to je meni bilo prije par dana i odem u plugine, prikaže mi da su zastarjeli Flash i Silverlight i update-ovo sam ih, sad je sve udure

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
šta te zanima? probaj sa bosanskim, hrvatskim i srpskim warez forumima (ostavit ću ti linkove ako ne znaš adrese). a, evo i ovdje ima dosta toga:alevkov je napisao/la: Ja bi da pitam gdje se danas downloadira domaci hip hop? Pogledao sam stare stranice ali nista nije aktivno, na torrentima (thepiratebay i sl) nema izbora nemal nikako
ne pomaze ni to :Struts je napisao/la:@arelinho
to je meni bilo prije par dana i odem u plugine, prikaže mi da su zastarjeli Flash i Silverlight i update-ovo sam ih, sad je sve udure
Pa ono staro, sve od Mayera+Sove i Rima D album i one snimke za fmjam, sve sto se onda slusalo nemoze mi sad naumpast ali bilo je sila toga, alcatraz imao album itd...isto par albuma od hrvata npr targetov the album nema nigdje, nerade linkovi.azTer je napisao/la:šta te zanima? probaj sa bosanskim, hrvatskim i srpskim warez forumima (ostavit ću ti linkove ako ne znaš adrese). a, evo i ovdje ima dosta toga:alevkov je napisao/la: Ja bi da pitam gdje se danas downloadira domaci hip hop? Pogledao sam stare stranice ali nista nije aktivno, na torrentima (thepiratebay i sl) nema izbora nemal nikako
http://serbianunderground.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nelikma23 je napisao/la:@ Papastathopoulos jesi li uspio rijesiti probleme?![]()
![]()
![]()
P.S. Ne znam rjesenje samo pitam![]()
Neka se ona s njim bori. Sta te briga za taj drugiPapastathopoulos je napisao/la:Nelikma23 je napisao/la:@ Papastathopoulos jesi li uspio rijesiti probleme?![]()
![]()
![]()
P.S. Ne znam rjesenje samo pitam![]()
al jaran ce mi doci popraviti moj komp koji je dosta bolji, a ovaj s virusima je svakako sestrin
problem i jest sto ne znam kako da ga sredimneo je napisao/la:Sredi sestri racunar, ako nista drugo jer si vidio kako se patiti na njemu
Postoje dvije opcije:BaDa12 je napisao/la:Uz to bi trebao promijeniti i jezik pretrage na bosanski. To bi trebalo pomoći.
postoji , eo zavrsio posaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:takvo sto jos ne postoji
@uefalona gore
ako kupujes keks vise od jednog komada, nek bude od jednog prozivodjaca
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.