Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Fuserenje sve vece i vece moj komsija ....... :SZoom088 je napisao/la:Nema video izvještaja iz 10. kola?![]()
Možda čekaju utakmicu Branitelja i Krajšnika, imaju ako ništa pripreme 100% za 11 kolo u međuvremenu.NKB je napisao/la:Fuserenje sve vece i vece moj komsija ....... :SZoom088 je napisao/la:Nema video izvještaja iz 10. kola?![]()
Ima onih koji kažu prije nismo imali nikakvih izvještaja, nemamo se na što žaliti.Zoom088 je napisao/la:8 utakmica x 150KM = 1200KM po kolu
1200KM/kolo x 4 kola mjesecno = 4800KM/mjesec
Lijepa svota za...ništa
Ne može, nema onda prostora da se raspravlja zašto je onaj iz Bihaća opet prognozirao protiv Gračanice, a onaj iz Tuzle napisao da niko ne shvata ozbiljno, onaj što piše sve velikim mora da napadne klub sa kojim njegova ekipa igra (nisam siguran ni čiji je on navijač više), a naravno tu je i mjesto priči o tome u koga je veći, tačnije veća (od ovih klubova koji imaju) navijačka skupina, pa onda tako otprilike svako ima svoju ulogu da uprazni do tamo petka.AnelZ je napisao/la:Pa gdje vam se zuri, vise od 6 dana do prve utakmice, a tema se vec otvara. Da sam moderator, nebi dozvolio otvaranje teme za prognoziranje kola barem do cetvrtka, tj. svaku koja se napravi prije toga, brisao bi. Dva dana prije prve utakmice kola su sasvim dovoljna, a ne sest dana...
A dotad da raspravljamo o budalaštinama ko je dobio crveni karton i sl.AnelZ je napisao/la:Pa gdje vam se zuri, vise od 6 dana do prve utakmice, a tema se vec otvara. Da sam moderator, nebi dozvolio otvaranje teme za prognoziranje kola barem do cetvrtka, tj. svaku koja se napravi prije toga, brisao bi. Dva dana prije prve utakmice kola su sasvim dovoljna, a ne sest dana...
Potpis.badblueboylivno je napisao/la:Kakve rasprave, Bože dragi![]()
![]()
Yebale vas teme i kola, imate teme svojih klubova i raspravljajte... rado ću ugostiti kojeg Gračanliju na temi Troglava i popričati o predstojećoj utakmici,kao da treba tema na kojoj se daju prognoze i na kojem se pojedinci prepucavaju kako će jedna navijačka skupina nadglasati drugu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.