Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Arnelinho » 18 okt 2012, 16:14

Vidim u tom klubu je i onaj Mahir Hadžirešić. :mrgreen:

Da neće i ovaj u West Ham? :lol:

Šalu na stranu, nikad se ne zna. Možda postane dobar, al' trenutno nema nikakvog razloga da ga se zove u reprezentaciju. Em skupa karta, em igra u slaboj ligi, em ima sličnih igrača i ovde.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 16:15

Čim su među prvih 6 na tabeli u prvoj ligi Kanade timovi koji imaju nacionalnih predznak doseljenika u tu državu, to dovoljno govori o kvalitetu domaćeg nogometa u Kanadi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ziss
Kontakt:

Post Postao/la ziss » 18 okt 2012, 16:17

tako su strucnjaci rekli i za Ibrahimovica
IMAMO MI TAKIH KOLKO HOS CCCC

stampy

Post Postao/la stampy » 18 okt 2012, 16:19

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 okt 2012, 16:22

Trener ovog London City je Jasmin Halkić, valjda otac od ovog Jasmin Halkić Jr - Yas :) ovaj Hernandez iz ovog gore teksta je menadjer kluba.

A gledam ovu Kanadsku ligu (koja je treca liga u Kanadi, ali najjaca nacionalna liga, dvije lige jace od nje su one zajednicke od Kanade i SAD) samo fali neki klub koji ce imati predznak "Bosnian", Hrvate i Srbe imaju :D
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 18 okt 2012, 16:31, ukupno mijenjano 3 puta.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 okt 2012, 16:27

Mali negdje iz Krajine, ima hrvatski pasos.. Mora da je Babin :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 okt 2012, 16:28

Koliko vidim napadač je. Taman, ako dodje kad u Europu, pa da ga "latimo". Ima u Kanadi milion onih kampova europskih klubova, pa nek' se prijavi na neki.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 16:36

samson je napisao/la:Mali negdje iz Krajine, ima hrvatski pasos.. Mora da je Babin :mrgreen:
:mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 okt 2012, 16:49

O majko mila, zasto pricati o igracu iz trece lige Kanade? I jest treca liga: http://en.wikipedia.org/wiki/Canadian_Soccer_League" onclick="window.open(this.href);return false;

To je regionalna liga koji uz to nije ni potpuno profesionalna. Kako se ovi nasi novinari blamiraju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 okt 2012, 19:14

Konacno je rijesena dilema odakle je Kolasinac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ime vam ne zvuči kao da ste Nijemac?! Kolašinac: Moji su iz Bosne...

Sead Kolašinac, član Schalkea i potencijalni bh. reprezentativac, u razgovoru za jedan njemački portal otkrio je svoje planove za budućnost, te je pričao o debiju za Rudare...
Sead Kolašinac, član Schalkea i potencijalni bh. reprezentativac, u razgovoru za jedan njemački portal otkrio je svoje planove za budućnost, te je pričao o debiju za Rudare, itd...

Sjajni defanzivac sa samo 19 godina debitovao je za ugledni njemački klub Schalke 04. Istina, još uvijek "uskače" u drugi tim, kada je to potrebno, pa je tako prošle sedmice dao gol i za profesionalni, ali i za amaterski tim.

Seade, Vi ste rođeni i odrasli u Karlsruheu, ali ime Vam baš i ne zvuči njemački?

Istina, jer moji roditelji su iz Bosne, a ja sam rođen u Njemačkoj i tu sam odrastao.

I fudbalsku karijeru započeli ste u Karlsruheu?

Da. Sa samo osam godina počeo sam trenirati u Karlsruheu, a onda sam išao u Hoffenheim, Stuttgart, pa 2011. godine u Schalke.

Zašto ste otišli iz Karlsruhea nakon toliko godina i zašto ste se tako kratko zadržali u Hoffenheimu i Stuttgartu?

U KSC-u uslovi za razvijanje jednog igrača i nisu toliko dobri. Stoga, otišao sam u Hoffenheim, pa u Stuttgart, ali kada je Schalke pokucao na vrata, nisam mnogo razmišljao.

Sada već imate profesionalni ugovor sa jednom tako snažnom ekipom. Mora se priznati, jako brz razvoj jednog 19-godišnjaka...

Već neko vrijeme igram za juniorsku reprezentaciju Njemačke, a dosta vremena proveo sam u amaterskoj ligi. Postao sam kapiten nacionalnog tima u drugoj godini nastupa. Nakon toga sve se promijenilo.

Koja je razlika između juniorskih i profesionalnih ekipa? Šta se to tačno promijenilo?

Mislim da je najveća razlika u broju navijača. Na polufinalu i finalu prvenstva posmatralo nas je nekoliko stotina ljudi. Onda sam odjednom istrčao na stadion gdje se nalazilo oko 60.000 ljudi. To je zaista ludnica. Ipak, sa nekog drugog gledišta, mnogo toga nije se promijenilo, jer i dalje treniram profesionalno.

Mnogo ličite na kolegu iz tima, Kyriakosa Papadopoulosa...

Jermaine Jones je moj uzor i od njega sam puno naučio. No, Papa me impresionirao također. Ne bih imao ništa protiv da me u budućnosti porede sa njim.

Gdje se vidite za pet godina?

Ne bih mnogo o tome pričao, jer ne gledam previše naprijed. Sada sam u Schalkeu i lijepo mi je. Nadam se da ću za pet godina biti zdrav, te da ću nastaviti igrati fudbal.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 okt 2012, 19:41

Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.

Kaže da su male šanse i da on hoće za Njemačku da igra, tako da se ne nadamo puno. Jbg...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 okt 2012, 19:42

A hoće li njega Njemačka ?
DRUG NEBI TI PUNCA

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 okt 2012, 19:45

Sarajevo1946 je napisao/la:Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.

Kaže da su male šanse i da on hoće za Njemačku da igra, tako da se ne nadamo puno. Jbg...
Naigrace se za ELF ko i Kucukovic :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 18 okt 2012, 19:47

Kolasinac, Halilovic, Hadzic, Izet Hajrovic, Bicakcic, Hrgota, Jajalo, Kujovic, Seferovic, Djuric, Visca, Bilbija.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 okt 2012, 19:49

@bagrcavi

Pa vjerovatno, mlad je još, ali rizik mu je to. Jedan meč odigra za "Elf" i može "nestati", pa onda ništa neće dobiti. Mora biti pametan zato, sagledat realno stvari :mrgreen: U ovoj generaciji, Njemačka ima nekoliko kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji...

Uglavnom, to su otprilike neke njegove želje. Također, kaže da je "lud" i da nije strano da napravi neki belaj.

Meni bi bilo žao Hajrovića da izgubimo, šta fali da ga probamo protiv Alžira?

@TM

Upravo tako, rizik mu je. :P
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 18 okt 2012, 19:50

Sarajevo1946 je napisao/la:Pričao sam jučer sa jednim našim mladim igračem iz Njemačke, da ga ne imenujem i dobar je sa Kolašincem, druže se.

Daj ne seri, momak neki dan izjavio da bi pjeske do Sarajeva

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 okt 2012, 19:51

Njegova primarna pozicija je stoper,zar ne?

Premda navodi kao uzora Jonesa koji je zadnji vezni,a u zadnje vrijeme uglavnom igra lijevog beka :mrgreen:

Ako se pokaže boljim od svih stopera svoje generacije,zatim ako se pokaže boljim od 25-godišnjeg Tascia i 23-godišnjih Reinartza i Wollscheida,ostaje mu onda samo da se izbori za mjestu u ekipi pored 24-godišnjeg Howedesa,23-godišnjih Hummelsa i Badstubera te najlakše 28-godišnjeg Mertesakera koji će prvi u penziju.
Igrače poput Schwaaba ili Bungerta nećemo razmatrati kao ozbiljnu konkurenciju.
Dakle,Njemačka vapi za Kološincem.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 okt 2012, 19:55

Švabe će suzama tapete lijepiti ako ih napusti!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 18 okt 2012, 19:56

valterboy je napisao/la:

Daj ne seri, momak neki dan izjavio da bi pjeske do Sarajeva
:lol:

Pa Suhi mu je reko da neće stići na vrijeme, jel tako?. :mrgreen: Valjda se i ne javlja sad, šta ja znam.

Pa ne bih se zajebavao s tim, kažem šta mi je rekao neko relativno blizak njemu.

S druge strane, objasnio sam da mora biti pametan. Niko osim njega sad ne može ništa tvrditi i znati, tako da...
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 okt 2012, 19:58

Pa kada kažeš da niko osim njega ne može tvrditi i znati, što ti tvrdiš i praviš se da znaš ?
Kakvih se postova neće ovdje čovjek načitati

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.