samo red bi bio kad si već stavio da bude originalni tekst pjesme, t.j. na ijekavici.Znao sam da imaš simpatije prema Želji, ali sam se baš iznenadio kad sam pročitao ovaj tekst kod tebe.Devil je napisao/la:Mislis ?bagrcavi je napisao/la:Devile strašan ti je potpis
Amele šta ti pričaš zaboravio si kako džamija izgleda
Mozda je i red da ga promenim uskoro.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
Prejebena je pesma.Cekam sad jos da se otpeva na utakmici i da je postavim za zvono na telefonu.bagrcavi je napisao/la:samo red bi bio kad si već stavio da bude originalni tekst pjesme, t.j. na ijekavici.Znao sam da imaš simpatije prema Želji, ali sam se baš iznenadio kad sam pročitao ovaj tekst kod tebe.Devil je napisao/la:Mislis ?bagrcavi je napisao/la:Devile strašan ti je potpis
Amele šta ti pričaš zaboravio si kako džamija izgleda
Mozda je i red da ga promenim uskoro.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Može za ŠtefkaEmir ZENICA je napisao/la:Pa tako nekako i ispadne,podrzavam sve napisano.![]()
Ovdje ga svi smatraju svetcem, ljudinom, a ustvari je papak i lukavćer
O vidi Norvežanina na chatu
Daj ba đe su te žute žiteljke tvoje domovine, baci nam koju sliku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Papcina da prostis.legenda reala je napisao/la:Može za ŠtefkaEmir ZENICA je napisao/la:Pa tako nekako i ispadne,podrzavam sve napisano.![]()
Ovdje ga svi smatraju svetcem, ljudinom, a ustvari je papak i lukavćer![]()
![]()
O vidi Norvežanina na chatu![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@emireee kome da se obratimo da ukazemo na problem?koje brojeve da zovemo?ovo je vec bezobrazluk pa treba mi pola sata da dodem do ove teme a kamo li nesto drugo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Biće uskoro, ako ne bude sutra ili prekosutra, onda definitivno protiv Olimpica na Grbavici će se otpjevati i valjda će biti snimak.Svaki put kad je preslušam naježim se.
da nemam Dengu na fb pomislio bih da je ovo on napiso

da nemam Dengu na fb pomislio bih da je ovo on napiso

DRUG NEBI TI PUNCA
Ih kad sam ja bio na chatu, ti se nisi bio ni registrovao.legenda reala je napisao/la:Može za ŠtefkaEmir ZENICA je napisao/la:Pa tako nekako i ispadne,podrzavam sve napisano.![]()
![]()
O vidi Norvežanina na chatu![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam ga uvijek smatrao papkom,pogotovo sto mi je okrenuo ledja kad mi je najvaznije,uvijek se izvlaci na nestolegenda reala je napisao/la: Može za Štefka
![]()
Ma kakve brojeve od tog nema nista,nego direkt gore i za gusu ufatiti,kao sto sam ja vec jednom uradio,lave moj nije bilo interneta 10 dana i on meni hoce naplatiti punu cijenu,jao jaosamocelik je napisao/la:@emireee kome da se obratimo da ukazemo na problem?koje brojeve da zovemo?ovo je vec bezobrazluk pa treba mi pola sata da dodem do ove teme a kamo li nesto drugo
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nisam Albanac.legenda reala je napisao/la:Opet ova djeca trabunjaju o stvarima, o kojima nemaju pojma.![]()
Jedni su uvjereni da bog postoji, drugi da ne postoji, a ustvari nemaju pojma ni jedni ni drugi, čast izuzetcima(čitaj Rizu)![]()
A šta vam je ba, vi stvarno mislite da je mali Ilidža(babov sin) se opijo koliko je pričo, pa dečko se samo malo više voli faliti, a vi zaozbiljno shvatili.Popije on ponekad, ali ne onoliko koliko on priča po chatu
Nikad nije ni bio problem u vjeri niti u nekom ucenju, oduvijek je problem bio u ljudima. Oduvijek je postojalo tijelo i dusa koje se s vremena na vrijeme trebaju puniti. No, nema ideje koju covjek svojim umom ne moze ocrniti i uprapastiti.
Sto se tice duse, nekad smo sretni kada nekoj starici pomognemo da predje cestu a nekad smo sretni kada nas ta starica nagradi sa markama. Problem nastaje, kada nam starica koja daje marke postane draza nego starica koja nam kaze hvala sinko. Tada materija nadvlada duh pa ljudi pocnu prodavati i vjeru i ideju i ucenje, za nesto sto malo vrijedi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Zenichanin
- Kontakt:
i ja cu s vamaEmir ZENICA je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Ma kakve brojeve od tog nema nista,nego direkt gore i za gusu ufatiti,kao sto sam ja vec jednom uradio,lave moj nije bilo interneta 10 dana i on meni hoce naplatiti punu cijenu,jao jaosamocelik je napisao/la:@emireee kome da se obratimo da ukazemo na problem?koje brojeve da zovemo?ovo je vec bezobrazluk pa treba mi pola sata da dodem do ove teme a kamo li nesto drugoU ponedjeljak ujutro i gore,zajedno cemo
i mene J**+, spor da Bog sacuva
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- legenda reala
- Kontakt:
maji ŠtefkoDevil je napisao/la: Papcina da prostis.
Kako to možeš tvrditi??Cartman je napisao/la: Ih kad sam ja bio na chatu, ti se nisi bio ni registrovao.
Pa ja sam jedan od osnivača portala i foruma
A ti si čovjek sa najviše banova(sedmodnevnih) na forumu
Kod nas se kaže kad si u nevolji Srbin će ti pomoći, on je neki drugačiji Srbin izgledaEmir ZENICA je napisao/la: Ja sam ga uvijek smatrao papkom,pogotovo sto mi je okrenuo ledja kad mi je najvaznije,uvijek se izvlaci na nesto![]()
![]()
Rizače
Jesi Istočni Bosanac
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma sve naopako,sta da ti kazemlegenda reala je napisao/la: Kod nas se kaže kad si u nevolji Srbin će ti pomoći, on je neki drugačiji Srbin izgleda![]()
![]()
@ Zenicanin
Dobro je,sve nas je vise i vise
Volim te Celik ! ! !
Pamele konačno si priznao da si gay 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Komšija
Ona tvoja plavokosa pratilja sa mature prekucala večeras u Tropicani, nisam ni sanjao da je onako dobra. Paklena je.

Ona tvoja plavokosa pratilja sa mature prekucala večeras u Tropicani, nisam ni sanjao da je onako dobra. Paklena je.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Ooooooooooo Munevereeeeeeeee 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
E čuj ovoga, ako ne bi na usta, onda bi na guzicu. 
Željezničar ale!
[youtube][/youtube]
Selam za Husreva i Emšu
Selam za Husreva i Emšu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne družim se više s Emirom, izbrisao me iz prijatelja na fb.

Željezničar ale!
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ne družim se više s Emirom, izbrisao me iz prijatelja na fb.![]()
![]()
![]()
Ne znam šta da ti kažem
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I mene je, jos nisam prebolioGaziHusrevbeg je napisao/la:Ne družim se više s Emirom, izbrisao me iz prijatelja na fb.![]()
![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 4 gosta.