Alba Berlin - Chalon (+8,5) h2 @ 1.85
Ovdje očekujem da se opečem na onom zbroju poena domaćina, pa je ovo svojevrsna kontra. Nije Chalon naivna ekipa, a proigralo im je i NBA pojačanje Shelden Williams. Osim toga, po izjavama se da naslutiti da trener gostiju itekako poznaje svog večerašnjeg protivnika, naročito njihovu igru u napadu. Beugnot: 'Moramo zaustaviti njihov pick and roll, to je 80% njihove igre. Pitanje je imaju naši centri dovoljno mobilnosti da zaustave napad Albe. Nadam se da imaju, jer ako ne bude tako biti ćemo kažnjeni. U stvarnosti sve se u njihovoj igri svodi na dvojicu vođe u momčadi, igru Avdalovića i Wooda. Oni ili šutiraju ili kada na sebe navuku obranu loptu prosljeđuju do slobodnih suigrača.'
Tsonga - Soeda (+5,5) h1 @ 1.85
Za Tsongu počinje najdraži mu dio toura, a u Stokholmu je najavio da će osvojiti turnir. Za očekivati je agresivan start protiv slabijeg protivnika.
Cedevita-Milano 2 @ 1.55
Ovo sam već jednom postavio, al stvarno ne kužim zašto ovako precjenjuju ove 'domaće' ekipe. Ima tu nekih OK igrača, al čemu u toj ekipi služi onaj play Green?! I pri tome još igra 30 minuta, Bože sačuvaj. Milano je u prvom kolu dobio čini mi se Efesa, na kom je kvota 1.70 protiv aktuelnog prvaka. Meni dovoljno da odigram.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347