NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zvijezda u teskoj financijskoj situaciji ovih dana ce istupiti iz lige 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Za razliku od tebe i takvih ko ti ja sto govorim imam i dokaze za to. Evo recimo za Kuntica blebecete bezveze a covjek nit je sta gori nit je sta bolji od ostalih trenera sto su prosli kroz zvijezdu a sigurno ima najmanji budzet od svih, fino kliknes gore na grb zvijezde i vidjet ces da sam upravu.... Jednostavno i ova sezona sa kunticem nije nista drugacija od prdhodni 3
astra kakve su ove bombeastra1922 je napisao/la:zvijezda u teskoj financijskoj situaciji ovih dana ce istupiti iz lige
emir_dj je napisao/la:astra kakve su ove bombeastra1922 je napisao/la:zvijezda u teskoj financijskoj situaciji ovih dana ce istupiti iz lige
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:zvijezda u teskoj financijskoj situaciji ovih dana ce istupiti iz lige
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma malo da prodrmamo temu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
idi u QAC nije bilo smiješnoastra1922 je napisao/la:ma malo da prodrmamo temu![]()
![]()
![]()
emir_dj je napisao/la:idi u QAC nije bilo smiješnoastra1922 je napisao/la:ma malo da prodrmamo temu![]()
![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hiberniram ovih mjeseci... radim ozbiljnije stvari...astra1922 je napisao/la:emir_dj je napisao/la:idi u QAC nije bilo smiješnoastra1922 je napisao/la:ma malo da prodrmamo temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa deste ljudi yebo vas tito
danas cujem hoce nasi da igraju otvoreno u sarajevu i hoce bar bod.,ja im kazem do sad smo isli otvoreno i nigdje nas nema hajmo jednu probat zatvoreno ,hajmo biti bunkerasi mesari mozda donesemo neki bod vise sa strane

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Brate gotivim zvijezdu radi sredjenosti situacije u klubu ,znaci funkcionisete kao normalan klub.Ali kad kazes ugasiti klub da ne naslutis neki belaj,jer vas drze privatnici sto znaci kad oni dignu ruke onda je titanic.Volio bih da se varam ali svi klubovi kakva je kriza bi mogli odnosno vlasnici smanjiti ulaganja ili cak dici ruke i onda belaj.Tako kazem ti nisi ti daleko od prognoze 
ma to je sve istina sto kazes al eto valjda nam se to nece desiti.nada je da ce klub proizvoditi i prodavati mlade igrace i od toga probati prezivljavati.steta je sto husica nismo prodali jer njegovih 150 000 i halilovih 100 000 je vec jedan budzet za sezonu....ako se bogdanovic nastavi ovako razvijati za ocekivati je da bi ga mogli dobro unovcitisloboda je napisao/la:Brate gotivim zvijezdu radi sredjenosti situacije u klubu ,znaci funkcionisete kao normalan klub.Ali kad kazes ugasiti klub da ne naslutis neki belaj,jer vas drze privatnici sto znaci kad oni dignu ruke onda je titanic.Volio bih da se varam ali svi klubovi kakva je kriza bi mogli odnosno vlasnici smanjiti ulaganja ili cak dici ruke i onda belaj.Tako kazem ti nisi ti daleko od prognoze
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pun si dokaza ko skoplje albanacaTkanton je napisao/la:Za razliku od tebe i takvih ko ti ja sto govorim imam i dokaze za to. Evo recimo za Kuntica blebecete bezveze a covjek nit je sta gori nit je sta bolji od ostalih trenera sto su prosli kroz zvijezdu a sigurno ima najmanji budzet od svih, fino kliknes gore na grb zvijezde i vidjet ces da sam upravu.... Jednostavno i ova sezona sa kunticem nije nista drugacija od prdhodni 3
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;
fino što postoji jedan takav portal, pa makar da budu 3-4 vijesti sedmično, ali treba obratit pažnju na gramatiku i izražavanje, već ovako odokativno vidim više od deset grešaka.
najrealnije, idemo u sarajevo po bod. nadam se da ćemo pokazat zube makar u defanzivnom segmentu, da nećemo srljat i da ćemo znat odigrat tvrdo.
najrealnije, idemo u sarajevo po bod. nadam se da ćemo pokazat zube makar u defanzivnom segmentu, da nećemo srljat i da ćemo znat odigrat tvrdo.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
a ima li Zvijezda officijelnu stranicu?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ima taki stranicuBenjo_AFC86 je napisao/la:a ima li Zvijezda officijelnu stranicu?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nazalost pisanje radova i gramatika mi nikada nisu bili jaca strana jbg... ali trudimo se da koliko toliko propratimo desavanja.. ako ko ima zelju da napise neki članak neka me doda na fb ili neka mi poslaje u u poruke rado cemo to objavit...azTer je napisao/la:fino što postoji jedan takav portal, pa makar da budu 3-4 vijesti sedmično, ali treba obratit pažnju na gramatiku i izražavanje, već ovako odokativno vidim više od deset grešaka.
hvala astra ti su uvjek davao bezrezervnu podrsku..astra1922 je napisao/la:BIG LIKE EMIREemir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5![]()
ako ima neko da bi radio tj. pisao članke nek se javi il meni il emiru
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.