Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ubjedljivo najbljelji igrac
**** ga friz, a i sut bi trebo malo popraviti al dobar je memo 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
na terenu vrijedan kao rahimic 
svidja mi se sto je zadrzo stav "boli me racku pucam odakle hocu", nije se usro crnackih nba zvijezdi
Zadnja izmjena: hattab, dana/u 17 okt 2012, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Dajte neki link...
-
karameldar
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Hvala lijepokarameldar je napisao/la:http://www.rojadirecta.me/goto/www.cool ... ream7.html
Gledam cijelu utakmicu, mislim da se igra dosta borbeno,i da mi Mirza nakon odradjenih priprema nije dovoljno JAK, ne kazem nije spreman, vec JAK. Kada protivnik ide na koš, on jedino sto moze jeste da napravi faul, inace ga neki jaci "crnac" pojede pod kosem.
Sto se tice njegovog suta,ja sam prezadovoljan veceras,ono sto trener i ocekuje od njega,da otvoren sut pogodi. Imao je par promasaja,ali popravi on to,nekom asistencijom ili skokom pod svojim kosem.
Eto ostala je jos zadnja cetvrtina, vidjet cemo, da li ce Mirza igrati posto je brzo napravio 3-4 licne.
Sto se tice njegovog suta,ja sam prezadovoljan veceras,ono sto trener i ocekuje od njega,da otvoren sut pogodi. Imao je par promasaja,ali popravi on to,nekom asistencijom ili skokom pod svojim kosem.
Eto ostala je jos zadnja cetvrtina, vidjet cemo, da li ce Mirza igrati posto je brzo napravio 3-4 licne.
Kindže, kindže...
Ocekujes da nakon mjesec dana priprema bude jak odmah?!Adibhf88 je napisao/la:Gledam cijelu utakmicu, mislim da se igra dosta borbeno,i da mi Mirza nakon odradjenih priprema nije dovoljno JAK, ne kazem nije spreman, vec JAK. Kada protivnik ide na koš, on jedino sto moze jeste da napravi faul, inace ga neki jaci "crnac" pojede pod kosem.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- elninho_resTO
- Kontakt:
Ma sve ce to lagano docineno#4 je napisao/la:Ocekujes da nakon mjesec dana priprema bude jak odmah?!Adibhf88 je napisao/la:Gledam cijelu utakmicu, mislim da se igra dosta borbeno,i da mi Mirza nakon odradjenih priprema nije dovoljno JAK, ne kazem nije spreman, vec JAK. Kada protivnik ide na koš, on jedino sto moze jeste da napravi faul, inace ga neki jaci "crnac" pojede pod kosem.
Vecerasnja igra me raduje , neboji se sutati i veceras je uglavnom pogadjao.
Ono sto sto jos uvjek nismo imali priliku da vidimo u ove 3 tekme je Mirza sa prvom petorkom , znaci sa Lopezom,Wiliamsom,Walacom,Johnsonom , tu ce imati mnogo prostora ali jos uvjek to nismo imali priliku da vidimo a u sezoni ce sigurno tako upadati , cak sta vise dosta cesto jer ce rijetko Avery ima muda da stavi 5 rezervi u isto vrijeme na terenu , ne on nego i svi ostali treneri e tada ce Mirza da proradi.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
4stringsonly
- Kontakt:
Shengelia vise srece neg' pameti.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
- storm_raider
- Kontakt:
Shengelia mnogo solira, ali mora. Valja se dokazati. Poslije time-outa ulazi Mirza. Hajdemo jos jedna trojka u ove 4 minute.
Sport je lijek za tijelo i duh.
mancini out !!!
Kao sto rece elninho sve ce to doci, ceka se jos samo da zaigra sa prvom petorkom jer nije toliko puno bio u igri sa williamsom, johnsonom, wallacom, tu ce imat vise cistih suteva, ovo je ubiti 2 i 3 petorka veceras sto igra, imaju 4 rookia koja nece igrati u ovoj sezoni uopste i mirza igra sa njima veceras, puno ce bolje to izgledati kad ga ubaci sa zvijezdama brooklyna u petorku u kojoj ce protivnicki igraci vise paznje usmjeriti na ostale igrace a mirza to moze puno iskoristiti i imati vise otvorenih suteva 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- storm_raider
- Kontakt:
Kada bude igrao sa prvom petorkom, imace mnogo manju potrosnju lopte. Do sada je uzeo 16 suteva, sto je odlicno. Samo neka trosi lopte.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Drago mi je da ga šut za 3 ideeeeeeee 
Neno - pa ocekivao sam, da su ga barem upozorili da ne ide blokirati licem u lice nekog crnca, kad su oni od nekog cudnog metala,e'm faul,e'm koš, i opet moras ti "pod brisati"
Neno - pa ocekivao sam, da su ga barem upozorili da ne ide blokirati licem u lice nekog crnca, kad su oni od nekog cudnog metala,e'm faul,e'm koš, i opet moras ti "pod brisati"
Kindže, kindže...
-
4stringsonly
- Kontakt:
A voli ošutati,pa
to je cudo jedno!:-)
to je cudo jedno!:-)
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Koliko je zabio mirzoni
?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.