Ovo je rec pjesma za dusu i pijanku...a ne ono smece sto se danas pjeva o gacicama
p.s.Kako je samo Silvana imala glas
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ama ko je rekao da se 'palim',,, samo sam htjela da naglasim da mi te stvari nisu bitne, da mi je bitna muzika i lyrics pjesme..MT87TM je napisao/la: Ša se pališ odmah???
Slušam i ja Elitne odrede!!!
Lejla izvinjavam se malo sam ironicno postavio ova dva pitanja:I nadam se da ces mi oprostiti.lejla je napisao/la:ama ko je rekao da se 'palim',,, samo sam htjela da naglasim da mi te stvari nisu bitne, da mi je bitna muzika i lyrics pjesme..MT87TM je napisao/la: Ša se pališ odmah???
Slušam i ja Elitne odrede!!!![]()
a kralju ne znam mozda je do mene ili racunara, ali **** puza koliko je ovo brzodubrava je napisao/la:ej majstore, imas onaj program, zove se BitTorrent (tako se piše), to skines (dzabe je) i onda nađeš (tj.moraš upisat) Hladno pivo i skidas sve njihove albume. Tako sam ja. Imam sve njihove pjesme od prve do zadnjeAzdaha je napisao/la:...eo ovako, interesuje me da li neko ima kakava link ili stranicu na kojoj ima dosta pjesama od Hladnog Piva. pod dosta podrazumjevam 50-ak...
Odličan tekst!!!robb je napisao/la:![]()
Mnogo jaka stvar !adnan_nanda je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.