FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 07 okt 2012, 17:27

Jovanovic nije trenirao punim intezitetom prethodnih par dana za razliku od Maksimovica i za to je dobio prednost Maksimovic. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2012, 21:06

Odgledao sam prvo poluvrijeme i to mi je bilo previše. Bruka i stamota je ono što se moglo vidjeti danas. UŽASNA odbrana, UŽASNA. Ja ne znam šta se sa tim ljudima dešava, ono je strašno.

marconato je napisao/la: Mladenovic igra samo zato jer nema konkurencije...
Davno sam ja to rekao.

Nikakve želje, požrtvovanosti...
Negdje u 40. minutu danas gledam statistiku, omjer prekršaja 15:5 u korist spartaka. ej samo 5 faulova za poluvrijeme na ovako teškom gostovanju, pa to je premalo i za prijateljsku pripremnu tekmu a kamoli za suboticu koja nam je tradicionalno vruće gostovanje.

Opet smo drugi. :evil:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 07 okt 2012, 21:57

Ovo im treba šalabajzeri jedni :evil:
" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 okt 2012, 02:09

Što je najgore Javor je bio bolji od Zvezde neki dan, a izgubio... Danas je moto Spartaka bilo krljaj ka golu Bajko će ga fasovati.... JA SAM DAVNO REKAO DA JE ZVEZDINA ODBRANA VIC!!! Nemoj da je neko spomenuo Karleušu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 16:01

A i ti i ta fraza odbrana Zvezde nikako ne prolazi vise.Mora se spomenuti Tosic jer ono kada je Zvezdina odbrana bila jaka je upravo prosla sezona kada je Tosic igrao ne smem reci u zivotnoj formi ali veoma blizu toga,kada je Maksimovic bio mnogo sigurnija karika,kada je Mladenovic igrao donekle odbranu i nije mu pucala ona stvar za istom.Smem reci da je na nivou od prosle godine jedino Mikic,a opet ni on nije igrao juce,igrao je Vesovic kome je defanziva slicno kao i Mladenovicu ajme meni.Nije bilo ni Jovanovica koji je zamenio Tosica na pravi nacin.

Slazem se da je ova odbrana juce bila vic,mnogo veliki vic,jer Spartak je dao tri gola na komicne reakcije nase odbrane.Prvo katastrofa Mladenovica i kroz usi Bajkovicu,zatim ocajna kretnja Pantica koji je mogao 16 puta da presece loptu pre nego je ona dosla do Despotovica,pa cak i kada je on krenuo da ga dribla mogao je da je uzme.I na kraju treci gol ponovo nonsalanatnost Mladenovica koji ni da potrci nakon sto je video da ce Bajkovic da skine onaj zicer.

Kao sto rece tuga je sto je Spartak odigrao dosta losije nego Javor,a isto je tuga sto smo mi imali vise prilika ngeo Spartak juce,dve precke,tri sjajne odbrane Aleksica,dva zicera u jednom napadu Dimitrijevica i Lazovica,18 kornera,ali je igra bila vise nego kurcevita.Kazem ne ostaje toliko gorak okus poraza od 3:0 ostaje gorak okus sramnog ponasanja na terenu nasih igraca.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 okt 2012, 16:20

Mislim da je problem nase odbrane sto kada napadamo ove nase bunkeraske ekipe, napadamo sa 8-9 igraca, oba beka odu gore, od Milijasa i Cave nema nista u defanzivi...Sva tri gola juce su pala iz kontri, na nasu nonsalantnost i neangazovanost.
Sjetite se samo kako smo igrali sa Bordo-om, pogotovo na Marakani! Napadali i branili se sa skoro svim igracima u polju!

Dalje, mi svaku utakmicu igramo sa drugim stoperskim parom, cas Jovanovic-Pantic, cas Pantic-Micko, pa Maksimovic-Pantic, Jovanovic-Maksimovic...tako da tu ne moze biti neke uigranosti!
Svi su oni pojedinacno dobri igraci za nase uslove, ali kazem, ima dosta faktora zasto to ne funkcionise onako kako bi trebalo... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 16:28

Dosta tu ima i zbog toga sto je Radakovic otisao.Pogledajmo npr.igru OFK Beograda od kada je on tamo otisao.Za vrlo kratko vreme je fizicka sprema skocila na jedan visi nivo.Dok je kod nas spala.Prosto mi je neverovatno da jedan trener modernih shvatanja poput Jankovica odustane od toga da u timu ima kondicijskog trenera. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 okt 2012, 16:37

Malo mi je Janković pao u očima... Doduše jeste ga vi Zvezdaši i dizali ko da je SAF, ali juče je izgledao kao menadžerski čovjek.... Ipak i on je samo nečiji sin...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 18:38

Ne znam kako je izgledao kao menadzerski covek kada je stavio u igru samo ono sto ima.Realno Zvezda ima vrlo oskudan igracki kadar,gde nam na tribinama retko kada neko sedi.Dakle startnih 11+ izmene i ostalo klinci.Njemu jedino zameram sto je mirno posmatrao kako nam Spartak udara presing a nasi zbunjeno im poklanjaju lopte.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 08 okt 2012, 18:43

Ko god je imalo pametan,a igra protiv Zvezde koja u prvih 11 ima Dimitrijevica i Milijasa znace to da iskoristi.Njih dvojica na terenu=igrac manje.Micko to ne moze da zatvori sam,pogotovo jer i Lazovic i Kasalica nemaju defanzivne navike.
Zvezdi bi najbolje bilo da postoje letece izmene,pa da Milijas ulazi samo kod prekida...decko sem suta nista nema(bunarenje ne racunam).Uostalom i ne cudi,s' obzirom na njegov zivot koji vodi van treninga i utakmica.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 okt 2012, 23:00

Slazem se. Ni ja nisam zadovoljan Milijasom, ali eto on izgleda mora igrati... :roll:
Lik nam uspori igru maksimalno, trom je i igra samo na prekid. Dosta smo bolje izgledali sa Cavom, Mickom/Milivojevicem u sredini i na krilu Lazovic i Milunovic/ Vesovic. Ovako je Zvezda sa Milijasem dosta trkacki tanka u sredini, a zbog toga i formacijski ispastamo sa potpuno neupotrebljivim Kasalicom na krilu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 08 okt 2012, 23:06

Milijaš nam je ove sezone pola bodova donio, a Čava je da te bog sačuva, malen, debeljuškast, spor, carini loptu, odbranu uopšte ne igra, uspješno dodavanje sa udaljenosti veće od 5m su SF, gol/asistenciju bilježi redovno svakih 20 utakmica.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 okt 2012, 23:12

Milijas je ovoj ekipi doneo muda,jer se do sada u svakoj utakmici prvi zaletao kada neko grublje uleti na nase igrace.To do sada nismo imali i onda to prodje kao da nista nije bilo.Ovako se Milijas zaleti i onda za njim i ostali.Pravi kapiten na terenu. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2012, 17:09

"" $ је $ - ' " Црвена $ " " $ уговор о спонзорству, " - " " " " " " " $, ? - " вероватно $ " $ ', ? - на ' врху."

Dovidjenja Lukicu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 11:06

Sutra na BSK,verovatno bez Lazovica i kako stvari stoje sa Kirovskim na golu.Ne sumnjam u ubedljivu pobedu u svakom slucaju .

Sta ostali forumasi misle o mogucem novom napadackom tandemu :) Despotovic i onaj Makedonac :) Kasalica verovatno ide,Mudrinski ostaje .

I naravno da pomenem ,dugo iscekivani novac od Gasproma stize pocetkom sledece nedelje na Marakanu .

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 okt 2012, 14:54

Tribalian je napisao/la: Sta ostali forumasi misle o mogucem novom napadackom tandemu :) Despotovic i onaj Makedonac :) Kasalica verovatno ide,Mudrinski ostaje .
I još Ožegović da se vrati pa da nam pola tima budu napadači. :) Kod Despotovića osim opasne ljevice ništa nisam vidio, o Makedoncu ništa ne znam.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 16:46

braoolyo je napisao/la: I još Ožegović da se vrati pa da nam pola tima budu napadači. :)

Normalno :mrgreen: Mi igramo napadacki fudbal :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 okt 2012, 11:05

Ovo bi trebalo da je nas sastav za veceras :

ЦРВЕНА $: ", ", ", ", $, ?, ", ?, ?, ?, $.

Nema Lazovica, u pitanju je laksa povreda.

Prva TV prenosi utakmicu,a ko ide na Marakanu,pozivam ga da pre toga svrati i na vaterpolo .

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 20 okt 2012, 21:59

Hajd` da i mi nekoga nagrdimo :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 okt 2012, 23:13

Sjajno,sjajno,nesta nisam rasplozen da pisem vise. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []