Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ruska premier liga
Evo parova 11 kola ruske lige -petak:Terek grozni-Rostov ;subota-Lokomotiv moskva-Kuban krasnodar;fk Krasnodar-Zenit;Volga_Mordovia saransk;Alaniya_Krylya sovetov;Nedelja-Dinamo moskvva-Anzhi makhackallla;Rubin kazanj-Amkar perm;i na kraju VELIKI DERBI KOLA SPARTAK MOSKVA-CSKA MOSKVA 
TEREK GROZNI-ROSTOV 2:1 pobjeda tereka 
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Anži slavio u Moskvi kod Dinama s 2:0 pogocima Žirkova i Eto'a i ostao lider na tablici
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Slaven Bilić morao je priznati još jedan poraz na klupi Lokomotiva, nakon niza dobrih rezultata. No, ambicije ostaju iste, a poraz je doživio i moskovski Dinamo, uz isključenje Gordona Schildenfelda...
Lokomotiv iz Moskve imao je priliku barem privremeno izbiti na vrh tablice ruskog prvenstva, no momčad Slavena Bilića poražena je kod kuće 1:0 od Kubana, pogotkom Bucura samo tri minute nakon što je pričuva gostiju ušla u igru.
Dario Krešić odigrao je cijeli susret, a Vedrana Ćorluke nije bilo u sastavu.
"Čestitam Kubanu na pobjedi, a svojim igračima na pokazanom zalaganju. Protivnik je bio bolji od nas samo u prvih 15 do 20 minuta, nakon čega smo dominirali i stvorili više prilika nego u nekim utakmicama koje smo dobili", prepričao je bivši hrvatski izbornik.
"Ovo je bila znatno drugačija utakmica od one protiv Zenita. Lokomotiv mora napredovati, a posebno bih volio poboljšati psihičku pripremu igrača. Ipak, mislim da su svi zadovoljni razvojem, na pravom smo putu, makar smo tek na početku. Nećemo zbog jednog poraza izgubiti samopouzdanje i zaboraviti na postavljene ciljeve", nastavio je Slaven Bilić.
Terek Grozni na svom je terenu pobijedio Rostov 2:1, a Stipe Pletikosa odradio je svih 90 minuta. Tomislav Dujmović nije sudjelovao u pobjedi svoje Mordovije u Novgorodu, dok je Gordon Schildenfeld isključen u porazu svog Dinama iz Moskve od Anžija. Hrvatski je reprezentativac na prijevremeno tuširanje poslan u 52. minuti, a gosti iz Mahačkale pobijedili su 2:0 usprkos crvenom kartonu Carlosa već u devetoj minuti. U igri deset na deset pogotke su postigli Žirkov i Eto'o.
Anži vodi s 26 bodova, slijedi Terek s 22, a treće mjesto drži CSKA Moskva s 21 bodom i utakmicom manje. Lokomotiv je četvrti s 20 osvojenih bodova.
Lokomotiv iz Moskve imao je priliku barem privremeno izbiti na vrh tablice ruskog prvenstva, no momčad Slavena Bilića poražena je kod kuće 1:0 od Kubana, pogotkom Bucura samo tri minute nakon što je pričuva gostiju ušla u igru.
Dario Krešić odigrao je cijeli susret, a Vedrana Ćorluke nije bilo u sastavu.
"Čestitam Kubanu na pobjedi, a svojim igračima na pokazanom zalaganju. Protivnik je bio bolji od nas samo u prvih 15 do 20 minuta, nakon čega smo dominirali i stvorili više prilika nego u nekim utakmicama koje smo dobili", prepričao je bivši hrvatski izbornik.
"Ovo je bila znatno drugačija utakmica od one protiv Zenita. Lokomotiv mora napredovati, a posebno bih volio poboljšati psihičku pripremu igrača. Ipak, mislim da su svi zadovoljni razvojem, na pravom smo putu, makar smo tek na početku. Nećemo zbog jednog poraza izgubiti samopouzdanje i zaboraviti na postavljene ciljeve", nastavio je Slaven Bilić.
Terek Grozni na svom je terenu pobijedio Rostov 2:1, a Stipe Pletikosa odradio je svih 90 minuta. Tomislav Dujmović nije sudjelovao u pobjedi svoje Mordovije u Novgorodu, dok je Gordon Schildenfeld isključen u porazu svog Dinama iz Moskve od Anžija. Hrvatski je reprezentativac na prijevremeno tuširanje poslan u 52. minuti, a gosti iz Mahačkale pobijedili su 2:0 usprkos crvenom kartonu Carlosa već u devetoj minuti. U igri deset na deset pogotke su postigli Žirkov i Eto'o.
Anži vodi s 26 bodova, slijedi Terek s 22, a treće mjesto drži CSKA Moskva s 21 bodom i utakmicom manje. Lokomotiv je četvrti s 20 osvojenih bodova.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
u 16 sati počinje derbi ja mislim komplet ruske lige u moskvi između SPARTAKA I CSKA. Stadion je preeepun navijača što spartaka što cska- jako zasnimljiva utakmica ari i emennike u prvom sastavu od početka za spartak.Glavni sudija Alexey Eskov oodličan mladi sudija nadam se da neče praviti velike greške kao što je sudija Mikhaylov upropastio meč Zenita i Lokomotive
.nadam se da če biti neriješeno možda 2-2 
Spartak-cska 0-2 glatko.Iznenađuje me što je bila utakmica bez mnogo kartona
mirna utakmica bila;Zenit se izvukao protiv Fk Krasnodara pobjeda zenita 2-0 mada uopšte nisu dominirali dosta su sretno dobili 
20 October, Makhachkala
Anzhi vs Spartak Moscow
heh, sto vise mrze ovaj Anzhi, to mi je sve drazi, al fakat...

malo ovom Anzhiju dva fronta, prejak i za Rusku ligu i za Evropsku ligu, dajte mu jos koji
Anzhi vs Spartak Moscow
heh, sto vise mrze ovaj Anzhi, to mi je sve drazi, al fakat...

malo ovom Anzhiju dva fronta, prejak i za Rusku ligu i za Evropsku ligu, dajte mu jos koji
ne vjerujem ja da će Anžhi osvojiti rusku ligu ovo dosad je bilo malo i na sreću
ali među prvih 5 če biti sigurno 
parovi 12 kola:Rostov-Lokomotiv;Mordovia-Dinamo Moskva;CSKA-Rubin Kazanj derbi kola
;Kryliya-Volga;Zenit-Kuban;Amkar-Terek Grozni;FK Krasnodar-Alaniya i Anzhi-Spartak Moskva
zanimljiv meč sigurno
[youtube][/]
Anzhi - Spartak je derbi kola, buraz 
slažem se da je derbi kola anzhi-spartak
ali ništo manje neče biti zanimljivije ni cska-rubin
ali glavno ja da lokooosi pobijede

-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Anži u samoj završnici sretno do pobjede, ostaju na čelu ljestvice
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
dominacija, brate, dominacija, šampioni, kako samo nevolim Spartak, i zbog Anzhija i zbog Fenerbahčea...SirAlexFerguson je napisao/la:Anži u samoj završnici sretno do pobjede, ostaju na čelu ljestvice
tko voli Spartak
Lokossi sigurno neeeeee Loko naprijed

Verovatno znaš i razloge njihove ljubavi ?lokomotiv je napisao/la:tko voli SpartakLokossi sigurno neeeeee Loko naprijed
![]()
Ebe mi se za sva tri moskovska kluba,samo jedan je CSKA...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
nisam ni ja gledao utakmicu ali spartak je imao čitavo 2 poluvrijeme igrača manje tako da su morali potonuti
a što se tiče CSKA pozicija 2 je realnosti ili možda čak 3
ili tko zna 4 ili 5
zvisi od lokosa
RESPECT za Lokomotiv 
pogledajte 2 gol FK Krasnodara protiv Alaniye 
u 94-ojunderPFC je napisao/la:Verovatno znaš i razloge njihove ljubavi ?lokomotiv je napisao/la:tko voli SpartakLokossi sigurno neeeeee Loko naprijed
![]()
Ebe mi se za sva tri moskovska kluba,samo jedan je CSKA...Za njih navijam,ali ove godine teško da mogu do titule. Nisam uspeo gledati derbi Anzi-Spartak,čujem od drugara da je Spartak izgubio u poslednjem minutu autogolom argentinca Insuraldea......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.