi moja forumska etika ne dozvoljava nista na crnorob do bagro je napisao/la:trebo bi dobiti nagradu za fairnesssPhill Jackson je napisao/la:Mogo sam napravit novi profil ko vecina al postujem zakon i do kraja sam odsluzio kaznu fer i korektno![]()
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pogledaj raspored letova za sutra, pa vidi ima li letova za Spaniju.the scouser je napisao/la:Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze
http://www.sarajevo-airport.ba/index.php?lang=bos
- TheManiacs
- Kontakt:
aaa I ja sam se vratio iz Banovica
JA sam Branio navijace sarajeva,i dobio ban..Zao mi je,sto sam neopravdano banovan
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
oni valjda carterom putuju da se ne bih gurali po redovnim lnijamaribery je napisao/la:Pogledaj raspored letova za sutra, pa vidi ima li letova za Spaniju.the scouser je napisao/la:Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Svejedno, trebalo bi pisati. Cisto informativnoMT87TM je napisao/la:oni valjda carterom putuju da se ne bih gurali po redovnim lnijamaribery je napisao/la:Pogledaj raspored letova za sutra, pa vidi ima li letova za Spaniju.the scouser je napisao/la:Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze
- the scouser
- Kontakt:
E hvala ribery,ako nekog zanima,u cetvrtak imaju dva leta(oba carter) putuju u Madrid,jedan u 10:00 jedan u 17:00,nadam se da je taj u 17:00,jer na ovaj u 10:00 ne mogu stic'.I jos da pitam ako neko zna,posto sam ja laik za te stvari,kad bi ja treb'o doci ako hocu da vidim i da se slikam sa igracimaribery je napisao/la:Pogledaj raspored letova za sutra, pa vidi ima li letova za Spaniju.the scouser je napisao/la:Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze
Odeš do Torresa i kažeš da te Knele poslao, ovaj će te toplo dočekati, odvest će te do ostalih igrača i tako. Ništa ne brini, samo reci da sam te ja poslao i da je sve ok.the scouser je napisao/la:E hvala ribery,ako nekog zanima,u cetvrtak imaju dva leta(oba carter) putuju u Madrid,jedan u 10:00 jedan u 17:00,nadam se da je taj u 17:00,jer na ovaj u 10:00 ne mogu stic'.I jos da pitam ako neko zna,posto sam ja laik za te stvari,kad bi ja treb'o doci ako hocu da vidim i da se slikam sa igracimaribery je napisao/la:Pogledaj raspored letova za sutra, pa vidi ima li letova za Spaniju.the scouser je napisao/la:Mozel' neko saznat kad se Spanci vracaju nazad u SA,i kad im je avion,ako ikako moze
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
Kad bih reko igracima za knelata,jos bi te nogom nabili.. Wahaha

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako se kaze na turskom biti ili ne biti 
- majestic24
- Kontakt:
Imam jedan problem. Nedolazi mi slika s web camere,od onoga s kim se dopisujem. Zna li neko kako da to rijesim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nek taj ukljuci kamerumajestic24 je napisao/la:Imam jedan problem. Nedolazi mi slika s web camere,od onoga s kim se dopisujem. Zna li neko kako da to rijesim
- bosanac723
- Kontakt:
Joga BonitoPhill Jackson je napisao/la:Mogo sam napravit novi profil ko vecina al postujem zakon i do kraja sam odsluzio kaznu fer i korektno
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- the scouser
- Kontakt:
E popisam se ja na ovaj aerodrom
Nemogu da mi daju informaciju da li se spanski fudbaleri vracaju u 10:00 ili 17:00 
[youtube][/youtube]
Obavezno pogledati
Subhan Allah
Obavezno pogledati
Subhan Allah