HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 12 okt 2009, 09:55

trba dobiti lakse kod kuce i probat neke teze mazniti..a u gostima se boriti sa laksima..a ako uleti i neko iznenađenje bit ce super..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

škripar
Kontakt:

Post Postao/la škripar » 13 okt 2009, 13:47

vcrs u 20-00 helios domžale,to se mora dobit,i mali osvrt na tekmu protiv cibone,iznenadili su mladi ramljak,planinić koji su bili među boljim,sirišcevic,mileković,mason zakazali također nixon,ali vidjet ćemo ovu utakmicu što će bit,mislim da su ramljak,planinić veliki potencijal i moći ćemo ih dobro prodat,žao mi je što među 12 nema bilinovca(osvojio bronzu na sp juniora)i sad će igrat na posudbi u grudama,što je uistinu više nego čudno,a zna se to je zbog j.naletilića koji o košarci pojma nema jedini u zagrebu nije minute dobio,on je tu preko veze i držat će ga još 10 god u klubu,on je u širokom već 3 god a nije ništa pokazao,jer on nije igrao za reprezentaciju a bilinovac jest i ovi ne dobije priliku,ali teo šta ćeš

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 okt 2009, 15:04

škripar je napisao/la:vcrs u 20-00 helios domžale,to se mora dobit,i mali osvrt na tekmu protiv cibone,iznenadili su mladi ramljak,planinić koji su bili među boljim,sirišcevic,mileković,mason zakazali također nixon,ali vidjet ćemo ovu utakmicu što će bit,mislim da su ramljak,planinić veliki potencijal i moći ćemo ih dobro prodat,žao mi je što među 12 nema bilinovca(osvojio bronzu na sp juniora)i sad će igrat na posudbi u grudama,što je uistinu više nego čudno,a zna se to je zbog j.naletilića koji o košarci pojma nema jedini u zagrebu nije minute dobio,on je tu preko veze i držat će ga još 10 god u klubu,on je u širokom već 3 god a nije ništa pokazao,jer on nije igrao za reprezentaciju a bilinovac jest i ovi ne dobije priliku,ali teo šta ćeš
slazem se s tim u vezi bilinovca i naletilica ali treba uzeti u obzir da ne igraju istu poziciju ali u svakome slucaju forsiranje naletilica se vise ne isplati...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 13 okt 2009, 22:13

Drugi uvezani poraz, auuuuu znaci ova taktkita o pobjedama na domacem terenu nesto ne funkcionira, kako li ce tek na gostovanjima?
Nazalost nece vas vaditi bosna ove godine, a i kako bi kad ste nam vi dali trubadura kao "pojacanje".
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 okt 2009, 23:03

jbg-a, ovaj poraz nam nije trebao, jednostavno, Helios je bio brži,konkretniji,agresivniji i imao je punooo više sreće..mi opet katastrofalan šut za tri poena, svega 19%...

Helios nista specijalna ekipa, ali dobra su klapa...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 23:07

**** nasu kosarku kad je za jednu Bosnu jedan nizerazredni Zagreb prrijetnja i tako neki Helios iz Domzala prijetnja Sirokom mislim da nema smisla ni u Sirokom ni u Bosni da nesto priacju kad se oduzme jedno mjesto BiH.Ja se sjecam tog Helios jos prije dvije-tri sezone sa njima se uvjek racunalo 4 boda prije lige .ZALOST
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 okt 2009, 23:12

MT87TM je napisao/la:**** nasu kosarku kad je za jednu Bosnu jedan nizerazredni Zagreb prrijetnja i tako neki Helios iz Domzala prijetnja Sirokom mislim da nema smisla ni u Sirokom ni u Bosni da nesto priacju kad se oduzme jedno mjesto BiH.Ja se sjecam tog Helios jos prije dvije-tri sezone sa njima se uvjek racunalo 4 boda prije lige .ZALOST
istina....mislim da smo ove sezone i mi i Bosna puno lošiji od ostalih momčadi...od 12-14 mjesta i Bosna i Široki...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 23:15

Kevin je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:**** nasu kosarku kad je za jednu Bosnu jedan nizerazredni Zagreb prrijetnja i tako neki Helios iz Domzala prijetnja Sirokom mislim da nema smisla ni u Sirokom ni u Bosni da nesto priacju kad se oduzme jedno mjesto BiH.Ja se sjecam tog Helios jos prije dvije-tri sezone sa njima se uvjek racunalo 4 boda prije lige .ZALOST
istina....mislim da smo ove sezone i mi i Bosna puno lošiji od ostalih momčadi...od 12-14 mjesta i Bosna i Široki...
Po meni su uprave krive jer imamo extra igraca koji se mogu kupiti neka Siroki kupi dobre Hrvate jer je takva politika kluba da igraju samo Hrvati.A Bosna nista ulaze u propale igrace kad nije htjela kesirati za Kikanovica onda nema smisla razgovarati o kosarci odmah se odrazi i na reprezentaciju
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 okt 2009, 23:17

Kevin je napisao/la:jbg-a, ovaj poraz nam nije trebao, jednostavno, Helios je bio brži,konkretniji,agresivniji i imao je punooo više sreće..mi opet katastrofalan šut za tri poena, svega 19%...

Ma u redu su oni kao ekipa, tj. borbenost i blah, al su limitirani i srednja zalost, sami smo sebe glupostima dobili, oni su jednostavno bili manje losi od nas tu vecer. Onaj Snow je zabio ja mislim sest trica bar, a u kljucnim momentima je dvije pogodio sam kao duh, iz greske nase obrane, a mucis se da stignes vodstvo ili da ga nekako stvoris...
Ovo smo mi vise izgubili, nego oni dobili, ne umanjujem im pobjedu, ali je lose to veceras izgledalo, iscurilo dosta jednostavnih suteva, Mason jedini u obrani skok drzi, ono sto prolazi ne radimo dovoljno cesto (spustanje grgatu, mason prodor...), a u obrani je bilo to vrlo lose, manjak agresije i inferiornost pod kosem. Nazalost, tako je kako jest. Ev, kao ilustracija, Naletilic nas bio vratio u igru, ej...
Jedino sto donekle veseli je par finih rola pojedinih mladjih, to treba forsirati, jebga, od njih se zivi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 okt 2009, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 okt 2009, 23:18

Kevin je napisao/la:jbg-a, ovaj poraz nam nije trebao, jednostavno, Helios je bio brži,konkretniji,agresivniji i imao je punooo više sreće..mi opet katastrofalan šut za tri poena, svega 19%...

onaj njihov crnac vam zabi 8 trica i uhvati 9 skokova a nema ni 190 cm u njemu....
ja se nadam da ce bosna iznenaditi pobjedom protiv radnickog... kako zvuci glupo reci to iznenaditi ali **** ga tako je ljudi ne kontaju koliko neki klubovi koji oni nazivaju nizerazrednim imaju jaci sastav od nas... tako da ne znaju da za zagreb igra najbolji centar lige tomic, a pod kosem imaju jos zorica i prkacina dva strasna igraca pa onda mulaomerovica...
You are someone else I am still right here

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 okt 2009, 23:20

fera je napisao/la:

onaj njihov crnac vam zabi 8 trica i uhvati 9 skokova a nema ni 190 cm u njemu....
ja se nadam da ce bosna iznenaditi pobjedom protiv radnickog... kako zvuci glupo reci to iznenaditi ali **** ga tako je ljudi ne kontaju koliko neki klubovi koji oni nazivaju nizerazrednim imaju jaci sastav od nas... tako da ne znaju da za zagreb igra najbolji centar lige tomic, a pod kosem imaju jos zorica i prkacina dva strasna igraca pa onda mulaomerovica...
Nabijen Snow, smijesno malo izgleda, ali sut ima sjajan, a nadje se uvijek na neki odbijanac...
Zagreb ne moze nitko zvati nizerazrednim klubom s takvim igracima, a eto i Helios vise ne ispada takav krs i pokazuju da rade i da se poboljsavaju, ali su i kao takvi morali biti pobijedjeni, pa taman, za to opravdanja nema.
...Život za Široki...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 23:25

Bosnu i Siroki mogu pobjediti kuci samo Partizan,Cibona,Olimpija i mozda Zvezda(u ovim slucajevima da im se nista ne prigovori) jer imaju ova dva tima takav rejting da svi ostali na domacem parketu moraju pasti bez imalo izvalacenja.
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 okt 2009, 23:28

U idealnom svijetu, mozda, u svijetu kapitalizma, kratkih klupa, i ocito ''manjka stimanja'' nekih stvari, ocito ne. :)
...Život za Široki...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 13 okt 2009, 23:31

ŠB_Fidelis je napisao/la:

Ma u redu su oni kao ekipa, tj. borbenost i blah, al su limitirani i srednja zalost, sami smo sebe glupostima dobili, oni su jednostavno bili manje losi od nas tu vecer. Onaj Snow je zabio ja mislim sest trica bar, a u kljucnim momentima je dvije pogodio sam kao duh, iz greske nase obrane, a mucis se da stignes vodstvo ili da ga nekako stvoris...
Ovo smo mi vise izgubili, nego oni dobili, ne umanjujem im pobjedu, ali je lose to veceras izgledalo, iscurilo dosta jednostavnih suteva, Mason jedini u obrani skok drzi, ono sto prolazi ne radimo dovoljno cesto (spustanje grgatu, mason prodor...), a u obrani je bilo to vrlo lose, manjak agresije i inferiornost pod kosem. Nazalost, tako je kako jest. Ev, kao ilustracija, Naletilic nas bio vratio u igru, ej...
Jedino sto donekle veseli je par finih rola pojedinih mladjih, to treba forsirati, jebga, od njih se zivi.
koliko je bilo gledalaca znali iko :?: :?: :?:

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 13 okt 2009, 23:33

ono večeras je stvarno bilo vanserijski loše......koliko god grgat bio dobar u napadu u obrani je rupetina nad rupetinama :x helios mi nije nikakva ekipa, i mislm da će se to brzo dokazati, nas su dobili isključivo šutem(jbga večeras ih išao, a mora im ići kad su svaki napad imali po tri napada, nadskakali su nas)...
onog puljka, ako još jednom dođe na utakmicu pola pijan pola trijezan treba nogom u guzicu natrat odmah, pa on nije mogao hodat na današnjoj tekmi a ne igrat košarku...predstoji nam opet duga i teška sezona, ah navikao sam :evil: :cry:

jedini mason dobar i iznad prosjeka naletilić, i jure je bio ok, ostalo...... :shock: :o

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 13 okt 2009, 23:35

ŠB_Fidelis je napisao/la:U idealnom svijetu, mozda, u svijetu kapitalizma, kratkih klupa, i ocito ''manjka stimanja'' nekih stvari, ocito ne. :)
Haj za Bosnu,al da Sirokom fali novaca malo za nepovjerovati jer imate prejake sponzore najjace hrvatske firme
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 13 okt 2009, 23:38

fera je napisao/la:

da ali prkacin protiv vas nije igrao ni minute kako sam ja upucen tako da se nemoze pricati... ma ljudi sezona tek pocela svaki poraz boli ali ima jos da se igra... a domzale je lani kako ja znam bio u finalu slovenske lige ako grijesim nek me netko ispravi i cak mislim da su tijesno izgubili od olimpije ili sam ja nesto pobrkao... nista idemo dalje po meni sirokom fale jos dva igraca...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 13 okt 2009, 23:39

harinjo je napisao/la:

oko 1500 ljudi bilo...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 okt 2009, 23:40

harinjo je napisao/la:

oko 2000

sluzbeno je 2000...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 okt 2009, 00:00

MT87TM je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:U idealnom svijetu, mozda, u svijetu kapitalizma, kratkih klupa, i ocito ''manjka stimanja'' nekih stvari, ocito ne. :)
Haj za Bosnu,al da Sirokom fali novaca malo za nepovjerovati jer imate prejake sponzore najjace hrvatske firme
Pa ne znam bas... mislim, Široki jednostavno savjesno te svoje obveze shvaca i placa. Dakle, zna se koliko se novca ima i s cim se raspolaze, strogo profesionalno, i nema tu prekoracenja nikakvih, kao sto je recimo bio slucaj sa Cibonom nedavno pa im igraci nisu zadnje cetiri ili pet placa primili i strepili su do zadnjeg momenta da li ce moci registrirati ove nove igrace (mislim da su zadnji il predzadnji dan to napravili) jer nisu izmirili dugovanja. Mislim, ok, ne kazem ja nista, znam da oni to moraju i slicno, i brojni drugi, euroligaski, al jebga, Široki ne radi bas tako, nema toliko novaca ili mogucnosti zaduzenja, mozda nema ultra jaku momcad (vise je to nesrazmjer sto vecinu takvih klubova muci, omjer prva momcad-klupa), ali eto, bar su zadovoljni uvjetima i redovitosti place i svega ostalog. Borba, kao i svima ostalima...
A ne bih bas sad rekao da Bosna ima manji budzet...
Gledatelja, ne znam, oko 2000, tako kaze i sluzbena statistika...
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.