NK Zvijezda Gradačac

Dzin
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Dzin » 15 okt 2012, 21:35

Sto se tice trenera mi smo sa konja na magarca,prije Kuntica je bio bolji trener za klasu,a to se nazalost vidjelo tek kada je on otisao,njegovi su rezultati nadosli u drugoj polusezoni kada ga zamijenio Kuntic,mnogi su mislili da je Kuntic preporodio Zvijezdu,tek sada njegovi rezultati rada izlaze na vidjelo,nadam se da je neka dugorocna taktika,ali sam sumnjicav po tome pitanju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 okt 2012, 21:56

Sto se tice dosadasnjih trenera koji su vodili Zvijezdu u PL moje misljenje je da je Ninkovic br.1,zatim Jovic,a na diobi 3 i 4 mjesta je Curguz i Kuntic.Mislim da je prvi podnio ostavku sa 18 ili 17 bodova na kontu prvog dijela prvenstva.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 15 okt 2012, 21:59

a šta je to konkretno jović uradio (osim što je pokupio pare i otišo)?

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 15 okt 2012, 22:34

Iskreno nemogu da vjerujem sta pojedini pisu o svim trenerima pa i ova poredjenja su po meni neumjesna!Razlog tome sto je glupo porediti novcanu situaciju prije 4 god. i sad kad ova kriza ubija mnoge!Mi kao klub konstantno idemo ka gore polako al sigurno!Svako normalan bi zelio da to bude odma preko noci,al preko noci se samo jedno moze a to svi znamo!!!Ipak treba malo pogledati statistiku u zadnjih 5. kola mislim da to mnogo govori a pogotovo sa ovim igrackim kadrom a cilj je da se ekipa pomladi pa da se malo i zaradi VALJDA!!!Igra ne odusevljava al gledali ste grcku mene su iskreno uvijek smarali al ljudi u vrhu svjeskog fudbala!Meni je iskreno najbitnije da smo medju 5 naj stabilnijih klubova ove nase lige a ostalo dolazi samo po sebi jer tiha voda bregove valja a brza voda planinu srusi i nestane bestraga!Razumijem revolt pojedinih ovdje sto je medu ostalom i uredu al u granicama jer je ova stranica i otvorena radi razmjene misljenja!Nekad sam igrao za ovaj klub krajem osamdesetih kad nisam mogao sastavit na dvije kopacke 5 krampona i na dresu smo markerom morali ponavljat broj jer sudija nije dao da tekma krene dok to ne uradimo i poredim sa ovim sad JBG LJUDI JA SAM SRETAN STO IMAMO OVO U NASEM GRADU a jos bolje sto ne drhtim od iscezavanja kao pola klubova u nasoj pl.Pozz ljudi i ne haterite jer sam siguran da sam u pravu po ovom pitanju!!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 16 okt 2012, 09:39

azTer je napisao/la:a šta je to konkretno jović uradio (osim što je pokupio pare i otišo)?
Uradio da je Zvijezda igrala puno bolje u drugom djelu prvenstva nego u prvom dok ih je poslagao i uigrao,dosao je Kuntic na gotovo i njemu se prepisali rezultati,procitaj moj post prije ovoga i probaj shvatiti sta sam napisao,Kunticevi rezultati se sada pokazuju i nije on nikakav vrhunski strucnjak recimo kao Jovic.Kuntic je u rangu Curguza

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 okt 2012, 10:00

Haha ucero ti jovic, po tome ispade da su i posle odlaska curguza tek u drugoj polusezoni se vidjeli rezultati negovog rada, i opet po toj tvoj logici znaci prosla polu sezona je bila joviceva, ovu tek kuntic uigrava i njegov rezultat ce se vidjet na proljece

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 okt 2012, 11:56

Tkanton je napisao/la:Haha ucero ti jovic, po tome ispade da su i posle odlaska curguza tek u drugoj polusezoni se vidjeli rezultati negovog rada, i opet po toj tvoj logici znaci prosla polu sezona je bila joviceva, ovu tek kuntic uigrava i njegov rezultat ce se vidjet na proljece
Lako je biti trener u Zvijezdi kad imate Fadila i Nurdu koji to prate finansijski. Najbolji trener ja Adem Tipura ko ga se sjeća taj je uveo Zvijezdu u republičku ligu i narod ga nosio na rukama, posliuje njega je bio vakum, bilo je tu svega i svašta dok Fadil nije potjero mezetluk iz svlačionice a ko se sjeća da nam je Gračanica pustuila da ostanemo u kantonalnoj ligi.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 11:59

Dzin je napisao/la:
azTer je napisao/la:a šta je to konkretno jović uradio (osim što je pokupio pare i otišo)?
Uradio da je Zvijezda igrala puno bolje u drugom djelu prvenstva nego u prvom dok ih je poslagao i uigrao,dosao je Kuntic na gotovo i njemu se prepisali rezultati,procitaj moj post prije ovoga i probaj shvatiti sta sam napisao,Kunticevi rezultati se sada pokazuju i nije on nikakav vrhunski strucnjak recimo kao Jovic.Kuntic je u rangu Curguza
ne.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 okt 2012, 12:10

azTer je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
ne.[/quote
Zvijezda je u jednoj polusezoni najmanje bodova osvojila sa Jovićem a Kuntić bi mogo bit još gori ako ne pobijedi Olimpik ili Sarajevo ;)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 12:20

i? samo se bodovi gledaju, i to na polusezoni? nisu bodovi jedino mjerilo. kuntić je dosta dobar trener, "učevan" kao što bi naš narod znao reć i ja vjerujem da on može vremenom postić bolje rezultate, a tako i poboljšat stanje u klubu.

sačekajmo kraj sezone pa sudimo. većina vas već osuđuje čovjeka na osnovu nekoliko utakmica. nije to sjeverna kantonalna A2 liga pa da se igra 6 utakmica u njoj i odma analiziramo igru. mora se to dozirat kroz cijelu polusezonu/sezonu, ne možete očekivat da pobijedi svaku ekipu koja je na papiru ispod nas, ali zato imate pravo vjerovat da možemo uzet bodove jačim ekipama. sačekajmo još, kao što rekoh, rano je sudit.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 okt 2012, 12:35

azTer je napisao/la:i? samo se bodovi gledaju, i to na polusezoni? nisu bodovi jedino mjerilo. kuntić je dosta dobar trener, "učevan" kao što bi naš narod znao reć i ja vjerujem da on može vremenom postić bolje rezultate, a tako i poboljšat stanje u klubu.

sačekajmo kraj sezone pa sudimo. većina vas već osuđuje čovjeka na osnovu nekoliko utakmica. nije to sjeverna kantonalna A2 liga pa da se igra 6 utakmica u njoj i odma analiziramo igru. mora se to dozirat kroz cijelu polusezonu/sezonu, ne možete očekivat da pobijedi svaku ekipu koja je na papiru ispod nas, ali zato imate pravo vjerovat da možemo uzet bodove jačim ekipama. sačekajmo još, kao što rekoh, rano je sudit.
Ja mu ne zamijeram što se olako riješava dobri igrača Hamzića i Đelmića a dovodi anonimuse koje drži dva mjeseca pa kad se uvjeri da nisu za Zvijezdu onda ih tjera ko Erića, Prutinu, E. Husića. Mislim da je ovaj prelazni rok potrošen u gubljenje vremena i da nikog od mladi igrača nije doveo niti afirmiso a ekipu nije uigro, pripreme nije prošli Senči i Ažafić a i Pandža zbog povrede.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 okt 2012, 12:46

ne zamjeram mu to. hamziću svaka čast, al on nema puno šta pokazat više, godine ga sustižu. naravno, mogo je odigrat u zvijezdi još koju dobru partiju, ali bolje što se pravi prostor za nove igrače na toj poziciji, jer hamzić nije mogo bit dugoročno rješenje. s druge strane, đelmić je dobar, ali bile su neke špekulacije i optužbe na njegov račun (ne znam koliko ste upoznati s tim), pa moguće da je i on sam zatražio odlazak, drukčiji tretman ili je svojim potezima nagovijestio/indirektno zatražio odlazak. to ne znam, nisam siguran... govorim ono što sam čuo, tj. što se pričalo, moguće da nije tačno.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 16 okt 2012, 12:50

Tkanton je napisao/la:Haha ucero ti jovic, po tome ispade da su i posle odlaska curguza tek u drugoj polusezoni se vidjeli rezultati negovog rada, i opet po toj tvoj logici znaci prosla polu sezona je bila joviceva, ovu tek kuntic uigrava i njegov rezultat ce se vidjet na proljece
Jovic je prvi na tabeli glupane,ucero ti Kuntic a posebno Jovic m.teri,znaci glup si koliko tezak
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 16 okt 2012, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 okt 2012, 12:59

azTer je napisao/la:ne zamjeram mu to. hamziću svaka čast, al on nema puno šta pokazat više, godine ga sustižu. naravno, mogo je odigrat u zvijezdi još koju dobru partiju, ali bolje što se pravi prostor za nove igrače na toj poziciji, jer hamzić nije mogo bit dugoročno rješenje. s druge strane, đelmić je dobar, ali bile su neke špekulacije i optužbe na njegov račun (ne znam koliko ste upoznati s tim), pa moguće da je i on sam zatražio odlazak, drukčiji tretman ili je svojim potezima nagovijestio/indirektno zatražio odlazak. to ne znam, nisam siguran... govorim ono što sam čuo, tj. što se pričalo, moguće da nije tačno.
Đelmić je steko afirmaciju u Zvijezdi i na njemu se trebalo zaradit mislim da ga je i Partizan pratio i mogo se prodat..... a ode u Olimpik, Kojić nije pojačanje umjesto njega al Zvijezda nema igrača kao što je Đelmić koji sam može riješit utakmicu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 okt 2012, 13:25

@dzin sa ovim tvojim postom se vidi koliko si malouman, govorit nekome da je glup a nepoznavat ga van je svake pameti, a ovo za mamu nadam se da ce modovi znat sankcionisat, a koliko si ti pametan pa poredis sarajevo i zvijezdu, huseinovic vrijedi ko svi igraci zvijezde zajedno, a proslu sezonu u ovo vrijeme jovic vodio zvijezdu i opet smo bili gdje smo i danas a sarajevo je i tad bilo prvo na tabeli, sad mi ne prostaje nista nego da ti napisem sto i ti meni al ja se necu spustit na tvoj nivo, ja sam tebe cinjenicama napravio onim sto si ti meni htio rec u jednom rijecju

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 16 okt 2012, 14:59

Tkanton je napisao/la:@dzin sa ovim tvojim postom se vidi koliko si malouman, govorit nekome da je glup a nepoznavat ga van je svake pameti, a ovo za mamu nadam se da ce modovi znat sankcionisat, a koliko si ti pametan pa poredis sarajevo i zvijezdu, huseinovic vrijedi ko svi igraci zvijezde zajedno, a proslu sezonu u ovo vrijeme jovic vodio zvijezdu i opet smo bili gdje smo i danas a sarajevo je i tad bilo prvo na tabeli, sad mi ne prostaje nista nego da ti napisem sto i ti meni al ja se necu spustit na tvoj nivo, ja sam tebe cinjenicama napravio onim sto si ti meni htio rec u jednom rijecju
Ti opsovao,ja sam samo uzvratio,a otkrit cu ko si kao i mnoge,vidimo se uskoro,ne ostajem duzan ,prvo si vulgarnosti ti pisao,ili si vec zaboravio sta si mi napisao,ne treba te poznavati izgledom ,svi smo zakljucili koliko si pametan po tvojim postovima,a o zaključcima da ne govorim,ako nekoga treba sakcionisati onda si to ti,nadam seda se vidimo uskoro,radi se na tome

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 okt 2012, 15:05

Haha ja sam napiso ucero ti on nisam ti mamu spominjo, a ovog ucero imas na forumu koliko hoces, vidi vidi sad i prijetimo, sto usuti za jovica i kuntica nemas komentara

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 okt 2012, 15:11

Dragi forumaši, ovakve diskusije nisu dozvoljene. Imate privatne poruke, pa ako hoćete da otkrivate jedni drugima identitete. Svaki naredni ovakav post će biti sankcionisan dugotrajnim banom.

Cilj teme je da se raspravlja o dešavanjma u NK Zvijezda Gradačac, kako igračima, trenerima, igrama, a vi radite suprotno.

p.s. korisnik dzin ima posljednju opomenu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 16 okt 2012, 17:35

Moram vas sve pozdraviti i reci ne smijemo se ovako vrijedjati ijako sam i ja misljenja da Kanton nekada ni je u pravu ali svacije misljenje treba analizirati i vidjeti.Ja priznajem da sam veliki kriticar Zvjezde ,ali u zelji da budemo pravi klub.Evo recimo neki dan na utakmici gledam trenera golmana,i imam pravo da otvoreno kazem, odkud Smaju legendu golmana da nogiraju, a ubace nekog kojeg se ja ne sjecam da je bio ikada neki poznat golman,ali sta se tu moze.Imam pravo da napadnem Doru koji otvoreno pod svojim imenom psuje ko kocijas ,a ovamo trenira djecu,moje misljenje je da djeci treba trener poput njega ali djeci treba i pedagog,i to je moja kritika.Kritikovao sam i Amira iz razloga prodaje dresova djeci jer sam se plasio da biznis ne okrene Amirove trenerske sposobnosti,sve sto radim radim s razlogom i imam samo jedno a to ja da ja i vjerovatno a svi ostali zelimo dobro Zvjezdi a to dobro zeli svako na svoj nacin.Ja mislim da Zvijezda sada radi dobar posao;sto se tice prvog tima ,skola fudbala je i dalje losa tu treba nesto napraviti ..................................!!!?? :idea: ???

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 17 okt 2012, 15:03

Ma samo odsrani Tkanton i bice odlicno,jednostavno lik glumi da zna nesto,a tako je jadan.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.