Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

AnelZ
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la AnelZ » 18 okt 2012, 11:13

FCS je napisao/la:Ko dobijemo grke možemo izgubiti jednu utakmicu (slovačaka ili livanija).
Bas to, jeste gostovanje u Bratislavi mozda i najteza utakmica koja nam je ostala, ali ni gostovanje u Viljnusu nece biti maciji kasalj, posto vidim da svi upisuju svih 6 bodova sa Baltika...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 okt 2012, 11:19

AnelZ je napisao/la:
FCS je napisao/la:Ko dobijemo grke možemo izgubiti jednu utakmicu (slovačaka ili livanija).
Bas to, jeste gostovanje u Bratislavi mozda i najteza utakmica koja nam je ostala, ali ni gostovanje u Viljnusu nece biti maciji kasalj, posto vidim da svi upisuju svih 6 bodova sa Baltika...
I Grci idu u Vilnius. I njima ce to bit zaebano,gore nego nama jer se skroz lose snalaze na cvrstu odbranu.
Mi moramo ili dobti Grke kuci (po meni,lakse) ili Slovake u gostima. To nije losa situacija.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 okt 2012, 14:05

Mi zadnju utakmicu igramo s Litvom u oktobru mjesecu. Nije me strah njih kao ekipe, ali tereni su im u tom periodu malo je reći užasni. Bivši travnjak na B. Polju na koji su se Portuglaci žalili je engleska trava spram onog na čemu oni u Litvi igraju. Doduše do te utakmice je još godina dana, možda se šta promijeni, ali sjećam se kako su Španci nagrabusili i jedva su ih pobijedili, meni se čini 1-2 da je bilo, zbog lošeg terena. U svakom slučaju, nama je pobjeda protiv Grka imperativ, baš iz tog razloga što bi onda imali manevarskog prostora da fasujemo jednu utakmicu, i opet bi sačuvali prvo mjesto.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 okt 2012, 14:55

voltron30 je napisao/la:Mi zadnju utakmicu igramo s Litvom u oktobru mjesecu. Nije me strah njih kao ekipe, ali tereni su im u tom periodu malo je reći užasni. Bivši travnjak na B. Polju na koji su se Portuglaci žalili je engleska trava spram onog na čemu oni u Litvi igraju. Doduše do te utakmice je još godina dana, možda se šta promijeni, ali sjećam se kako su Španci nagrabusili i jedva su ih pobijedili, meni se čini 1-2 da je bilo, zbog lošeg terena. U svakom slučaju, nama je pobjeda protiv Grka imperativ, baš iz tog razloga što bi onda imali manevarskog prostora da fasujemo jednu utakmicu, i opet bi sačuvali prvo mjesto.
Nadam se da cemo drugoplasiranoj repki do tad vec bjezat (barem) 3 boda (uz daleko bolju gol-razliku) i tako odigrat tamo jednu revijalnu tekmu

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 18 okt 2012, 18:23

[youtube][/youtube][youtube][/youtube]

:D :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 okt 2012, 18:33

prije nekoliko godina, kad klupu proziva...

ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!

.... :lol: :lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 okt 2012, 18:48

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i od mene nesto :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 18 okt 2012, 19:16

mujdza je napisao/la:Hercegovina, da li si ti u opste gledao tekmu Slovacka- Grcka? Pa ljudi su ukupno 4 puta dosli do sesnaesterca i ti govoris kako su oni vec osigurali prvu poziciju... Mene u opste nije strah tih Grka koji igraju najruzniji fudbal na svijetu i ne volim ih gledati kad igraju. Ne zato sto su sa nama u borbi za prvo mjesto vec oni nerviraju u sebe i sve oko sebe svojom igrom. A upravo ovom zadnjom tekmom nasi su pokazali da sa pola snage mogu dobiti malo slabije repke. Za mene su igrali dovoljno. Dali tri, nisu primili ni jednog a garantujem da nas grci po pitanju golova nebi stigli kad bi sve naredne tekme igrali protiv Lihtenstajna....
pa u tome i jest stvar sto su ih slovaci nadigrali ali su grci uzeli tri boda..tesko da ca i nama to poci za rukom. a sto se tice toga da cemo ovdje pobjediti grcku ,,,grci u zadnjih 30 i nesto utakmica imaju samo 3 poraza,kad odluce odigrati na nulu onda to tako obicno bude. znaci trebamo uzeti 6 bodova od slovaka sto nije realno i imamo jos 2 teska gostovanja na baltiku. stvarno su nam male sanse za prvo mjesto

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 okt 2012, 19:50

hercegovina je napisao/la:
mujdza je napisao/la:Hercegovina, da li si ti u opste gledao tekmu Slovacka- Grcka? Pa ljudi su ukupno 4 puta dosli do sesnaesterca i ti govoris kako su oni vec osigurali prvu poziciju... Mene u opste nije strah tih Grka koji igraju najruzniji fudbal na svijetu i ne volim ih gledati kad igraju. Ne zato sto su sa nama u borbi za prvo mjesto vec oni nerviraju u sebe i sve oko sebe svojom igrom. A upravo ovom zadnjom tekmom nasi su pokazali da sa pola snage mogu dobiti malo slabije repke. Za mene su igrali dovoljno. Dali tri, nisu primili ni jednog a garantujem da nas grci po pitanju golova nebi stigli kad bi sve naredne tekme igrali protiv Lihtenstajna....
pa u tome i jest stvar sto su ih slovaci nadigrali ali su grci uzeli tri boda..tesko da ca i nama to poci za rukom. a sto se tice toga da cemo ovdje pobjediti grcku ,,,grci u zadnjih 30 i nesto utakmica imaju samo 3 poraza,kad odluce odigrati na nulu onda to tako obicno bude. znaci trebamo uzeti 6 bodova od slovaka sto nije realno i imamo jos 2 teska gostovanja na baltiku. stvarno su nam male sanse za prvo mjesto
sta tesko ce nam poci za rukom nadigrati grcku i izgubiti??.Imaju 3 poraza al sad da govoris da nije realno da uzmemo od slovaka 3 boda to je pretjerano.Slovacka na BP pada kao i Grcka,a u Bratislavi sta Bog da.
Kakav baltik i teska gostovanja.Pred 5 000 Bosanca u Latviji i Litviji je 6 bodova sigurno.Ako nam iko otkine bod do kraja to ce biti Slovacka u Bratislavi.Prvo mjesto je realno,imamo iste ako ne i vece sanse nego Grcka a od Slovacke sigurno vece
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 okt 2012, 19:53

kokuz je napisao/la:prije nekoliko godina, kad klupu proziva...

ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!

:lol: :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 okt 2012, 01:22

TheVerminator je napisao/la:
kokuz je napisao/la:prije nekoliko godina, kad klupu proziva...

ADNAN???
GUŠO!!!!!!
NIJEEE!!!
MRAVAC!!!!

:lol: :lol:
to je bilo prije par godina a sad ide ovako:
ADNAN???
MRAVAC!!!!!!
NIJEEE!!!
ZAHIROVIC!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []