Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 okt 2012, 15:53

Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.

Do rasprave je doslo jer mjesec Zul Hidzdze pocinje kada se vidi mlađak,no posto je bilo vrijeme mlađaka a on se nije vidio zbog oblaka.Odluceno je da se pomjeri sve za 1 dan.Tako stoji u hadisu koji prenosi Buharija "Kada ne vidi mlađak pomaknite sve za dan"(nesto tako.)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 16:40

Rooney88 je napisao/la: "Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
Tako je @ Rooney brate,prijatelju i saigracu :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 okt 2012, 16:43

Tribalian je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: "Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
Tako je @ Rooney brate,prijatelju i saigracu :)
Razumijemo se brate. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 17:17

Javi se @ Burza :mrgreen:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 19 okt 2012, 17:19

Senaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.

Do rasprave je doslo jer mjesec Zul Hidzdze pocinje kada se vidi mlađak,no posto je bilo vrijeme mlađaka a on se nije vidio zbog oblaka.Odluceno je da se pomjeri sve za 1 dan.Tako stoji u hadisu koji prenosi Buharija "Kada ne vidi mlađak pomaknite sve za dan"(nesto tako.)
Upravo tako. Nije niko kriv, nisu vidjeli mlađak pa se sve pomjerilo. Najteze je odrediti ovaj Bajram jer on zavisi od Arefata a Arefat od mjeseca, u tom kontekstu ide.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 okt 2012, 17:22

Tribalian je napisao/la:Javi se @ Burza :mrgreen:
Ne mogu da se javim kad se nesto zasniva na spisima napisanim u vrijeme kad se vjerovalo da je zemlja ravna ploca ;)
Thomas Müller - Fußballgott

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 17:25

don_burza je napisao/la:
Ne mogu da se javim kad se nesto zasniva na spisima napisanim u vrijeme kad se vjerovalo da je zemlja ravna ploca ;)
:lol: :lol: :lol:

Brate kako ti meni vratis osmeh na lice s vremena na vreme :lol: To je od jutros i @ Cartmanu poslo za rukom na temi o jednom BIH reprezentativcu gde je replicirao jednom da ne kazem "najstarijem" forumasu :lol: kad sam procitao to nisam mogao da prestanem da se smejem pola sata :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 okt 2012, 17:27

Nije ovo smijesno brate :(

Ovo je zalosno sto mrtve glave zbog toga padaju ;)
Thomas Müller - Fußballgott

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2012, 17:30

don_burza je napisao/la:Nije ovo smijesno brate :(

Ovo je zalosno sto mrtve glave zbog toga padaju ;)
To je tacno,ali mi tu nista ne mozemo , u stvari mozemo,ali teska smo manjina . Brate,veruj mi,ako se zateknem negde gde se prica o religiji,isparim vrlo brzo. I tacno je ovo gore sto je @ Rooney napisao ,problem je u ljudima . Sta da se radi .

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 okt 2012, 18:37

Rooney88 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Eto dokle je doslo u tim religijama da ljudi zasjedaju i vijecaju kad je neki praznik :?
"Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
U Cerica ? Nikad... Niko od vas nikad nije ni sjedio nit znao sta o njemu... Imao sam tu cast da jedne prilike sjedim u njegovom drustvu.Mnogi od vas bi promjenili misljenje o njemu... Vi slusajte Baketa i šeset minuta...Nece meni jedan lagumdzijin potrcko pricat' sta valja sta ne valja.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 okt 2012, 19:18

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Eto dokle je doslo u tim religijama da ljudi zasjedaju i vijecaju kad je neki praznik :?
"Te" religije (bilo koja da se razumijemo) nisu nista krive, krivi su ljudi - tu treba praviti razliku. U poglavare upirati prstom, nikaku u religiju, tu je sve kristalno jasno.
U Cerica ? Nikad... Niko od vas nikad nije ni sjedio nit znao sta o njemu... Imao sam tu cast da jedne prilike sjedim u njegovom drustvu.Mnogi od vas bi promjenili misljenje o njemu... Vi slusajte Baketa i šeset minuta...Nece meni jedan lagumdzijin potrcko pricat' sta valja sta ne valja.
Vrhunski ublehasi i ratni huskaci su cesto bili, opravdano, odlikovani kao inteligentniji od ostatka mase. Ne moras ovdje pronaci Ceru sto ne znaci da ne spada u tu grupu. Hozda koji mi na hutbi o politici prica? Nabijem i njega i onoga ko ga je doveo na to mjesto i dao mu mikrofon da govori. Covjek je prvo politicar pa tek onda covjek od vjere.

Nisam neki vjernik fkt, bjezim od tih tema kao i @Tribb ali ne zato sto mi se religije gade, daleko od toga, nego zato sto mi se dosta ljudi koji ih praktikuju gade. Vjeru je najlakse iskoristiti kao stit za svoje mutne radnje ili kao vrhunski govor za zaludjivanje mase koja ce onda stati i podrzavati tebe.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2012, 19:35

frenkie objasnio ;)
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 okt 2012, 19:39

likma23 je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Nema ljepsi rukometasica od krilnih.Ostalo je sve boze sacuvaj.

Upravo tako. Nije niko kriv, nisu vidjeli mlađak pa se sve pomjerilo. Najteze je odrediti ovaj Bajram jer on zavisi od Arefata a Arefat od mjeseca, u tom kontekstu ide.
tako je to,lunarni kalendar i malo zeznuto
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 okt 2012, 20:49

Rooney88 je napisao/la: Vrhunski ublehasi i ratni huskaci su cesto bili, opravdano, odlikovani kao inteligentniji od ostatka mase. Ne moras ovdje pronaci Ceru sto ne znaci da ne spada u tu grupu. Hozda koji mi na hutbi o politici prica? Nabijem i njega i onoga ko ga je doveo na to mjesto i dao mu mikrofon da govori. Covjek je prvo politicar pa tek onda covjek od vjere.

Nisam neki vjernik fkt, bjezim od tih tema kao i @Tribb ali ne zato sto mi se religije gade, daleko od toga, nego zato sto mi se dosta ljudi koji ih praktikuju gade. Vjeru je najlakse iskoristiti kao stit za svoje mutne radnje ili kao vrhunski govor za zaludjivanje mase koja ce onda stati i podrzavati tebe.
Politika i vjera su blizanci... Jedno bez drugog ne ide.Najuspjesnija i najbogatija carstva su se temeljila na vjeri.
Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole,dijete od samog pocetka mora znati neke osnovne principe moralnosti tj. religije i tu je IZ zajednica duzna prema Bogu da reaguje na ovo.Ovo danas nema ni 10 godina , to psuje Boga ,dzamiju , crkvu , popa , hodzu , Pejgamberove kosti...Fakat se nekad isfrustriram i dodje mi da dobro iščapim onu djecu.Sa boldiranim se apsolutno slazem.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 okt 2012, 21:01

Ne mozes ti dozvoliti ministru Suljagicu da ti izbaci vjeronauku iz skole
To se mora uraditi.Odvojiti religiju od države a oni koji žele da im djeca vjeruju u naučno-fantastične knjige mekteb,crkva i ćao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 19 okt 2012, 21:03

jel i ovo pise u hadisu :?:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2012, 21:08

LBJ MVP je napisao/la:
To se mora uraditi.Odvojiti religiju od države a oni koji žele da im djeca vjeruju u naučno-fantastične knjige mekteb,crkva i ćao.
e čuj naučno fantastične knjige :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 okt 2012, 21:18

Zenichanin je napisao/la:

jel i ovo pise u hadisu :?:
ne pise,to je moj vlasitit zakljucak
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 okt 2012, 21:18

LBJ MVP je napisao/la:
O ovakvim novonastalim deristima pricam... Da se ne bi ponavljali ovakvi slucajevi vjeronauku 3x sedmicno ubaciti.Velicanstvo Boga je da on dopusta ovakvim da zive i rade sta hoce.

@LBJ

90% roditelja izabralo da zele religiju u skoli ,a 10% da ne zele.S obzirom da zivimo u demokratskom vremenu bojim se da se takvi kao ti ne pitaju.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 okt 2012, 21:24

Ja ironije života da čovjek kojem svaki treći post na ovoj temi izgleda "aaaa sad sam došao iz kafane jesam se razvalio" propovjeda o Islamskim vrijednostima,važnosti vjeronauke i morala :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []