Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MT87TM
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la MT87TM » 14 okt 2009, 00:54

E gdje ste lingvisti da jedan od vas nije Senahid Halilovic ili Hanka Vajzovic a svi mi smo polupismeni i vodje neko nekome drzi lekciju iz pravopisa stila itd
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 okt 2009, 00:55

harishp je napisao/la:
drop je napisao/la:Ne dirajte @harishpa...covjek piše šta misli,malo ga šukne pod bubrege :lol: ali to je sve u žaru borbe i u fair-play okvirima...ovo je forum,svak ima pravo da napiše šta misli...neka malo vrijeđanja i provokacija,da se razbije atmosfera...pa nismo barbike majka mu stara...ali necemo pretjerivati.
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiti drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
@drop prvo je fora sto se slazes sa onim Cutukom iako ovaj ponekad napise tri tacke bukvalno tri tacke ali ti se slazes i potvrdjujes ko Usanovic da prica A Suljo i Iljo samo klimaju glavom iako nemaju pojma o cemu se radi.Bitno da je plata svakog prvog,dobra meza na bazenima i tako to.Oni imaju fazon da klimaju ali sta je s tobom???
Kad neko nesto napise protiv ili za.Valjda je majka mu stara red da se napise razlog zasto je to tako i sto je najvaznije alternativa da bi se to sprijecilo ili normalna potvrda toj tvrdnji.
Znaci diskusija sa temom,zbivanjem i idejom kontas.
U pravu si,vazda si bio u pravu...nema se šta više reci.
A sad malo odmori,citav dan si na forumu...pretjerat ces,bojim se...odspavaj malo,pa cemo sutra nastaviti ili ovih dana kad budeš bio malo "bistrije glave" ;)
Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 okt 2009, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 00:55

bayer 04 je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:lol, to sto ti pises nema nikakve veze ali eto ako ti to mozda pomaze hajd onda...
Koji si sad ti? Vidim po pismenosti mozes zajedno sa njim...ali ne kontam sta hoces da kazes?

Brate, nemaa nikakvog razloga da se "istresas" na hareta i mislim to ko ja sam nesto evo ti broj tel i slicno pa nisu ti ovo oglasi i sve nas boli ki.ta sta ti radis, nista brate osobno ali stvarno si pretjerao stim...
a sto se tice kvaliteta pisanja na forumu ne pridajem mu nikakvu vaznost ali mislim da iz one recenice , u kojoj si me citirao, nisi mogao izvuci nista o pismenosti ili suprotno tomu...
Jesi li to ti na slici!?Ako jesi onda je tvoja pismenost čak i na dobrom nivou...[/quote]

jesi vidio al sam talentiran ....
ali ako te bas interesuje to mi je sin.

ali recenica (u boji) jasno mi otkriva da bi ti ovaj na mojoj slici mogao biti profesor, ali dodouse tebi vise treba ucitelj...
Zadnja izmjena: LeBronJamesKing, dana/u 14 okt 2009, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
U ime Gospodara...

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 00:59

velez_mostar je napisao/la:
drop je napisao/la:Ne dirajte @harishpa...covjek piše šta misli,malo ga šukne pod bubrege :lol: ali to je sve u žaru borbe i u fair-play okvirima...ovo je forum,svak ima pravo da napiše šta misli...neka malo vrijeđanja i provokacija,da se razbije atmosfera...pa nismo barbike majka mu stara...ali necemo pretjerivati.
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiri drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
Ma,sve je to ok,razmjena misljenja,ideja,prognoza,zelja..i td,razumljivo je to,ali nema logike da na svaki post napise nesto sto je jako glupo,i nakon milion postova mora mu neko reci da smanji broj istih,i da proba napisati nesto pametno...nesto sto ce se okarakterisati kao jedno od navedenih sa pocetka ovog citata.
Zamisli sada da se svi ovako ponasamo,i sad da ja na tvoj post odgovorim,pa meni neko,pa neko na njegov,i sve tako..da svak citira svakoga,da svaki komentar na jako bizaran nacin "obradi"...ne vjerujem da bi bilo ok bilo kome.
Ne mislim da on ima losu namjeru,ok je momak vjerovatno,ali mu stvarno mora neko reci da umara,jako ,i da nam ne treba dezurni klaun ovdje.
Ja se ponovo izvinjavam sto sam bas ja taj koji mora momku reci da je dosadan,ali velika vecina vas cete se sloziti sa mnom!
to se zove rasprava a forum je upravo namijenjen za to , a mi smo sada na forumu.
U ime Gospodara...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 okt 2009, 01:00

Jesi li to ti na slici!?Ako jesi onda je tvoja pismenost čak i na dobrom nivou...[/quote]

ali recenica (u boji) jasno mi otkriva da bi ti ovaj na mojoj slici mogao biti profesor, ali dodouse tebi vise treba ucitelj...[/quote

Dobro onda! :)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 01:04

Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiri drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
Ma,sve je to ok,razmjena misljenja,ideja,prognoza,zelja..i td,razumljivo je to,ali nema logike da na svaki post napise nesto sto je jako glupo,i nakon milion postova mora mu neko reci da smanji broj istih,i da proba napisati nesto pametno...nesto sto ce se okarakterisati kao jedno od navedenih sa pocetka ovog citata.
Zamisli sada da se svi ovako ponasamo,i sad da ja na tvoj post odgovorim,pa meni neko,pa neko na njegov,i sve tako..da svak citira svakoga,da svaki komentar na jako bizaran nacin "obradi"...ne vjerujem da bi bilo ok bilo kome.
Ne mislim da on ima losu namjeru,ok je momak vjerovatno,ali mu stvarno mora neko reci da umara,jako ,i da nam ne treba dezurni klaun ovdje.
Ja se ponovo izvinjavam sto sam bas ja taj koji mora momku reci da je dosadan,ali velika vecina vas cete se sloziti sa mnom!
to se zove rasprava a forum je upravo namijenjen za to , a mi smo sada na forumu.
Jesmo,to si u pravu,ali nema smisla da na svaki post neko nesto pise ,i pokusava umanjivati njegovo misljenje...u fazonu "sta ti znas"...razumijes!? A,bas taj koji potencira to najmanje zna...

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 14 okt 2009, 01:06

amerosm je napisao/la:
A to sto nece igrati Dzeko i Ibisevic je lahko objasiniti. Bio Iker kod Cire i zamolio ga da njih dvojca ne igraju jer mu je sutra 100 nastup za Spansku reprezentaciju.
sutra mu je 99. nastup ako bude branio, mediji krivo pisu da mu je 100.(nije branio proslu tekmu u armeniji)
Ali nema veze sto mu nije 100. nastup ionako je upamtio ZENICU od prosli put kosto sam kaze :)
Zadnja izmjena: black mamba, dana/u 14 okt 2009, 01:20, ukupno mijenjano 5 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:06

drop je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiti drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
@drop prvo je fora sto se slazes sa onim Cutukom iako ovaj ponekad napise tri tacke bukvalno tri tacke ali ti se slazes i potvrdjujes ko Usanovic da prica A Suljo i Iljo samo klimaju glavom iako nemaju pojma o cemu se radi.Bitno da je plata svakog prvog,dobra meza na bazenima i tako to.Oni imaju fazon da klimaju ali sta je s tobom???
Kad neko nesto napise protiv ili za.Valjda je majka mu stara red da se napise razlog zasto je to tako i sto je najvaznije alternativa da bi se to sprijecilo ili normalna potvrda toj tvrdnji.
A sad malo odmori,citav dan si na forumu...pretjerat ces,bojim se...odspavaj malo,pa cemo sutra nastaviti ili ovih dana kad budeš bio malo "bistrije glave" ;)
Netko ko zna da je taj drugi cjeli dan na forumu,mora i on biti da bi to potvrdio zar ne.Toliko o umoru i odmoru.
Uostalom ima nas vise.Jedan za cutketa,jedan za antikomuniste :lol: a treci onako da sprci koga.
A ja samo kazem na to jah moj ti Hasimaga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 01:07

bayer 04 je napisao/la:Jesi li to ti na slici!?Ako jesi onda je tvoja pismenost čak i na dobrom nivou...

ali recenica (u boji) jasno mi otkriva da bi ti ovaj na mojoj slici mogao biti profesor, ali dodouse tebi vise treba ucitelj...[/quote

Dobro onda! :)[/quote]

naravno i slijedeci put ako ti zatreba ucitelj ja cu zamoliti ĐejmsudinaLaKraljevica Juniora da ti pomogne.
U ime Gospodara...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 okt 2009, 01:08

bayer 04 je napisao/la:Jesi li to ti na slici!?Ako jesi onda je tvoja pismenost čak i na dobrom nivou...

Dobro onda! :)

naravno i slijedeci put ako ti zatreba ucitelj ja cu zamoliti ĐejmsudinaLaKraljevica Juniora da ti pomogne.[/quote]

Poštujem!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 01:10

Znaci diskusija sa temom,zbivanjem i idejom kontas.[/quote]
A sad malo odmori,citav dan si na forumu...pretjerat ces,bojim se...odspavaj malo,pa cemo sutra nastaviti ili ovih dana kad budeš bio malo "bistrije glave" ;)[/quote]
Netko ko zna da je taj drugi cjeli dan na forumu,mora i on biti da bi to potvrdio zar ne.Toliko o umoru i odmoru.
Uostalom ima nas vise.Jedan za cutketa,jedan za antikomuniste :lol: a treci onako da sprci koga.
A ja samo kazem na to jah moj ti Hasimaga[/quote]

cuj haris pomislicu da je stvarnio istina ovo sto pise ovaj mostarac doista se doima da pises neke gluposti...
haj demantiraj me u slijedecem postu sa necim normalnim.
U ime Gospodara...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:13

Sta je Cutuk ti vec nesto u kahvu sasuo :lol:
Jel se Cutke pojavi tu vise normalnog nema. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 01:18

LeBronJamesKing je napisao/la:Kad neko nesto napise protiv ili za.Valjda je majka mu stara red da se napise razlog zasto je to tako i sto je najvaznije alternativa da bi se to sprijecilo ili normalna potvrda toj tvrdnji.
A sad malo odmori,citav dan si na forumu...pretjerat ces,bojim se...odspavaj malo,pa cemo sutra nastaviti ili ovih dana kad budeš bio malo "bistrije glave" ;)[/quote]

cuj haris pomislicu da je stvarnio istina ovo sto pise ovaj mostarac doista se doima da pises neke gluposti...
haj demantiraj me u slijedecem postu sa necim normalnim.[/quote]

Evo,ne treba ti on nista pisati ,kopiracu ti njegovo zadnje napisano pa sam ocjeni. "Sta je Cutuk ti vec nesto u kahvu sasuo :lol:
Jel se Cutke pojavi tu vise normalnog nema". :mrgreen:
.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 01:24

LeBronJamesKing je napisao/la:Kad neko nesto napise protiv ili za.Valjda je majka mu stara red da se napise razlog zasto je to tako i sto je najvaznije alternativa da bi se to sprijecilo ili normalna potvrda toj tvrdnji.

haj demantiraj me u slijedecem postu sa necim normalnim.[/quote]

Evo,ne treba ti on nista pisati ,kopiracu ti njegovo zadnje napisano pa sam ocjeni. "Sta je Cutuk ti vec nesto u kahvu sasuo :lol:
Jel se Cutke pojavi tu vise normalnog nema". :mrgreen:
.[/quote]

izivin brate mostarac ogrijesio sam se o tebe ali pusti hareta neka mlati praznu slamu...
U ime Gospodara...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:36

Ovaj @velez mostar iliti
Hepekovac stvarno je kapacitet i kopirati zna :lol: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 01:40

haj tarik napisi nam sta, imas li kakvih informacija o taktici ili bilo cemu kada vec ne spavas!!!
U ime Gospodara...

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 okt 2009, 01:40

Predviđam pobjedu Bosne i Hercegovine sa rezultatom 3-2!!
Sve najbolje u baražu, gdje će kola da krenu nizbrdo! Sutra definitivno popravljamo utisak koji će da nas košta u novembru.
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:44

Žil Kretenie je napisao/la:Predviđam pobjedu Bosne i Hercegovine sa rezultatom 3-2!!
Sve najbolje u baražu, gdje će kola da krenu nizbrdo! Sutra definitivno popravljamo utisak koji će da nas košta u novembru.
Jesili to ti Milana Tarota zvao i on to iz prve ruke 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 okt 2009, 01:46

harishp je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Predviđam pobjedu Bosne i Hercegovine sa rezultatom 3-2!!
Jesili to ti Milana Tarota zvao i on to iz prve ruke 8-)
Nisam! Bio sam kod one što kašikare baca. :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:48

Jel ta lipotica sa avatara :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.