Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sakuragi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sakuragi » 19 okt 2012, 17:00

bagrcavi je napisao/la:Nama je trenutno najmanje potreban golman, jer imamo Behovića, Burića, Šehića, i par mladih golmana.Dok na ostalim pozicijama u timu ne bi škodio po jedan novi igrač.
ko je BeHovic? :mrgreen: :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 okt 2012, 17:06

Sakuragi je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nama je trenutno najmanje potreban golman, jer imamo Behovića, Burića, Šehića, i par mladih golmana.Dok na ostalim pozicijama u timu ne bi škodio po jedan novi igrač.
Ma znas,onaj iz Troglava :mrgreen: :mrgreen:
Keep walking.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2012, 19:31

Sakuragi je napisao/la:
a je.bi ga drug počinjete prati na ruke sa tim ispravljanjem grešaka. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2012, 21:23

Bio sam poslo Hajrovicu poruku na fejsbuk profil,kad vidim danas da se iskljucio sa FB :roll:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 okt 2012, 22:41

lech dobio u gostima zaglebie 1-0 i novi je lider poljske ekstraklase. buric opet maestralan na golu lidera, samo je 4 gola primio do sada a odigrao svi 8 meceva.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 okt 2012, 22:44

A Lech se vratio na staze stare slave :o , znam da je bio prije mnogo loš, al evo ih je ponovo krenulo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 okt 2012, 22:58

STEVIE je napisao/la:lech dobio u gostima zaglebie 1-0 i novi je lider poljske ekstraklase. buric opet maestralan na golu lidera, samo je 4 gola primio do sada a odigrao svi 8 meceva.
Ta ce Buric, Avduka standardan u Borcu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 19 okt 2012, 23:00

:D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 okt 2012, 00:09

zgembo89 je napisao/la:Bio sam poslo Hajrovicu poruku na fejsbuk profil,kad vidim danas da se iskljucio sa FB :roll:
blokao te :lol: :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 okt 2012, 00:30

BenjooJutub je napisao/la:slika
Zna li on kad je Bajram?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 okt 2012, 01:29

A ja piplice degena pa jeli toliko tesko otic I popricat sa ovim momcima u 4 oka u pm... Zasto platu primate koji racku ... Boze sacuvaj

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2012, 01:54

vm22 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Bio sam poslo Hajrovicu poruku na fejsbuk profil,kad vidim danas da se iskljucio sa FB :roll:
ako me blokao znači igrat će za Švicarsku :lol:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 20 okt 2012, 01:55

Kako ne kontate da Savez radi na tome da se igraci sami potrude da dođu do pasosa. Ne prilici jednom Ivici Osimu ili Safetu Susicu da odlazi na noge nekom kindercetu i moljaka ga da igra za BiH. U ovih par utakmica godisnje, koje igra reprezentacija, selektor zeli igrace koji ce sigurno ostaviti srce za drzavu i navijace, a ne neko ufurano deriste koje ce odmah za jednu presjedenu utakmicu na klupi odbijati da se odazove selektoru vise..

Eto Kolasinac bi toboze pjeske dosao do Bosne al mu tesko doci uzeti nas pasos. Kao Boga ti njemu treba sigurnost da ce on 100%igrati kad dobije pasos. Sta hoce koji klinac vise, selektor je pokazao interes, a on i dalje daje bombasticne nazive i hlado igra za Svabe.Ma bjaziiii...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 okt 2012, 01:56

zgembo89 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:
Izgleda je izbrisao profil ni ja ga nmg naci :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2012, 01:57

gruezi je napisao/la:A ja piplice degena pa jeli toliko tesko otic I popricat sa ovim momcima u 4 oka u pm... Zasto platu primate koji racku ... Boze sacuvaj
najveća mu je provala u intervju-u ono za Asmira kao slabo igra lopte sa igračima kao šteta što brani u Engleskoj premijer ligi da je u Njemačkoj bolje bi igrao..mislim niđe veze,momak je toliko profesionalan za razliku od onog stopera,beka i zadnjeg veznog Hasagića kad nas je uvijek srce drmalo kad primi loptu :)
,a ovo što brani Sušića oko pozivanja igrača mislim no comment..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2012, 02:04

zgembo89 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:
Izgleda je izbrisao profil ni ja ga nmg naci :mrgreen:[/quote]
znači ima nade :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 okt 2012, 12:14

delija je napisao/la:Kako ne kontate da Savez radi na tome da se igraci sami potrude da dođu do pasosa. Ne prilici jednom Ivici Osimu ili Safetu Susicu da odlazi na noge nekom kindercetu i moljaka ga da igra za BiH. U ovih par utakmica godisnje, koje igra reprezentacija, selektor zeli igrace koji ce sigurno ostaviti srce za drzavu i navijace, a ne neko ufurano deriste koje ce odmah za jednu presjedenu utakmicu na klupi odbijati da se odazove selektoru vise..

Eto Kolasinac bi toboze pjeske dosao do Bosne al mu tesko doci uzeti nas pasos. Kao Boga ti njemu treba sigurnost da ce on 100%igrati kad dobije pasos. Sta hoce koji klinac vise, selektor je pokazao interes, a on i dalje daje bombasticne nazive i hlado igra za Svabe.Ma bjaziiii...
Kontamo,ali upravo to je pogresan pristup.Savez treba omoguciti igracima da sto lakse dodju do naseg pasosa.Mi nismo Brazil,Njemacka i ostale velesile,pa da imamo 4 miliona profesionalnih fudbalera.pa da kazemo boli nas racku imamo mi igraca na izvoza.Vidjeli smo koliko nam je Pjana falio protiv Grcke.Malo je i licemjerno ocekivati da igrac i to malo slobodnog vremena sto ima provodi cameci u ambasadi.Neka im savez omoguci da se oni samo izjasne i potpisu da zele igrati za nas i to je to.onda neka se ljudi koji su strucnjaci za to bave tim.

Onda sto se tice patriotizma.Neigra patriotizam na terenu.Nego kvalitet i profesionalnost.evo ja sam patriota.vratio sam se u Bosnu iz Njemacke,a mogao sam tamo ostati.Jer mi je nana Njemica.Nudili su mi cak i Njemacko drzavljanstvo.ja sam ga odbio.i eto nek mene Susic pozove na osnovu tog patriotizma.sta ce dobiti time?rupu.jer ce me ljudi prolaziti kao pored stange.i ja bi uvijek radije da nam igraja 11 igrac koji su mozda ravnodusni prema drzavi,ali da ostvarujemo rezultate,da igramo redovno EP SP.nego da igra 11 patriota koji ce imati rezultate kao recimo repka Litvanije.evo Wright nije bosanac,nije patriota.pa nam je svojim igrama pomogao da odemo na EP sa prvog mjesta u grupi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 okt 2012, 14:26

TMovac sve sto si rekao je tacno osim zadnje tvrdnje..

Zekrijah Wrightic jeste patriota, covjek voli burek i cevape :mrgreen: :mrgreen:

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 20 okt 2012, 14:31

TMovac je napisao/la:
Kontamo,ali upravo to je pogresan pristup.Savez treba omoguciti igracima da sto lakse dodju do naseg pasosa.Mi nismo Brazil,Njemacka i ostale velesile,pa da imamo 4 miliona profesionalnih fudbalera.pa da kazemo boli nas racku imamo mi igraca na izvoza.Vidjeli smo koliko nam je Pjana falio protiv Grcke.Malo je i licemjerno ocekivati da igrac i to malo slobodnog vremena sto ima provodi cameci u ambasadi.Neka im savez omoguci da se oni samo izjasne i potpisu da zele igrati za nas i to je to.onda neka se ljudi koji su strucnjaci za to bave tim.

Onda sto se tice patriotizma.Neigra patriotizam na terenu.Nego kvalitet i profesionalnost.evo ja sam patriota.vratio sam se u Bosnu iz Njemacke,a mogao sam tamo ostati.Jer mi je nana Njemica.Nudili su mi cak i Njemacko drzavljanstvo.ja sam ga odbio.i eto nek mene Susic pozove na osnovu tog patriotizma.sta ce dobiti time?rupu.jer ce me ljudi prolaziti kao pored stange.i ja bi uvijek radije da nam igraja 11 igrac koji su mozda ravnodusni prema drzavi,ali da ostvarujemo rezultate,da igramo redovno EP SP.nego da igra 11 patriota koji ce imati rezultate kao recimo repka Litvanije.evo Wright nije bosanac,nije patriota.pa nam je svojim igrama pomogao da odemo na EP sa prvog mjesta u grupi.
očito ne poznaješ proceduru vađenja pasoša.tako se pasoš ne može izvaditi. on mora sam otići u ambasadu, slikati se, potpisati se. znači sve lično mora uraditi. ne mogu mu ni mama ni tata to za njega uraditi, a pogotovo ljudi iz saveza. znači jedini način je da sam to uradi. e sad ako mu je mrsko, a to je najviše 2 sata posla, onda ga ****

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Micron i 39 gostiju.