Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
Sutra ce biti jako otvorena utakmica...kad bi igrali u punom sastavu vjerovatno bi pobjedili,ovako s kombiniran im sastavom mislim da cemo izgubiti ,jer nasa zadnja linija nece moci izaci na kraj sa njihovim igracima.
Sto se tice baraza,ako nas zapadne Francuska,glatko cemo ispasti,i tu nema price...ista prica je i sa Portugalom,sa Rusijom bi bilo jako neizvjesno i ne mogu prognozirati,dok vjerujem kako bi Grcku kuci namlatili ,a kod njih nerijesili.
Prognoziram sutra 1-3 za Spaniju,
Sto se tice baraza,ako nas zapadne Francuska,glatko cemo ispasti,i tu nema price...ista prica je i sa Portugalom,sa Rusijom bi bilo jako neizvjesno i ne mogu prognozirati,dok vjerujem kako bi Grcku kuci namlatili ,a kod njih nerijesili.
Prognoziram sutra 1-3 za Spaniju,
- Žil Kretenie
- Kontakt:
To joj je kći.harishp je napisao/la:Jel ta lipotica sa avatara
Šta da napišem, a da nije napisano?
Kakva će temperatura sutra bit´, jel Boske naručio kilu ili cijeli ražanj?
Da li se tada golobradi Torres nadao ponovnom povratku u Zenicu?
Sve su to stvari o kojima se može razglabat´.
Kahva, Kava, Kafa!
Aha onda cinjenice su da ta kola mogu da krenu nizbrdo ali Ciro ima balvana i gradze sa Vlasica pa ce podmetnuti da bas ne ode sve u helac.
Sto se tice klime zamisli onog sa Bahama koji je otisao na privremeni rad u Norvesku i to u oktobru mjesecu.
Osjeca ce se ne bas kao kod kuce a Boske mi djeluje kao poguzija, moguce da cjelo bude na raznju.Copat niko ne smije osim njega.
Sto se tice klime zamisli onog sa Bahama koji je otisao na privremeni rad u Norvesku i to u oktobru mjesecu.
Osjeca ce se ne bas kao kod kuce a Boske mi djeluje kao poguzija, moguce da cjelo bude na raznju.Copat niko ne smije osim njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na teren će večeras od prve minute vjerovatno : Supić, Nadarević, Mravac, Pandža, Berberović, Salihović, Rahimić, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.
Izvor : San.ba
-
LeBronJamesKing
a BajramovicTarik14 je napisao/la:Na teren će večeras od prve minute vjerovatno : Supić, Nadarević, Mravac, Pandža, Berberović, Salihović, Rahimić, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.
U ime Gospodara...
Izgleda da ga ipak nece biti kao i Jahica.LeBronJamesKing je napisao/la:a BajramovicTarik14 je napisao/la:Na teren će večeras od prve minute vjerovatno : Supić, Nadarević, Mravac, Pandža, Berberović, Salihović, Rahimić, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.
-
hooligan_SA
- Kontakt:
Ako tako stvarno bude, onda, mislim, stvarno...!!!LeBronJamesKing je napisao/la:a BajramovicTarik14 je napisao/la:Na teren će večeras od prve minute vjerovatno : Supić, Nadarević, Mravac, Pandža, Berberović, Salihović, Rahimić, Pjanić, Misimović, Ibišević i Džeko.
Ma 'ta ce San...ko da oni pojma imaju
Bit ce to spektakl, s mnostvom sansi i nadajmo se golova, a sto se mene tice nek se zavrsi i 3:3 ili 4:4, i molit cu BEZ KARTONA!!!
Igramo samo s jednim defanzivnim veznim, a potajno se nadam da ce Bajram Zlaja, Pjanic i Miske napraviti ofenzivni vatromet s Dzekom i Vedom, te Spaniji pokazati da su bolji od Inieste, Xavija i Silve!
A Mravac i Pandza nek udaraju i lome noge ako se ovi priblize Supicu
Munib dogovorio sa Špancima tri za tri, dakle sutra naša pobjeda od 1:0, ovaj put Džeko prelazi Casillasa i iz mrtvog ugla pogađa u 57. minuti.
Inače, mislim da bi trebalo dati šansu Štiliću i Pjaniću, čak bi ja, ne znam u kakvom je sada stanju, dao priliku Zecu pa gdje puklo da puklo.
Inače, mislim da bi trebalo dati šansu Štiliću i Pjaniću, čak bi ja, ne znam u kakvom je sada stanju, dao priliku Zecu pa gdje puklo da puklo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Evil Genius
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... vina-spain
shit.com prognoza za utakmicu . . . fine nam sanse daju . . . sto se tice naseg sastava bajramovic ce defintivno igrat od prve minute, spahic na klupi i to je jedino sigurno . . . sta je sa stilicem ?
shit.com prognoza za utakmicu . . . fine nam sanse daju . . . sto se tice naseg sastava bajramovic ce defintivno igrat od prve minute, spahic na klupi i to je jedino sigurno . . . sta je sa stilicem ?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
F.Torres izjavio za Marcu:"Bila bi glupost da igram utakmicu, ako nisam 100% spreman"!
bilo bi dobro da ovo uzmemo kako bi napredovali na fifinoj rang listi
slazem se sa tobom,bice im tesko,al puno mora da radi nasa sredina protiv Spanjolske,samo neznam kako ce Salihovic izdrazati nece sigurno igraticitavu utkmc i nako ima problema sa preponama a jos i on ima zuti karton,pa Rahimic ima a tu ce Spanci kroz sredinu najvise da napadaju,Bajram isto,,ebemo al mozemo do remija to sam ubjedjen i sa ovim timom mozemo remi izvuci,,,al trebo je staviti Dzeku o Ibisevica,ipak Muslimovic nije 100%spremandžakailibu je napisao/la:meni je ovo odlicno! da vidimo napokon pandžu i mravca u ozbiljnijoj utakmici nakon belgije - ipak je to bilo u aprilu. mislim da bi se to moglo pokazati kao dobar potez ako nista da se vidi ima li ista od njih a ja vjerujem da ce to biti jako dobro. s druge strane jedini problem vidim u tome da imamo cak 3 igraca koji su bili povrijeđeni- bajramovic, berberovic i muslimovic. nadam se da ce i to biti ok- ja se samo mogu nadati da ce muslimovic igrati jer on je samo silom prilika joker a covjek kada igra 90 minuta moze pokazati sta zna- on se bas i nije puno naigrao u ovim kvalifikacijama- nije ga bilo ni u spaniji ni u turskoj niti protiv belgije u zenici. i pored povreda mislim da bi trebao igrati (ako moze ) 90 minuta i to sa ibisevicem (ne slutim nista majke mi). i to bi bio ludnica tandem. sa pjanicem i misimovicem iza njih! yeaaaaaaaahhhhhhh.
igrace iniesta od pocetka 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
On je nešto bolje od Torresa, no još se ne zna. Ipak, mislim da je on siguran, dok je Torres manje-više izvan konkurencije.CRNI_SA je napisao/la:igrace iniesta od pocetka
ma nevijerujem evo pise na MarciCRNI_SA je napisao/la:igrace iniesta od pocetka
Jeste vidili kako je http://www.Marca.com postavila nas sastav za utakmicu,,,
--------------------------------Supic-------------------------
------salihovic-----Muratovic------Spahic----Nadarevic------
----------------Rahimic--------------Jahic----------------------
-----Ibricic-----------------Dzeko-----------------Misimovic-----
-----------------------------Ibisevic---------------------------------
--------------------------------Supic-------------------------
------salihovic-----Muratovic------Spahic----Nadarevic------
----------------Rahimic--------------Jahic----------------------
-----Ibricic-----------------Dzeko-----------------Misimovic-----
-----------------------------Ibisevic---------------------------------
pa na marci i pise da ce biti u startnoj postavi, torres necedon Ciro je napisao/la:ma nevijerujem evo pise na MarciCRNI_SA je napisao/la:igrace iniesta od pocetka
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
a vamo ga u sastavu koji je Marca postavila nema,al to nije nista potvrdjeno jer su i od nas bubali gluposti,cak Ibricica postavili a ni neigra,i Muratovica Stopera,,,a to sam onda gledo na jucersnjim informacijama,a vdim sada ove nove ovdje pise: da je trenirao dobro sinoc i da bi mogao da bude pocetnoj postavi!CRNI_SA je napisao/la:pa na marci i pise da ce biti u startnoj postavi, torres necedon Ciro je napisao/la:ma nevijerujem evo pise na MarciCRNI_SA je napisao/la:igrace iniesta od pocetka
Casillas o Biljnom Polju:"To je mali stadion, al na kojem narod vrsi veliki pritisak".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.