Naravno da sam kao i svaki navijac Lakersa zhvalan Fisheru za sve sto je ucinio za klub, ali mislim da je njegovo vrijeme prosle i da je bolje preostali novac uloziti u jednog atletskog igraca, jer imamo igrace sa velikim iskustvom koji mogu pogoditi kljucne suteve (Bryant, Nash pa i donekle MWP ukoliko bude onaj pravi - 7 utakmica protiv onih sa istoka, pa i Jamison), a sto se atletike tice tu su jedino Howard i Meeks.neno#4 je napisao/la:Mozda sam ja subjektivan sto se tice Fishera, jer uvijek volim igrace koji preuzimaju odgovornost u kljucnim trenucima, nego one koji ubace 20 poena i na kraju to sve prospu. Pietrus bi mogao proci, jer je naucio igrati u sistemu, nije kao Barbosa.
Da sam na mjestu Kupchaka preostali MLE bi ulozio u Pietrusa jer bi dobili kombinaciju odlicnog sutera i igraca koji posjeduje odredjenu atletiku, jer treba se nositi sa LBJ-om, Wade-om, Westbrook-om i Durant-om.
Takodjer mnogi zaboravljaju cinjenicu da samo zajedno sa Spursima ekipa sa najvecim kosarkaskim IQ-om.
PS: Nadam se da ce Nowitzki biti spreman za prvu utakmicu regularnog dijela sezone, jer zelim odmah na pocetku vidjeti na cemu smo, a ne da danima slusam pricu odlicni Lakersi, ali nije igrao Nowitzki.