Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Jesam li sta pogrijesio u postu iznad ? Tesko da mogu
Nisu puno toga uradili pa da ih pohvalimo...da su razmontirali Real, kao sto su trebali, e to bi bio odlican posao
Recimo 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Sto su to oni trebali razmontirat Real ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa trebali su znaš, unatoč mega promašajima Higuaina i co. u prvom poluvremenuM4kaveli je napisao/la:Sto su to oni trebali razmontirat Real ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
-
BigBigBang
- Kontakt:
A mega promasaji Higuaina su ustvari jedan sut Ronalda koji je Higuaina pogodio u glavu promjenio putanju lopte i Hart odbranio i jedno istrcavanje pred Harta koji je prije dosao lopte od Higuaina. Sta ti je propaganda, neki laik koji nije gledao utakmicu bi po ovom postu iznad pomislio da je Higuain imao pet mrtvih zicera u samo prvom poluvremenu i sve ih promasio 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bilo je vise od toga ..
City se nije mogao sastavit s loptom prvo poluvrijeme. Izgledali su ko neki amateri ..
Real ih u potpunosti nadigrao a Mourinho objasnio par stvari Manciniju.
Sreca pa im je Yaya bio onako raspolozen i Casillas sto im ''pokloni'' onaj gol Kolarova.
Inace, moglo je biti 5:2 ..
City se nije mogao sastavit s loptom prvo poluvrijeme. Izgledali su ko neki amateri ..
Sreca pa im je Yaya bio onako raspolozen i Casillas sto im ''pokloni'' onaj gol Kolarova.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije, City je bolji bio..BigBigBang je napisao/la:A mega promasaji Higuaina su ustvari jedan sut Ronalda koji je Higuaina pogodio u glavu promjenio putanju lopte i Hart odbranio i jedno istrcavanje pred Harta koji je prije dosao lopte od Higuaina. Sta ti je propaganda, neki laik koji nije gledao utakmicu bi po ovom postu iznad pomislio da je Higuain imao pet mrtvih zicera u samo prvom poluvremenu i sve ih promasio
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Cautinho
- Kontakt:
Pa nisi,svaka čast,ali sto ne dodjes nekad na temu npr., kad je bila vijest o gradnji najmodernijeg sportskog centra za mlade na svijetu.Sto tada nisi postao. "Nisu puno toga uradili pa da ih pohvalimo..." Tipično Unitedovski.Plus,trebali razmontirati Real? Nije Real NK Ljubuška Krajina pa da ga se razmontira.Drugi put u LP i odmah bi da je osvojimo ( City)neo je napisao/la:Jesam li sta pogrijesio u postu iznad ? Tesko da moguNisu puno toga uradili pa da ih pohvalimo...da su razmontirali Real, kao sto su trebali, e to bi bio odlican posao
Recimo
Keep walking.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je onaj centar u Crkvicama što gradeCautinho je napisao/la: npr., kad je bila vijest o gradnji najmodernijeg sportskog centra za mlade na svijetu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Da,u Crkvicamario_Ferdy88 je napisao/la:To je onaj centar u Crkvicama što gradeCautinho je napisao/la: npr., kad je bila vijest o gradnji najmodernijeg sportskog centra za mlade na svijetu.

Keep walking.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Haj cega je to vise bilo par jos polusansi i to je to..M4kaveli je napisao/la:Bilo je vise od toga ..
Ili ako gledas sa druge strane, srece sto je Yaya Toure na 1-0 promasio zicer za pobjedu Citya ili sreca sto je Kompany izmakao glavu na Ronaldov sut a u isto vrijeme zaklonio pogled Harta prema lopti sto je uzrokovalo gol iz suta koji je bio po sredini i kojeg bi hart bez problema skinuo?
Toxicity ja ti nabrojah dvije te strasne sanse Higuaina ti mi jos tu trecu reci i onda ponovo skontaj da li su te sanse megapromasaji i zicer hau jes no...
I to su sanse u prvom poluvremenu, dobar dio drugog REal nemocan a najopasniji igrac Marcelo sa sutevima iz daljine, City imao nekoliko cistih sansi sve u svemu zbog loseg Cityevog prvog poluvremena REal za nijansu bolji na SVOM terenu i uz dosta srece ostvario pobjedu.
Ne blamiraj se ti sa svojim dezinformacijama o nekim megaprilikama i megapromasajima Reala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ja mislio da su ovo Crkvice i taj centarCautinho je napisao/la:Da,u Crkvicamario_Ferdy88 je napisao/la:To je onaj centar u Crkvicama što gradeCautinho je napisao/la: npr., kad je bila vijest o gradnji najmodernijeg sportskog centra za mlade na svijetu.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
@rio_Ferdy88 Nemoj spamat temu bezveze.
ONTOPIC :
[youtube][/youtube]
ONTOPIC :
[youtube][/youtube]
Keep walking.
Momak bolje pozabavi se sa Lindegardom i De Sixeom jer je Hart za njih dvojicu institucija.neo je napisao/la:Manchester City FC - Official
ROAD TO BRAZIL 2014: Hart, Lescott and Milner play 90 minutes as Three Lions secure a point in Warsaw:
Will England qualify from Group H after that result?![]()
kako jadna objava FB grupe Citiya... Cuj osigurali bod, a Hart je krivac za izgubljena dva
Valić Ante Vito i failed on kladionica **** ti mater
Prije 7 minuta · Sviđa mi se · 1![]()
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Me no spam, Kristijane.Cautinho je napisao/la:@rio_Ferdy88 Nemoj spamat temu bezveze.
p.s. imam jednu (al' vrijednu) jaranicu iz Posušja
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj forum ko komšiluk,svi znaju ko si,sta si,gdje si,kako si.Koja je to jaranica? Mozda znam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Me no spam, Kristijane.Cautinho je napisao/la:@rio_Ferdy88 Nemoj spamat temu bezveze.![]()
p.s. imam jednu (al' vrijednu) jaranicu iz Posušja
Opet ja u off topic:
Bio nekidan dan Davida Silve,eto.
Keep walking.
[youtube][/youtube]
Sjajan pogodak kapitena Cityja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Kako mi je drago zbog ovog gola,samo pokazuje kako su nam i obrambeni igrači dobri tehničari.To je i Kompany uvijek bio. [youtube][/youtube]tevezito je napisao/la:[youtube][/youtube]
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
Danas u 16:00 utakmica izmedju WBA i Citiya.BHT prenosi.Nadam se pobijedi i osveti za onaj 0-0 na boxing day prosle sezone.Tvrda ekipa,ali opet City ne bi trebao imati puno problema.
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
#MCFC team to play #WBA: Hart, Richards, Kompany (C), Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Y. Toure, Balotelli, Tevez
Keep walking.
Steta...
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.