Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 00:26

drop je napisao/la:Nema on kvalitet ni za klupe po Mikadovom rezonu,dok ga ovaj šalje redovno na tribine...zove momka iz Poljske da bi ga poslao na tribine...kakvih crnih 11,on ima kvalitet sa tribina i košpica...tu mu je ulogu namjenio Mikado :lol:
Sta ga brige,vazda dzabe prevoz,odmor u Sarajevo ima.More kod matere i pitu lapit :mrgreen: :lol:
i jos sa Mikadom zameziti :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 okt 2009, 00:38

Jel' 'ko uspio u ovoj frci da skonta da to sto se desava Stili sada, se desavalo misketu u tim istim godinama. I za misketa su govorili da je debeo, spor, nedaje svoj maksimum. Daj stilicu vremena, doci ce njegovo vrijeme, al' je na njemu kad tad da opravda povjerenje i da dokaze da moze igrat, ako to odmah ne uspije crno mu se pise, jer toliko ljudi zeli da ga vidi na terenu i govori kako je prava klasa, i ako to on ne opravda niko mu vise nece dati pravo povjerenje. Moram priznat da mi on izgleda par kg buckast, al' nista strasno.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2009, 01:27

Kralj. Kako sije nered pri 0:25 ili akcija kod 0:40 tipicna, kako smireno i tehnicki zeznut a da se ne prica o zeznutim slobodnjacima na glave suigraca. Kad tad...

[youtube][/youtube]

Kako lopta odnese goalmana:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 14 okt 2009, 01:51

ALI kakvih debila ima na ovom forumu to stvarno nema ni u DEbil City, Debliousu. Pa pola vas NIKAD nije ovog momka ni gledalo kako igra, samo ono preko youtube i tako, sjecam se prije par godina kako je valjo po Grbavici levate i seljake pa povali 2-3 igraca i onda nasi brdjani klizece uljecu. STILA je buducnost, po meni nesto slicno kao MIske ali brzi i visociji, njemu treba samo da se pokaze i da cijelu naciju usuti (one koji pricaju lose o njemu)
Stila zna igrati i stvarno mu svaka cast kako ovo sve trpi ali on duboko zna da taj momenat dolazi, JA se nadam protiv Spanije!!!

Stila care nedaj se !!!

Manijaci su uz TEBE!!!

a VI levati ste otpusteni, ama otpusteni ste Levati jedni.............
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 okt 2009, 02:07

sta se ba nerviras...pusti nek pisu sta hoce a on je pokazao kakav je majstor
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 02:11

Ama slabo je raje napisalo da je Stilic los igrac,skoro niko.
Pa Grafite nema mjesta u Brazilu kad je bio u najboljoj formi a pogotovo ne sad.
Zar najbolji strelac BL moze biti los ali nema mjesta.Ne zato sto je los vec sto ima bolji.I to je citava teorija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 okt 2009, 15:41

harishp je napisao/la:Ama slabo je raje napisalo da je Stilic los igrac,skoro niko.
Pa Grafite nema mjesta u Brazilu kad je bio u najboljoj formi a pogotovo ne sad.
Zar najbolji strelac BL moze biti los ali nema mjesta.Ne zato sto je los vec sto ima bolji.I to je citava teorija.
Ti rekao da je bolji Ibričić pa je tako ?
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 14 okt 2009, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 15:49

Stone Island je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ama slabo je raje napisalo da je Stilic los igrac,skoro niko.
Ti rekao da je bolji Ibričić i to je to ?
Ne rekao je Antin Cirica :lol: .Sto pitas kad ne znas :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 14 okt 2009, 15:56

iako navijam za sarajevo, moram priznati da je stilic beton igrac, mlad je, veoma tehnicki potkovan i ima osjecaj za gol strasan :D sto jest-jest 8-) mislim da ga ceka sjajna karijera
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 16:03

300 je napisao/la:iako navijam za sarajevo, moram priznati da je stilic beton igrac, mlad je, veoma tehnicki potkovan i ima osjecaj za gol strasan :D sto jest-jest 8-) mislim da ga ceka sjajna karijera
Bas zato sto je mlad i beton.Ne kontam zasto se raja sekira.Pa njegovo vrjeme tek dolazi.
A da ne govorim sta znaci imati takve igrace na klupi.Boli te briga za zute ili povrede ima ih ko ce ih zamjeniti.
U ofanzivi je to najmanji problem.
Kamo srece da mozemo tako o defanzivcima pricati a ne nema Spahica i odmah za glavu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 okt 2009, 17:32

Evo linkova za Burica i Stilica:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Ovaj za Sopcast fino funkcionise:
sop://211.152.36.37:3912/80258
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 25 okt 2009, 19:41

Danas pravo slabi i Buric i Stilic kao i cijela ekipa Lecha...
Ali su protiv Wisle bili briljantni oba...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 okt 2009, 19:44

gringo1 je napisao/la:Danas pravo slabi i Buric i Stilic kao i cijela ekipa Lecha...
Sto je Buric slab bio :?: mislim vidim da nije gol primio,a mislim da je to najbitnije...nisam gledao utakmicu pa neznam,al valjda je najbitnije da je sacuvao mrezu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 26 okt 2009, 02:54

miky_hz je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:Danas pravo slabi i Buric i Stilic kao i cijela ekipa Lecha...
Sto je Buric slab bio :?: mislim vidim da nije gol primio,a mislim da je to najbitnije...nisam gledao utakmicu pa neznam,al valjda je najbitnije da je sacuvao mrezu
Nije primio ali je bio totalno izgubljen kao da nevidi dobro...
Ali to je jedna tekma a na vise njh je bio odlican...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 20:39

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 nov 2009, 23:07

0:1 su dobili u gostima.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 jan 2010, 22:53

Iskreno se nadam da ovaj momak u narednom periodu nece biti zapostavljen,sto od trenera ,sto od navijaca ,jer se radi o veoma kvalitetnom igracu koji bi mogao nastaviti karijeru u Celticu ili pak Shakhtar-u ,2 velika kluba ,veca od vecine onih za koji nastupaju nasi igraci.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 01:24

velez_mostar je napisao/la:Iskreno se nadam da ovaj momak u narednom periodu nece biti zapostavljen,sto od trenera ,sto od navijaca ,jer se radi o veoma kvalitetnom igracu koji bi mogao nastaviti karijeru u Celticu ili pak Shakhtar-u ,2 velika kluba ,veca od vecine onih za koji nastupaju nasi igraci.
da nije oslobodjenja i onog novinara Ligate ja ne bih znao ko je stilic... Zezam se... Covjek mora bjezat iz onog lecha pa onda mozda dobije sansu u repci

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 feb 2010, 15:34

Stilic gol. Igraju prijateljsku protiv Tromso

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 15:40

soko je napisao/la:Stilic gol. Igraju prijateljsku protiv Tromso
Neka malo nije i on odavno umocio.
Nego izgleda onaj Kujovic ode u Celtic kao i Keane.Opet Stilic ostaje u Lechu. :roll:
Gdje samo ove priucene menadzere pronadju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum, General505, Majestic-12 [Bot] i 64 gosta.