šta misliš o tipsarević over prvi set?Hass je napisao/la:F.Lopez over prvi set i Dolgopolov over prvi set.Sretno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Aj momce samo prelistaj zadnjih nekoliko strana,i pogledaj sta sam pogadjao.dijalog je napisao/la:lik pogodio jučer tri para i ko zna kad će opet i odmah mu ovi ližu guzicu...
A volio bih da vidim tvoje dobitne parove na ovoj temi,posto vidim da si neki zestoki ekspert
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Citizen-X
- Kontakt:
kakav povracoidni komentar....dijalog je napisao/la:lik pogodio jučer tri para i ko zna kad će opet i odmah mu ovi ližu guzicu...
cuj lizu guzicu - to se zove jaranska podrska a to sto ti pricas je padobranski izlet u forum nakon 10 dana od registracije
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Boli me neka stvar za tebe, izvinuo sam ti se, pa komentarisi ili ne, samo slijedeci put nadji nekog ko moze osvojiti gem. Priznaj da si fulo zestoko.Hass je napisao/la:Hvala Citizen X,amarosim,NG,i ostali na podrsci.Ove pojedine necu komentarisat,jer nisu vrijedni.. Uzdravlje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Buraz, pusti dijaloga nek uživa u blagodatima svojih frustracija. Uostalom, ti iznosiš svoja mišljenja, tenis pratiš jako dobro i ja rado koristim tvoje prijedloge, makar i padao. Svejedno sam ne bih nikad našao tri dobitna u tenisu, jer i ne pratim taj sport.Hass je napisao/la:Aj momce samo prelistaj zadnjih nekoliko strana,i pogledaj sta sam pogadjao.dijalog je napisao/la:lik pogodio jučer tri para i ko zna kad će opet i odmah mu ovi ližu guzicu...
A volio bih da vidim tvoje dobitne parove na ovoj temi,posto vidim da si neki zestoki ekspert![]()
![]()
Odigrao sam Lopeza i ovog Dolgija over prvi set, samo buraz živ bio bar pola sata ranije objavi na forumu, jer ja u posljednji čas uplatih ovo.
Ja sam već stavio finu lovu na BATE i ovaj singpurski Home, te Italijane mlade. Valjda bude hajra, što bi se reklo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- sorcnapruge
- Kontakt:
@ Hass, ne znam sto mu se pravdas uopste...znamo mi svi sta si ubado ovih dana i kol'ko si nam valj'o
ko hoce nek prati ko nece nek sam postavi parove i zavrsena prica.
Ti samo nama nastavi ovako davati tipove
Ti samo nama nastavi ovako davati tipove
Panathinaikos 1
CSKA kp2
Haas 1
Tipsarević over prvi set
Alund 1
----------------------
3.83
i
Panathinaikos h1 (-9,5)
CSKA h2 (-9,5)
San Francisco under 37,5
---------------------------------
6.33
i za sutra
Cedevita-Milano 2 (po meni zicer)
Efes-Olympiacos 2
------------------------
3.41
CSKA kp2
Haas 1
Tipsarević over prvi set
Alund 1
----------------------
3.83
i
Panathinaikos h1 (-9,5)
CSKA h2 (-9,5)
San Francisco under 37,5
---------------------------------
6.33
i za sutra
Cedevita-Milano 2 (po meni zicer)
Efes-Olympiacos 2
------------------------
3.41
Daj ba jaruga,nemamo se sta raspravljat.To je tipicno nas mentalitet.Koliko god puta pogodis,dovoljan je samo jedan mali kiks i najgori si..
Da ne bude off:
J.Marti-Felder 1 1.5
Pella-Hocevar 1 1.4
Kvota:2.10
Sretno

Da ne bude off:
J.Marti-Felder 1 1.5
Pella-Hocevar 1 1.4
Kvota:2.10
Sretno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@dijabola sta kazes:
razmisljam i svidja mi se:
Alba Berlin-Chalon over 155,5
U prvom susretu na gostovanju kod Siene, Alba slavila 82:92.
Mnogo igraca zabilo dvocifreni broj poena.
U ligi slavili protiv Phoenix Hagena 109:67.
Igraju brzo sa velikim brojem poena, ove sezone u 4 nastupa: 94, 84, 92 i 109 koseva.
Chalon dobio Prokom kuci 81:74, zatim u gostima protiv Poitiersa 79:83.
Prokom koji je dosta slabiji od Albe zabio im 74 kosa, Alba bi trebala preko 80 lagano prebaciti.
Igraju brzo sa velikim brojem poena, ove sezone u 4 nastupa: 94, 84, 92 i 109 koseva.
Prokom koji je dosta slabiji od Albe zabio im 74 kosa, Alba bi trebala preko 80 lagano prebaciti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma znam care,hvala,al mi bude, ono, nidje veze nakon ovakvih komentarainsider je napisao/la:Buraz, pusti dijaloga nek uživa u blagodatima svojih frustracija. Uostalom, ti iznosiš svoja mišljenja, tenis pratiš jako dobro i ja rado koristim tvoje prijedloge, makar i padao. Svejedno sam ne bih nikad našao tri dobitna u tenisu, jer i ne pratim taj sport.Hass je napisao/la:Aj momce samo prelistaj zadnjih nekoliko strana,i pogledaj sta sam pogadjao.dijalog je napisao/la:lik pogodio jučer tri para i ko zna kad će opet i odmah mu ovi ližu guzicu...
A volio bih da vidim tvoje dobitne parove na ovoj temi,posto vidim da si neki zestoki ekspert![]()
![]()
Odigrao sam Lopeza i ovog Dolgija over prvi set, samo buraz živ bio bar pola sata ranije objavi na forumu, jer ja u posljednji čas uplatih ovo.
Ja sam već stavio finu lovu na BATE i ovaj singpurski Home, te Italijane mlade. Valjda bude hajra, što bi se reklo.
@sorcnapruge hvala tebra
SINGLE:
V.Pospisli -Lorenzi 2 3.20
SINGLE 2:
Matosevic-Thiem 2 3.20
SINGLE 3:
W.Williams-Barthel 2 2.90
Sretno
SINGLE 2:
Matosevic-Thiem 2 3.20
SINGLE 3:
Sretno
@doktor
Ma slabo ja pratim ovu evropsku košarku, al ako je tako što ne odigraš domaćina preko 81,5? Vidiš mogo bi ja to uplatit
Ma slabo ja pratim ovu evropsku košarku, al ako je tako što ne odigraš domaćina preko 81,5? Vidiš mogo bi ja to uplatit
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja sam ovo kontao u singlu i jos mi bolje zvuci Alba preko 81,5 koseva. To mi nekako fino djeluje.dr.van nostrand je napisao/la:@dijabola sta kazes:
EDIT : @dijabola mi cita misli.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 18 okt 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
MoRe i Tipsa over prvi setdijabola je napisao/la:šta misliš o tipsarević over prvi set?Hass je napisao/la:F.Lopez over prvi set i Dolgopolov over prvi set.Sretno
Jos jedan:
Karlovic-Bogomolov 1 1.55
R.Dutra-Collarini 1 1.4
Kvota:2.17
Sretno
ovaj Thiem bi mogao biti strasan igrač. gledao sam ga juče protiv Lacka. Grize nenormalno, agresivan 1000 gradi, mada u tenisu je to mač sa dvije ostrice. Na sve to dosla moja omiljena kvota 3,2. Ja cu ovo da uplatim!Hass je napisao/la:SINGLE:
SINGLE 2:
Matosevic-Thiem 2 3.20
SINGLE 3:
Sretno
Hass ti si spartanc, jedan od onih 300!
pu mamu ima premiersku..nema ga u ponudi, a pise u 15:00 pocinje..u kojoj sam ja vremenskoj zoni.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 18 okt 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
SMO ZA DRUSTVO U COSKUsemirmrva je napisao/la:Hass je napisao/la:Dobar jutar,radni narodeZa danas: J.Sousa-Cleza tip JEDAN,Pashanski-Mektic tip JEDAN i G.Rufin-B.Westerhoof tip JEDAN.Kvota oko dva i pol.Za srednji ulog..Good luck
Eto ga pasha..Svaka castHass je napisao/la:F.Mayer-R.Berankis over u prvom setu,J.Nieminnen-L.Hewitt over u prvom setu i Lacko-Thiem overu prvom setu. Sretno![]()
@hass - ja sam mislio ti se naljutio pa nećeš da odgovoriš
@doktor i @masterOfpoker - ja sam uplatio nešto na albu over 81,5 a ako prođu ovi overi dolgopolova i lopeza možda još malo dodam...a zasad idu fino, sa servom
@doktor i @masterOfpoker - ja sam uplatio nešto na albu over 81,5 a ako prođu ovi overi dolgopolova i lopeza možda još malo dodam...a zasad idu fino, sa servom
Hass je napisao/la:RutinskiHass je napisao/la:SINGLE: V.Troicki-M.Jaziri tip DVA,kvota je cetiri.. Pokusati: Bertens-Keothavong tip DVA ,kvote su i vise nego solidne,naravno za sistema![]()
![]()
![]()
Dominik Thiem je sigurno jedan od najvecih svjetskih talenata ovog sporta.Ima strasno dobar servis,sjajan forhend,baseline igra mu je skoro pa perfektna i sto je najbitnije ima jaku psihu.Pratim ga vec neko vrijeme,i zaista ako ga povrede zaobidju,bit ce barem top 20 igrac,ako ne i bolji.edoox je napisao/la:ovaj Thiem bi mogao biti strasan igrač. gledao sam ga juče protiv Lacka. Grize nenormalno, agresivan 1000 gradi, mada u tenisu je to mač sa dvije ostrice. Na sve to dosla moja omiljena kvota 3,2. Ja cu ovo da uplatim!Hass je napisao/la:SINGLE:
SINGLE 2:
Matosevic-Thiem 2 3.20
SINGLE 3:
Sretno
Hass ti si spartanc, jedan od onih 300!
pu mamu ima premiersku..nema ga u ponudi, a pise u 15:00 pocinje..u kojoj sam ja vremenskoj zoni.
Hvala na podrsci tebra
- Just do it
- Kontakt:
bravo hass za ova dva overa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.