AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 15 okt 2012, 08:16

te glasine su vec demantovali iz fiorentininog tabora tako da od toga nema nista. mislim, fiorentina je ako ne bolja onda je podjednako kvalitetna ekipa kao i roma ove sezone tako da roncagliji prelazak kod nas i ne predstavlja neki izazov. dodaj tome stil igre koji preferiraju ove dvije ekipe tj cinjenicu da bi kod nas svakom utakmicom bio izlozen promaji protivnickih napada dok je to kod montelle puno organizovanije. sto se tice gostovanja genoi, pisao sam od tome par postova unazad sa fanom lazia koji je predvidio x2 sto bih objerucke prihvatio ali znamo i ti ja manuele da nam ne gine poraz jer ne pamtim kad smo dobili genou u gostima :D
dodoa ocekujem kao malo dijete paketice djeda mraza i fakat me zanima kako ce brazilac odigrati. mislim, nisam nalozen toliko na njegov nastup koliko sam nalozen da vidim odbranu bez pirisa i taddeija tako da se iskreno nadam i vjerujem u ovaj eksperiment.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 okt 2012, 14:37

Evo igra vam ovaj Castan za Brazil protiv Japana.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 okt 2012, 12:07

nasi igraci su imali odlican ucinak igrajuci za reprezentacije, valjda to prenesu i na klupske utakmice:
- de rossi zabio dva gola u dvije utakmice
- osvaldo jedan gol i prestrogo dosudjen crveni karton
- balzaretti odradio standardno dobar posao
- destro imao epizodnu ulogu
- florenzi jedan od najboljih igraca mlade repke, zabio gol
- castan debitovao za brazil u pobjedi od 4:0 nad japanom
- bradley izdominirao vezni red gvatemale
- piris solidan u pobjedi protiv perua
- stekelenburg primio gol od rumuna, inace nista spektakularno sto je jako dobro za njega
- pjanic dvije asistencije i gol protiv litvanije

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 okt 2012, 14:41

pjanke prekucao litvaniju na veteran :D
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 18 okt 2012, 01:42

Evil Genius II je napisao/la:nasi igraci su imali odlican ucinak igrajuci za reprezentacije, valjda to prenesu i na klupske utakmice:
- de rossi zabio dva gola u dvije utakmice
- osvaldo jedan gol i prestrogo dosudjen crveni karton
- balzaretti odradio standardno dobar posao
- destro imao epizodnu ulogu
- florenzi jedan od najboljih igraca mlade repke, zabio gol
- castan debitovao za brazil u pobjedi od 4:0 nad japanom
- bradley izdominirao vezni red gvatemale
- piris solidan u pobjedi protiv perua
- stekelenburg primio gol od rumuna, inace nista spektakularno sto je jako dobro za njega
- pjanic dvije asistencije i gol protiv litvanije
Sve je to dobro ali dzaba sve ako Zeman ne bude dao sansu De Rossiju i Osvaldu al sto se tice Pjanketa vjerujem da bi trebao poceti od pocetka ovu tekmu,dosta je Florenzi vec odigrao,duplo vise nego sto sam ocekivao,doslo je vrijeme da vidimo i tog Dodoa i da vidimo mozemo li se cemu nadati a sto se tice Destra nesto sam siguran da ako pocne tekmu od prive minute da ce ga zabiti 100%,mora vise i on zabijati i ako ne vjerujem da ce nam jedan gol biti dovoljan da ne izgubimo,ja sam pesimista sto se tice ove tekme al kako Roma promjenjivo igra moguce je sve

Inter 1:3 Roma,Roma 2:3 Bologna nema se vise sta reci :o :o
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 okt 2012, 06:37

gdje ces najraspolozenijeg igraca na klupi ostaviti :D
florenzi mora igrati jer mali je perrotta iz 2006 godine 8-) pjanica staviti uz njega kao playmakera a ddr neka cuva prostor iza njih dvojice tj ispred odbrane i eto ti jedne od najjacih sredina u ligi. medjutim, sve su prilike da ce tachtsidis igrati od prve minute jer je zemanov ljubimac, ili marquinho koji je samo protiv intera odigrao kako treba.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 okt 2012, 11:34

ebale im reprezentacije majku više :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 okt 2012, 19:16

Veliki Cafu posjetio svoj nekadasnji klub

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 457&type=1
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 okt 2012, 01:20

Puma je napisao/la:Veliki Cafu posjetio svoj nekadasnji klub

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 457&type=1
Veliki majstor velika legenda

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 okt 2012, 01:26

Nekako nema sanse da povjerujem da De Rossi propusti mec u prvenstvu, pa za par dana odigra 2 tekme za reprezentaciju i da dva gola i onda kad opet dodje tekma u prvenstvu on opet propusta mec. Pjanic nista bolje, propusti mec za Romu, pa upise gol i 2 asistencije i onda opet propusta mec za Romu protiv Djenove zato sto se navodno povrijedio cim je odradio prvi trening u Trigoriji, bar tako pise na vecini Rominih sajtova. Kako je krenulo na kraju ce i Osvaldo propustiti mec zbog crvenog koji je dobio u reprezentaciji. E moj Zemane jedni od rijetkih igraca koji valjaju u ovom timu nema mjesta za prvih 11,**** li ti florenzi i onaj grk svu familiju,nece ovo na dobro izaci nikakoi,izgubit cemo ovu trojicu u janurau ako se ovako nastavi,osvaldo u juve,de rossi u man.city ili paris a pjanke u totenhem

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 okt 2012, 01:31

Fakat je ovo jako neobično, pola tima od početka sezone kuburi s povredama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 20 okt 2012, 01:42

Ma Zeman je za ovo sve kriv,vidi se da Roma ne moze bez njih trojice al on opet fura neki svoj inat cccccc

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 okt 2012, 18:20

ne branim zemana ali malo realnosti nije na odmet:
ddr dugo dugo nije odigrao dobru utakmicu u rominom dresu i ostavljanjem na klupi te komentarima po medijima zeman ga pokusava motivisati, kao i osvalda. doduse, igraci koji igraju umjesto njih i nisu u boljoj formi (tachtsidis i destro) tako da i nema nekih rezultata u ovome sto ceh radi ali nije nikakva tajna da preferira mladje igrace tako da i nisam pretjerano iznenadjen razvojem dogadjaja. ako se nekome ide iz rome zbog ovih ili onih razloga onda bujrum, siroko im polje. rome je bilo i prije zemana i prije ddr-a i osvalda, a bice je bgm i posle. sto se pjanica tice, pa **** ga ja zar ce covjek povrijedjen igrati!? miralem kako je dosao u klub, kad god je zdrav bio igrao je u prvih 11. oko florenzija ne bih nista komentarisao s obzirom da njegove igre, statistika i pohvale koje dobija u posljednje vrijeme pricaju za njega.

slika

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 okt 2012, 21:05

Sta reci 2-0 za 15 min. Roma nikakve igre nema, ko da nikako ne treniraju, nikakva uigrana,smišljena akcija. Što prije se moramo riješiti Zemana, ne samo zbog loših rezultata,već ako se Roma ne riješi Zemana on ce se rijesiti de rosija i osvalda,a tek smo onda naje.ali

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 okt 2012, 21:14

I još jedna stvar,očekujem od Amerikanaca da ulože u Romu u zimskom prelaznom roku i dovedu prava provjerena i ciljana pojačanja. Dok ovo pišem princ rima je smanjio na 2-1

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2012, 21:16

ta prava pojacanja ce biti napadac i veznjak, odbrana ce ostati netaknuta i po ko zna koji put ostajemo na istome :D

upravo kad podjoh napisati da ne igramo lose osvaldo zabi gol. nisam vidio prvih 20 minuta jer sam imao probleme s konekcijom al' ovo sto trenutno gledam je mozda najbolje sto pruzamo ove sezone (uz tekmu na meazzi).

2:1 totti
2:2 osvaldo
2:3 osvaldo 8-)
2:4 lamela

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 21 okt 2012, 22:43

Poslije 2-0, Roma totalno druga ekipa. Nakon prvih 20 min. mislio sam da cemo doziviti katastrofu,a na kraju ispade da smo se poigrali s Geonovom. Ono sto je najbitnije dobra igra Osvalda i De Rossija (valjda je i Zdenek zadovoljan) i nadajmo se da nece prodati ovu dvojicu. Totti standardno odličan, Castan fenomenalan,bez panike momak iznosi,nikad nenabija...Ostali isto zadovoljavajuci, Piris DVIJE ASISTENCIJE :D , a Lamela me po stilu igre sve više podsjeća na Robbena (samo na lijevu nogu ide), izgleda da i Eric polahko ulazi u formu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2012, 22:47

baldini: ''de rossi nije na prodaju.'' danasnja vijest 8-)

eto srecom ne odgledah prvih 20ak minuta utakmice. kako sam ukljucio stream pa evo do ovog trenutka napadali smo, vezali pasove, stezali obruc oko gola genoe, dali gol iz kornera, piris asistirao dvaput . . . na trenutak sam se uplasio da sanjam :D odlicna utakmica, prava je uzivancija bila za gledanje.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 okt 2012, 22:50

Igrala je Roma lijepo na oko, ali rekao bih da je presudna bila fizička sprema igrača, Genoi su presudile one vreće pjeska što su nosali igrači Rome na pripremama. :mrgreen:

Posljednjih 20 minuta igrači Genoe su samo hodali po terenu. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2012, 22:54

definitivno.
doduse, kako su trcali uplasio sam se da ce posustati tamo negdje oko 70. minute kako to inace biva ali eto izgleda da konacno dolazimo na svoje. treba biti realan i reci da nam je dosta pomogla cinjenica da borriello nije zavrsio utakmicu zbog povrede u trenutcima kada su izvrsene sve tri izmjene. nadam se da nije nista ozbiljno. uglavnom, genoa je apsolvirana, ja sretan jer dugo nakon utakmice rome nisam miran otisao u krevet :D budite pozdravljeni, FORZA ROMA.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.