Ja sam ja, imam nekoliko godina i negdje zivim, ako me budete trazili, tesko cete me nac. Samo da se zna da navijam za Barcu i najdrazi igrac RONALDINHO

Treba li jos?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a barcaCautinho je napisao/la:Kristijan iz Posusja,16,navijac istoimenog kluba iz 2.lige jug, i Man.Citiya.Sto se tice PL,Sarajevo mi je najdraze.
a RomaCautinho je napisao/la:A jesi dodijo.Ja,ja i Barca i Real i Bayern i BVB i United i City i Chelsea i Arsenal i Juve i Milan i Inter i Napoli i PSG i Marsielle i Lyon i ...
Čudi me da ovo niste primijetili.lejla je napisao/la:Welcome imenjakinjoLejlaSA je napisao/la:Lejla
19 god
Sarajka
Navijacica Sarajeva i reprezentacije
evo ja ću reći u tvoje ime, ustvari, nemam šta reći, poznatiji si od Bruce Lee-abruslee je napisao/la:nesmjem reći ko sam dobiću ban,inače sve vas volim a najviše harishp i cartman,volim fuzbal i ibrićića i fk sarajevo i bayern.
E ovo mi je drago cut.bruslee je napisao/la:nesmjem reći ko sam dobiću ban,inače sve vas volim a najviše harishp i cartman,volim fuzbal i ibrićića i fk sarajevo i bayern.
Ne pišu na forumu ni jedna ima sto godinaHigh je napisao/la:Čudi me da ovo niste primijetili.lejla je napisao/la:Welcome imenjakinjoLejlaSA je napisao/la:Lejla
19 god
Sarajka
Navijacica Sarajeva i reprezentacije
jbse Nedo, voliš Solskjera a mene ne volišCartman je napisao/la:E ovo mi je drago cut.bruslee je napisao/la:nesmjem reći ko sam dobiću ban,inače sve vas volim a najviše harishp i cartman,volim fuzbal i ibrićića i fk sarajevo i bayern.
O đesi Ekreme Jevriću GospodoCartman je napisao/la:Zna Nedimko prepoznat kvalitetne forumase i gospodu, a znamo da ti to nisi.
Evo vidis, zbog ovakvog spama nisi nivo kao ja, Hare i Nedimko. Znaci elita foruma.legenda reala je napisao/la:O đesi Ekreme Jevriću GospodoCartman je napisao/la:Zna Nedimko prepoznat kvalitetne forumase i gospodu, a znamo da ti to nisi.![]()
šta ima u Norveškoj