Ma neće on zaigrati protiv Alžira, daj bože da mu se i do Slovačke završe papiri
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Bek je nije stoper moj Senčo
Ma neće on zaigrati protiv Alžira, daj bože da mu se i do Slovačke završe papiri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zove se Kolasinac a nije samo stoper nego i vezni i lijevi bek. 1.83 m, kao Spaha, Lulic, i Vranjes.HowYesNo je napisao/la:Koliko je visok ovaj stoper Kolasina 1.65vidi Barneta veci od njega.
Bice on siri nego dulji.
ovaj kloc zna samo za ibricica, za ostale igrace nije ni cuoredarmy0 je napisao/la:Zove se Kolasinac a nije samo stoper nego i vezni i lijevi bek. 1.83 m, kao Spaha, Lulic, i Vranjes.HowYesNo je napisao/la:Koliko je visok ovaj stoper Kolasina 1.65vidi Barneta veci od njega.
Bice on siri nego dulji.
Da nije Nedimko??Sakuragi je napisao/la:ovaj kloc zna samo za ibricica, za ostale igrace nije ni cuoredarmy0 je napisao/la:Zove se Kolasinac a nije samo stoper nego i vezni i lijevi bek. 1.83 m, kao Spaha, Lulic, i Vranjes.HowYesNo je napisao/la:Koliko je visok ovaj stoper Kolasina 1.65vidi Barneta veci od njega.
Bice on siri nego dulji.
Misljenja sam da sto god bude nasa repka bolje igrala da ce puno vise nasih igraca koji igraju u nekim drugim drzavama htjeti igrati za nas a Pape ide pravim putem i samo trebamo podrzati i njega a naravno i igrace kao i Osima i ostale borce za opstanak naseg fudbala...
- Principatus
- Kontakt:
Ah vidi mene ja postavio Salihovica na DM. Veoma naivno, na njemu komplet nepoznatu poziciju...Alfa_Muzijak je napisao/la:.....protiv Famosa iz Hrasnice.sekula je napisao/la:ova treca je odlicna.....
Kakve su ovo postave bez DM-a. Znaci 6 ofanzivnih igracaTo je to sto se trazi
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Laze da ima 183cm pa pazi slike gore jedan Barneta koji ima 170cm zadnji put kad sam ga uzivo vidio.redarmy0 je napisao/la:Zove se Kolasinac a nije samo stoper nego i vezni i lijevi bek. 1.83 m, kao Spaha, Lulic, i Vranjes.HowYesNo je napisao/la:Koliko je visok ovaj stoper Kolasina 1.65vidi Barneta veci od njega.
Bice on siri nego dulji.
Ja veci od njega za glavu pa sad ti gledaj..
Gledao sam utakmice Kolasinca i Bicakcica... Radi se o jako talentovanim igracima, koji igraju sa onim prgavim, zapadnjackim stilom i mentalitetom. To je ono sto nama treba i treba se urgirati da ih dovedemo sto prije u reprezentaciju. Kad bi barem nesto mogli mi uciniti po tom pitanju...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
sto bolan trolujes, ova je slika iz perspektive pa se nemoze procijeniti visina a Barnetta je visok 178cm nije neki petuljak ko Babangida ili Carlos.HowYesNo je napisao/la:Laze da ima 183cm pa pazi slike gore jedan Barneta koji ima 170cm zadnji put kad sam ga uzivo vidio.redarmy0 je napisao/la:Zove se Kolasinac a nije samo stoper nego i vezni i lijevi bek. 1.83 m, kao Spaha, Lulic, i Vranjes.HowYesNo je napisao/la:Koliko je visok ovaj stoper Kolasina 1.65vidi Barneta veci od njega.
Bice on siri nego dulji.
Ja veci od njega za glavu pa sad ti gledaj..
na stranici uefa champions league pise da je visok 183. sad ako oni lazu..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Hvala za ove klipove, ovo je ne procijenjivo.......
- legenda reala
- Kontakt:
širimo seZivim u RS i Srbiju dozivljavam kao svoju drzavu, a reprezentaciju sam dozivljavao kao svoju. E od danas pocinjem navijati za BiH, momci razbijaju kako igraju, na svakoj utakmici se zna da ce biti bar 3 pogotka i lagano onda, a ne kao ovi, ne znaju hodati kako treba, a tek ostalo...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije problem ako nađem još neki dobar da sam snimio svakako cu ga postaviti ovdjemujdza je napisao/la:Hvala za ove klipove, ovo je ne procijenjivo.......
LP
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rutinska pobjeda, sa dominacijom u vecem dijelu utakmice ali i sa nekoliko nepromisljenih gresaka koje su se prenijele iz one utakmice sa Grcima.
Na svu srece Litvanci su bili previse anemicni, da bi uspjeli nesto vise napraviti.
Pobjedu smo zasluzili, a kao glavni kreator iste se smatra Pjanic koji je uspio upisati dvije asistencije i na kraju pogoditi.
Steta za pobjedu Grcke u Slovackoj, ali sad barem znamo da su Slovaci koliko toliko ispali iz utrke, tako da nama ostaje da se borimo sa Grcima, koji su nista drugo do prosjecna reprezentacija koja ima mnogo srece svih ovih godina, ali i tome ce kad tad doci kraj.
Na svu srece Litvanci su bili previse anemicni, da bi uspjeli nesto vise napraviti.
Pobjedu smo zasluzili, a kao glavni kreator iste se smatra Pjanic koji je uspio upisati dvije asistencije i na kraju pogoditi.
Steta za pobjedu Grcke u Slovackoj, ali sad barem znamo da su Slovaci koliko toliko ispali iz utrke, tako da nama ostaje da se borimo sa Grcima, koji su nista drugo do prosjecna reprezentacija koja ima mnogo srece svih ovih godina, ali i tome ce kad tad doci kraj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
gdje si ovo uzeo?legenda reala je napisao/la:širimo seZivim u RS i Srbiju dozivljavam kao svoju drzavu, a reprezentaciju sam dozivljavao kao svoju. E od danas pocinjem navijati za BiH, momci razbijaju kako igraju, na svakoj utakmici se zna da ce biti bar 3 pogotka i lagano onda, a ne kao ovi, ne znaju hodati kako treba, a tek ostalo...![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Blue_He4rt je napisao/la:Moze li neko postaviti link cijele utakmice ?
evo imas na jutubu druze
- Blue_He4rt
- Kontakt:
The uploader has not made this video available in your country.Sakuragi je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Blue_He4rt je napisao/la:Moze li neko postaviti link cijele utakmice ?
evo imas na jutubu druze
Chelsea F.C.
koja nepravda! gdje zivis?Blue_He4rt je napisao/la:The uploader has not made this video available in your country.Sakuragi je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Blue_He4rt je napisao/la:Moze li neko postaviti link cijele utakmice ?
evo imas na jutubu druze
evo JoeCelt je prije postavio, imas ovde da skines
JoeCelt je napisao/la:BiH 3 -0 LitvanijaKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/636367229/pred%20tekmu%20BiH-Litvanija.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3944105554/BIH-Litvanija%20%201.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3601403133/BIH-Litvanija%20%202.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3675783210/poslije%20tekme%20BiH-Litvanija.avi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.