Hass je napisao/la:F.Mayer-R.Berankis over u prvom setu,J.Nieminnen-L.Hewitt over u prvom setu i Lacko-Thiem overu prvom setu. Sretno
Vamossss
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hass je napisao/la:F.Mayer-R.Berankis over u prvom setu,J.Nieminnen-L.Hewitt over u prvom setu i Lacko-Thiem overu prvom setu. Sretno
Jos Pashanski za perfect dayHass je napisao/la:Dobar jutar,radni narodeZa danas: J.Sousa-Cleza tip JEDAN,Pashanski-Mektic tip JEDAN i G.Rufin-B.Westerhoof tip JEDAN.Kvota oko dva i pol.Za srednji ulog..Good luck
Hass je napisao/la:Pashanski za perfect dayHass je napisao/la:Dobar jutar,radni narodeZa danas: J.Sousa-Cleza tip JEDAN,Pashanski-Mektic tip JEDAN i G.Rufin-B.Westerhoof tip JEDAN.Kvota oko dva i pol.Za srednji ulog..Good luck
![]()
![]()

28:27insider je napisao/la:Igrao ga u singlu čistog keca, ide brate ovo neočekivano.pintol_TM87 je napisao/la:Ajde Follo trpajj+5

jedvapintol_TM87 je napisao/la:Folo vs Haslum (1 kvota 4.5 ili 1x kvota 3.1)
zanimljivo da se ovo moze igrati kao singl a notrveski rukomet je u pitanju khmm
Zivio 100 godina...Hass je napisao/la:Jos Pashanski za perfect dayHass je napisao/la:Dobar jutar,radni narodeZa danas: J.Sousa-Cleza tip JEDAN,Pashanski-Mektic tip JEDAN i G.Rufin-B.Westerhoof tip JEDAN.Kvota oko dva i pol.Za srednji ulog..Good luck
![]()
![]()
Svaka cast majstore. Vjeruj da sam htio uplatit, kontam stavit i malo vise love na ovo, i ja mislio u 19 pocinje kad pogledam oko 115 do 7 vec se uveliko igrapintol_TM87 je napisao/la:Folo vs Haslum (1 kvota 4.5 ili 1x kvota 3.1)
zanimljivo da se ovo moze igrati kao singl a notrveski rukomet je u pitanju khmm
Coritiba-Nautico 1pintol_TM87 je napisao/la:@doktore veceras sve na brazilce ?
ako i ti i pintol tako kažete, onda i ja pratim...je.ba me navarro, pi.čka mu materna u šu.pakdr.van nostrand je napisao/la:Zar nisam ranije postavio taj susret, solidno ispratio pobjedu Cruzeira
Dobardr.van nostrand je napisao/la:1. Severstal-Slovan 1 1,90
----------------------------------------------------
2. Dinamo Minsk-Vityaz Chekhov 1 1,70
----------------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.