hajd bit ce bolje,radi kladionica i sutra
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
kako covjek moze biti ovoliko ocajan za 150 km u pm,,hehe, to su oni samo zbog tebe pustili da ti ne dobijes 150 km ,,znaju bavarci ko ih najvise pljuje na ss.ba forumu,,:)
,

VOLIM BAYERN
S obzirom da ti je Grb kosarkaski ti to ni shvatit ne mozes idi prati kosarku i uzivajpasha_the_one je napisao/la:
Tuzan je zivot tvoj. Zalosno da osoba ovakve rijeci izrekne zbog neke utakmice ...
BvB Echte Liebe !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- pasha_the_one
- Kontakt:
Koji si ti pacijent. Sa takvima kao ti ne vrijedi imati kontakta u zivotu.Damir_BvB je napisao/la:S obzirom da ti je Grb kosarkaski ti to ni shvatit ne mozes idi prati kosarku i uzivajpasha_the_one je napisao/la:
Tuzan je zivot tvoj. Zalosno da osoba ovakve rijeci izrekne zbog neke utakmice ...pasha
Uzivaj u zivotu, onako kako si zasluzio.
LP i za kraj, Mia San Mia!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ovo je bilo nisko, kakav šamar njemačkom fudbalu
jadno
jadno
Agieren statt reagieren
s obzirom da ste obojica iz grada soli, zelim vam susret u cetiri oka i da tu(de)
sredite nejasnoce, a ne da kenjate ovdje.
nastavite dalje sa temom i nemojte kleti, zivi bili.
i da, ne spominjite otrcani privjesak njemackom selektoru.
jbga, moramo pratiti trend i bez obzira sto je on ostao dosljedan starom stilu, vakat je za novi nadimak.
nicht wahr, amere?
jbga, moramo pratiti trend i bez obzira sto je on ostao dosljedan starom stilu, vakat je za novi nadimak.
nicht wahr, amere?
Vom Jäger zum Gejagten
Naravno.geronimo je napisao/la:s obzirom da ste obojica iz grada soli, zelim vam susret u cetiri oka i da tu(de)sredite nejasnoce, a ne da kenjate ovdje.
nicht wahr, amere?
Zanimljiva cinjenica je ta da je BILD samo opisao tok utakmice sa naslovom MI SMO GLUPI.
Edit: Nakon ove izjave ukoliko Lahm u narednoj utakmici bude jos kapiten Elf-a onda se crno pise reprezentaciji. Naime doticni je u interviju za ARD rekao da su uspjeli osvojiti bod i da treba sjesti i analizirati utakmicu u miru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Nakon današnje tekme je jasno da se nema više šta čekati: pod hitno otkaz Lowu i dovesti pravog taktičara koji će iz ove momčadi pune potencijala izvući njihov maksimum, odnosno koji će donijeti balans između redova i neke stvari postaviti na svoje mjesto.
Elf trenutno ima predobre igrače, u svim dijelovima ekipe, da bi se brukali ovakvim rezultatima ili da bi na velikim natjecanjima ispadali zbog neznanja trenera.
Već sam pisao o tome što je rekao Kahn i bio je apsolutno u pravu. Jednostavno, Low više ne može voditi ekipu jer ima preočite defanzivne mane koje ni sa iskustvom, vremenom i velikim natjecanjima nije uspio otkloniti.
Šteta šteta, čovjek ostane razočaran nakon ovakvog rezultata. Nadam se da je ovo putokaz kamo vodi ovaj trener DFB-u i da će reagirati na pravi način.
Pustimo Irsku, ona nije mjerilo, bez uvrede za istu.
Elf trenutno ima predobre igrače, u svim dijelovima ekipe, da bi se brukali ovakvim rezultatima ili da bi na velikim natjecanjima ispadali zbog neznanja trenera.
Već sam pisao o tome što je rekao Kahn i bio je apsolutno u pravu. Jednostavno, Low više ne može voditi ekipu jer ima preočite defanzivne mane koje ni sa iskustvom, vremenom i velikim natjecanjima nije uspio otkloniti.
Šteta šteta, čovjek ostane razočaran nakon ovakvog rezultata. Nadam se da je ovo putokaz kamo vodi ovaj trener DFB-u i da će reagirati na pravi način.
Pustimo Irsku, ona nije mjerilo, bez uvrede za istu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fakat ne znam zasto se krivi Per? Nisam gledao utakmicu, ne znam kakav je tako bio, ali vidio sam golove, i prva tri definitivno idu na dusu Badstuberu koji je bas bio bad, a prije 4. gola je skinuo loptu Ibri, i onda dobio ruku u glavu. I uz to dao gol. Dodse i Neuer dijeli krivicu kod jednog od golvoa dao mu covjek iz mrtvog ugla maltene gol.
Celik!3,2,2.
Tacno se vidi da je ova reprezentacija mrtva.Gledam izjave na RTL-u nakon utakmice i svima je skoro pa svejedno sto se ovo dogodilo...Jednostavno nema igraca koji ce hebati sve po spisku i reci da je ovo najveca bruka u historiji Njemackog fudbala.
U vrijeme Kahna, Klinsmanna ili Matthäusa nakon ovoga bi pala mrtva glava...
+1amerosm je napisao/la:Tacno se vidi da je ova reprezentacija mrtva.Gledam izjave na RTL-u nakon utakmice i svima je skoro pa svejedno sto se ovo dogodilo...Jednostavno nema igraca koji ce hebati sve po spisku i reci da je ovo najveca bruka u historiji Njemackog fudbala.
BvB Echte Liebe !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Amere dobi li ti onu opkladu, vidim da Miro zabija i dalje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tesko da ce ga uspjeti presitici u ovoj godini, jer imaju jos prijateljsku protiv Holandije u Amsterdamu, a ja sam rekao ako se ne varam da ce Njemacka do kraja godine imati novog najboljeg strijelca svih vremena.legenda reala je napisao/la:Amere dobi li ti onu opkladu, vidim da Miro zabija i dalje
No bilo kako bilo, mislim da ce Njemacka najkasnije do 22.03.2013 imati novog najboljeg strijelca svih vremena ukoliko ga zaobidju povrede.
PS: Nikad u historiji Njemackog fudbala se nije desilo da jedna reprezentacija prokocka vodstvo od 4:0, a takodjer mislim da je vrijeme da Löw i Köpke izvrse pritisak na Neuera sa Adlerom, a ne da stalno ko papagaji ponavljaju da njega jedino povrede mogu skinuti sa gola.
Uh jedva cekam 2014 kada ce ova klapa postati bivsa.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pratim rezultat uporedo sa nasom utakmicom, vidim 3:0 za vrlo kratki period i kazem sam sebi, jos jedna ubjedljiva pobjeda Njemacke, kad dolazim kuci i gledam 4:4, koje iznenadjenje.
Pogledao sam golove, Truba, Truba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja kad sam vidio da mačkaNje vodi 3:0 pomislih to je gotovo... kad ugledah na ttx 4:4 reakcija je bila
i to na desetu... kaže mi žena ''Polahko ispasti će ti vilica k'o kad vidiš kakvu garu dobru!''
I jutros ne mogu da bilivim, moram pogledati tekmu i golove...
I jutros ne mogu da bilivim, moram pogledati tekmu i golove...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Namješteno
Cuj njemci da propuste 4-0,
namješteno 100 %.
Da je bilo recimo 2-0, 3-0 pa stigli nekako desi se ali opet nikad njemcima 4-0 ejjjjj
Švedi bili u soku i sad se kao oni vratili ejjjjj 4-0 do 62m ma daj nismo glupi...
Cuj njemci da propuste 4-0,
Da je bilo recimo 2-0, 3-0 pa stigli nekako desi se ali opet nikad njemcima 4-0 ejjjjj
Švedi bili u soku i sad se kao oni vratili ejjjjj 4-0 do 62m ma daj nismo glupi...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nacionalna katastrofa Svaba, ispustise 4. ralzike u ovo se mora i Bundestag ukljuciti ovakva nedisciplina u historiji arijevske rase je vidjenjena jos samo pri ulasku saveznika i rusa u Berlin.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Adolf se okreće u grobu zbog ovog sinoćBigBigBang je napisao/la:Nacionalna katastrofa Svaba, ispustise 4. ralzike u ovo se mora i Bundestag ukljuciti ovakva nedisciplina u historiji arijevske rase je vidjenjena jos samo pri ulasku saveznika i rusa u Berlin.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najgore sto Spanci i Svabe zadnja dva ciklusa kvalifikacija imaju po 10 pobjeda i kad ih ja cekam oni kiksaju
Da su dosli sinoc mogo sam na Karibe otici
Da su dosli sinoc mogo sam na Karibe otici
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.