Pa mogli bi,al pitanje je bil vam dalibadblueboylivno je napisao/la:Što će biti s ovim stolicama sa stadiona?
Bi li mi, klubovi iz jugozapadne Bosne, siromašni kao crkveni miševi, mogli zatražiti da nam se donira bar 1000 komada?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- badblueboylivno
- Kontakt:
To sam i mislio.
Treba nam 1000 stolica, imali smo akciju, ali je skupljena mizerija, ni za 100 komada... ako se ovamo već riješavaju 17000, mogli bi 6 % poslati u Livno.
Treba nam 1000 stolica, imali smo akciju, ali je skupljena mizerija, ni za 100 komada... ako se ovamo već riješavaju 17000, mogli bi 6 % poslati u Livno.
Hayley <3
Iskreno volio bi ali ne znam ko je prava adresa za to, ja mislim da je Centar za Sport i Rekreacijubadblueboylivno je napisao/la:Što će biti s ovim stolicama sa stadiona?
Bi li mi, klubovi iz jugozapadne Bosne, siromašni kao crkveni miševi, mogli zatražiti da nam se donira bar 1000 komada?
Sarajevo ljubavi moja!
Prijatelju pa obratite se CRSi općini Centar možda nešto i urodi, jednu peticiju, apel neki potpiišite. Ne znam da mogu ja bi vam ih lićno dao ali opet nije do nas obićnih smrtnika.badblueboylivno je napisao/la:To sam i mislio.
Sarajevo ljubavi moja!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
evo ti mail Dine Selimovica -> [email protected]badblueboylivno je napisao/la:To sam i mislio.
on bi trebao da zna kome da se obratis
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala na podršci.sekac je napisao/la:Prijatelju pa obratite se CRSi općini Centar možda nešto i urodi, jednu peticiju, apel neki potpiišite. Ne znam da mogu ja bi vam ih lićno dao ali opet nije do nas obićnih smrtnika.badblueboylivno je napisao/la:To sam i mislio.
Probat ću nešto kod kluba pa da vide.
Hayley <3
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ako je Čelik mogao sa juga ili sjevera(
) "donirati" Krivaje one stare stolice (također bez naslonjača) kada su skidane, ne vidim razlog zašto klub kao Sarajevo ne bi mogao dati i Livnu hiljadu stolica. 
Ne razumijemo se mi izgleda nikako kao da mongolski govorimo brate mili nema FK Sarajevo ništa sa stolicama na žalost volio bi da ima onda bi se moglo i pomoći ovako mi ne možemo ništa mislim na klub možemo pisati-pitati moliti ali naš klub ništa se ne pita i ne odlučuje.Sad odjednom imamo stadion a do juče se ovde piše kako Sarajevo nema stadion a i nema jer na Koševu svako može igrati koliko ja znam. Zato sam naveo one adrese CRS I OPŠTINA-OPĆINA CENTAR to su vlasnici stadiona i oni se pitaju za sve e kamo sreče opet ponavljam da se mi pitamo.NK/RK Krivaja je napisao/la:Ako je Čelik mogao sa juga ili sjevera() "donirati" Krivaje one stare stolice (također bez naslonjača) kada su skidane, ne vidim razlog zašto klub kao Sarajevo ne bi mogao dati i Livnu hiljadu stolica.
Sarajevo ljubavi moja!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.
Hvala na ispravci.
Hvala na ispravci.
Ništa brate nema ljutnje samo sam pojasnio, živ mi bio, dobronamjeran si i ja bi iskreno volio da bilo koji klub u BH dobije te stolice ali poznavajuči lopoviju ovu, teško. Nisam optimista ali ko ne riskira taj i ne profitira pozz Jarane!NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.
Hvala na ispravci.
Sarajevo ljubavi moja!
- Ekonomista
- Kontakt:
Pa i BP je u vlasnistvu Zenice a ne Celika tako da ove stolice sto su spominjane sa Bilinog su zasluga grada Zenice.NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.
Hvala na ispravci.
Bordo bijeli!
Apsolutno se slažem ako je tako grad -opština ili već ko je odradio svaka im čast !Ekonomista je napisao/la:Pa i BP je u vlasnistvu Zenice a ne Celika tako da ove stolice sto su spominjane sa Bilinog su zasluga grada Zenice.NK/RK Krivaja je napisao/la:Izvinjavam se, moja greška. Zaboravio sam da je AFH u vlasništvu Grada, tj. Općine Centar. Nikakva provokacija ili sl.
Hvala na ispravci.
Sarajevo ljubavi moja!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Drugačiji je odnos Sarajeva i Livna, i Zenice i Zavidovića. Zenica i Zavidovići (kao i Krivaja i Čelik) su u jako dobrim prijateljskim odnosima, pogotovo fudbalski klubovi, te ja mislim da su te stolice bile date Krivaji zbog toga što se Čelik 2-3 sezone pripremao u Zavidovićima, u stvarno solidnim uslovima, ali i zbog političke veze ta dva grada. Ipak, Sarajevo i Livno nemaju baš neku vezu... Ali nećemo o politici 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi troglav bas i ne volimo
Zbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Regvar mu je prezime ime Robert no to nema veze nego baš administrativni problemi različiti kantoni pa onda lopovi i interesi razni to su problemi pa nema ni Famos stolice u Hrasnici odma če se oni javiti ili Radnik u Hadžićima . No ja bi recimo volio više da se te stolice dadnu u Livno jer i to je BiH a tamo fakat niko ništa ne daje i da se šire ti prijateljski odnosi to je moje mišljenje ne mora značiti da sam u pravu a to što nas je Regvar sje.ao e sad ko nam je kriv, on sigurno nije, niti Troglav ,ljudi bili bolji dobili i tačka.Sarajlijc@ je napisao/la:Mi troglav bas i ne volimoZbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti...
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma zajebajem se , treba siriti prijateljstva 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
heheheheSarajlijc@ je napisao/la:Ma zajebajem se , treba siriti prijateljstva
Sarajevo ljubavi moja!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Regvar... Bože, kakav napadač, kakav killer... kad se sjetim kakvu praćku uvali protiv Krajine, dobio loptu u centru, trik od 20-ak metara i punom nogom, probio golmana... nakon te sezone i igranja takvih igrača u Troglavu (recimo Darko Butorović, igrao u Hajduku i prije i poslije Troglava) sve ode nizvodu.Sarajlijc@ je napisao/la:Mi troglav bas i ne volimoZbog onog njihovog bivseg **** napadaca, ne mogu se imena sad sjetiti...
![]()
Da, bilo bi lijepo... ionako su nam svi okrenuli leđa, dno smo u ovakvoj državi, nerazvijenija je općina samo Foča - a evo i oni napraviše sjajnu tribinu... a i bilo bi lijepo napraviti neki "link" s nekim Premijerligašem - ne bih imao ništa protiv Sarajeva.sekac je napisao/la:Regvar mu je prezime ime Robert no to nema veze nego baš administrativni problemi različiti kantoni pa onda lopovi i interesi razni to su problemi pa nema ni Famos stolice u Hrasnici odma če se oni javiti ili Radnik u Hadžićima . No ja bi recimo volio više da se te stolice dadnu u Livno jer i to je BiH a tamo fakat niko ništa ne daje i da se šire ti prijateljski odnosi to je moje mišljenje ne mora značiti da sam u pravu a to što nas je Regvar sje.ao e sad ko nam je kriv, on sigurno nije, niti Troglav ,ljudi bili bolji dobili i tačka.
Hayley <3
Ovim pticurinama obecali neke premije protiv nas
Zna se protiv koga svi zapnu i obecavaju im premije, samo sto ce premije ostati misaona imenica

Zna se protiv koga svi zapnu i obecavaju im premije, samo sto ce premije ostati misaona imenica
Predstavljen projekat novog Statuta kluba
Jović: Vrijeme je da srušimo tradiciju i pobijedimo Borac
Amin sutra svi na Kosevo(Sjever)!! 
Jović: Vrijeme je da srušimo tradiciju i pobijedimo Borac
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Marsiano, rimljanin90, TETRAPAK i 31 gost.