FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ma daleko smo najjači. Da vidimo sada Tonija kako igra. 
Raul_64 - moje misljenje je da cemo izvuci protiv Francuza 4 boda, a bude li tako nemoj se vise ovdje javljati jedno mjesec dana
Bude li manje...ti si pobjednik u ovoj nasoj maloj opkladi, i mene nema na tvojoj temi 3 mjeseca
Jel vazi? Puno ste mi nesto prebukirani sa Bayernom, pa da probam na ovaj nacin da vas otarasim

Da li neko zna za ovog igraca? Mnogi ga smatraju extra talentom, iako ima samo 17 god. vec ce debitirati za austrijsku nacionalnu selekciju u predstojecem mecu protiv galskih pijetlova.
Bayern pojacava sopstvenu skolu, nakon Schweinija, Lahma, Mullera, Badstubera...na pomolu je jos jedan biser, za kojeg poznati strucnjaci kazu da ce biti veliki.
Da mu ime upamtimo
David Alaba 
Bude li manje...ti si pobjednik u ovoj nasoj maloj opkladi, i mene nema na tvojoj temi 3 mjeseca
Jel vazi? Puno ste mi nesto prebukirani sa Bayernom, pa da probam na ovaj nacin da vas otarasim

Da li neko zna za ovog igraca? Mnogi ga smatraju extra talentom, iako ima samo 17 god. vec ce debitirati za austrijsku nacionalnu selekciju u predstojecem mecu protiv galskih pijetlova.
Bayern pojacava sopstvenu skolu, nakon Schweinija, Lahma, Mullera, Badstubera...na pomolu je jos jedan biser, za kojeg poznati strucnjaci kazu da ce biti veliki.
Da mu ime upamtimo
Vom Jäger zum Gejagten
[quote="geronimo"]Raul_64 - moje misljenje je da cemo izvuci protiv Francuza 4 boda, a bude li tako nemoj se vise ovdje javljati jedno mjesec dana
važi.... 3 mjeseca je puno....ode i el clasiko bez tvog komentara...šteta....al ako "izvučete" 4 boda protiv Francuza ja sam u BANovichima što se tiče teme Bayern mjesec dana
važi.... 3 mjeseca je puno....ode i el clasiko bez tvog komentara...šteta....al ako "izvučete" 4 boda protiv Francuza ja sam u BANovichima što se tiče teme Bayern mjesec dana
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma kakvi talenti, gde smo na tabeli to se gleda, j... talente, dođu i odu, rezultati se pamte.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Masallah da i ovaj Raul prisvoji neki prijedlog. Malo mu je mjesec, ako ikako moze na jedno pola godine bilo bi mu idealno.
Vjerujem da na ovoj temi moze procitati korisnih i pametnih postova, pa stoga je non stop na njoj.
Sto se tice omiljenog mi kluba, vidjecemo. Ovo protiv treceligasa nema nikakvog znacaja, igraci iz prve postave nemaju morala, sto znaci ne zele da igraju. U Subotu slijedi novo iskusenje, pobjeda je imperativ, sve ostalo dovodi do zemljotresa pod guzicom Galonje.
Bez Olica 6 sedmica, brate puno, ali Bommel i Demichelis bi se trebali vratiti, tako da smo u skoku sto se tice Demichelisa u velikom plusu, a ako se tu pridoda i Talijan, ma bice svega. Ribery jos nekih 7 dana pauzira, tako da bi mozda mogao zaigrati protiv Bordeauxa.
Sto se tice omiljenog mi kluba, vidjecemo. Ovo protiv treceligasa nema nikakvog znacaja, igraci iz prve postave nemaju morala, sto znaci ne zele da igraju. U Subotu slijedi novo iskusenje, pobjeda je imperativ, sve ostalo dovodi do zemljotresa pod guzicom Galonje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Osmi, meni se ciniRz88 je napisao/la:Ma kakvi talenti, gde smo na tabeli to se gleda, j... talente, dođu i odu, rezultati se pamte.
Ako osvojimo prvenstvo, ti ces u potpisu staviti njegovo ime (LvG) i ni jedne vise protiv njega
Bolan shvati da je u Bayernu tesko biti trener, nemoj uvijek porediti ta sranja sa Rivaldom sto je doticni radio u Barceloni.
Nek' ti naumpadne samo KHR, ja mislim da je dovoljno! Makar za tu osobu imamo isto misljenje
Vom Jäger zum Gejagten
Heh, nemoj mi to raditi, i ja se nadam titulu Bayerna, nije ona još izgubljena.
Naravno da nije lahko biti trener u Bayernu, ali rezultati moraju da počnu više, dosta je bilo kikseva protiv nekih amaterskih klubova. Pali smo na jedan srednji nivo. Već dosta zaostaju, Patriota rotira dosta momčad, isti je kao i Jurgen, samo nakva mjenjanja, a srećom pa se Martin vration. Igra bez dva špica u Munchenu nema smisla. Neka ne testira neke gluposti, neka to ostavi za pripreme. Ovo je sada ozbiljna situacija , ne želim još jednu godinu čestitati nekome na osvojenoj titulu .
Nada zadnja umire, pa se i ja nadam. Ali okej, i ja bih volio da osvoje titulu, ako je osvoje, možda Patriota počnem i Luisom zvati
Taj 17-godišnjak je solida. Ja čekam da nam se Kroos vrati. Pogriješio sam u nekoliko navrata sa nekim talentima, zato neću da dižem ovoga 17-godišnjaka, kojem već prognoziraju veliku karijeru (Deisler, Kehl(ozljede), Sahin(ostao prosjek), Harnik (u drugoj Bundesligi, Sandro Wagner ( u drugoj Bundesligi), Martin Max (=)))) ). i još dosta njih, da ne počnem o Santosima, Sosima, i još nakvim bran~
Naravno da nije lahko biti trener u Bayernu, ali rezultati moraju da počnu više, dosta je bilo kikseva protiv nekih amaterskih klubova. Pali smo na jedan srednji nivo. Već dosta zaostaju, Patriota rotira dosta momčad, isti je kao i Jurgen, samo nakva mjenjanja, a srećom pa se Martin vration. Igra bez dva špica u Munchenu nema smisla. Neka ne testira neke gluposti, neka to ostavi za pripreme. Ovo je sada ozbiljna situacija , ne želim još jednu godinu čestitati nekome na osvojenoj titulu .
Nada zadnja umire, pa se i ja nadam. Ali okej, i ja bih volio da osvoje titulu, ako je osvoje, možda Patriota počnem i Luisom zvati
Taj 17-godišnjak je solida. Ja čekam da nam se Kroos vrati. Pogriješio sam u nekoliko navrata sa nekim talentima, zato neću da dižem ovoga 17-godišnjaka, kojem već prognoziraju veliku karijeru (Deisler, Kehl(ozljede), Sahin(ostao prosjek), Harnik (u drugoj Bundesligi, Sandro Wagner ( u drugoj Bundesligi), Martin Max (=)))) ). i još dosta njih, da ne počnem o Santosima, Sosima, i još nakvim bran~
- el-fighter
- Kontakt:
Gaal još uvijek sklapa najboljih 11, a za to vrijeme Bavraski div sve više tone. Igramo toplo-hladno, odigramo jednu utakmicu dobro, pa dvije loše. Nadam se da titula nije izgubljena i da će na kraju sezone opet biti u vitrinama Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- bistrikboy
- Kontakt:
Muller i Badstuber na sirem spisku selektora Low-a za SP,inace na spisku je 30 igraca
Fener i Galata zainteresovani za Altintopa,spominje se cifra od 7 miliona eura,Roma zainteresovana za Toni-a
Ribery,Robben i Olic nece igrati oko 3 sedmice zbog povreda
Sinoc porazeni u Regensburgu u prijateljskoj sa 1-0
Fener i Galata zainteresovani za Altintopa,spominje se cifra od 7 miliona eura,Roma zainteresovana za Toni-a
Ribery,Robben i Olic nece igrati oko 3 sedmice zbog povreda
Sinoc porazeni u Regensburgu u prijateljskoj sa 1-0
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
1-0 od trecoligasa ...sa Tonijem u napadu

-
LeBronJamesKing
don Ciro je napisao/la:1-0 od trecoligasa ...sa Tonijem u napadu![]()
pa nije Toni mogao sam sve predriblati i dati gol, naravno da se nije moglo ocekivati od klasicnog centarfora da sa ovakvim levatima pogodi e da su bili ro-ri vidio bi ti.
U ime Gospodara...
pa zar nema niko iz juniora o staja znam cim raspoalzu u mladjim ekipama, znas taj Sosa da mu namjesti staLeBronJamesKing je napisao/la:don Ciro je napisao/la:1-0 od trecoligasa ...sa Tonijem u napadu![]()
pa nije Toni mogao sam sve predriblati i dati gol, naravno da se nije moglo ocekivati od klasicnog centarfora da sa ovakvim levatima pogodi e da su bili ro-ri vidio bi ti.
Ciroguzu, pazi da ti se ne ukoci vilica od smijehadon Ciro je napisao/la:1-0 od trecoligasa ...sa Tonijem u napadu![]()
Igrala C ekipa, utakmica vise sluzila da se isprobaju Van Bommel - povratak na teren nakon 9 sedmica, i Toni koji je odigrao citavu utakmicu. Luca nije imao srece, propustio je par zicera...ali ce vjerovatno biti u sastavu protiv Freiburga.
Bistrik, Olica nece biti 6 sedmica!
Vom Jäger zum Gejagten
mogu reci samo da bayern kada bude u punom sastavu bice ko nato a vodi ih najbolji trener svijeta tako da 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
dabogda se vratio najbolji trener na svijetu ponovo trenirati BarcuCRNI_SA je napisao/la:mogu reci samo da bayern kada bude u punom sastavu bice ko nato a vodi ih najbolji trener svijeta tako da
ala je teško geronima napaliti...oladi brate....i nemoj se više kladiti...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Iskreno, Hitzfeld je njima bio Bog i batina. Bayernu treba taj covjek. Evo nesto gledam Svicarce... Ono, ne igraju ljudi lose.
Kako sad to?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Iskreno, bole me ove ozljede nenormalno. Hamit je igračina i hvala Bogu pa ga imamo i mislim da če odlično igrati na Bilalovoj ili Arjenovoj poziciji . Ima tu još nade, samo se nadam da nećeno više kiksati kod kuće u LP. To je meni važno a u Bundesligi se može nekako popraviti nakon zimske pauze odraditi neku seriju dobru, sada samo ne kiksati previše, a u zimskom prelaznom roku Uli će sigurno nešto učiniit. Znamo njgov mentalitet, za koga je ono zapeo za Bosingwu ali Chelsea ne može nikoga kupovati tako da mu neće sigurno prodati Jose-a. Ma sve su ovo špekulacije, polahko.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben vec poceo trenirati sa loptom.Odlicna vijest.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
i vise nego odlicnaomerbavarac je napisao/la:Robben vec poceo trenirati sa loptom.Odlicna vijest.![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
znal ko u kakvom sastavu bayern nastupa u subotu???

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.