al ih ima u mom okruzenju mnogo sto gotive CZV a prije svega Sarajevo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
jbg nisam jedan od tih
Thomas Müller - Fußballgott
To je logicno ,mislim,nekad je bilo logicno, u sadasnjosti nista nije logicnodon_burza je napisao/la: al ih ima u mom okruzenju mnogo sto gotive CZV a prije svega Sarajevo
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pokusacu da ti dodjem do slika jednog lika koji je prije rata kad igra Zvezda umotavao kucu u zastavu crvene i bijele boje . Sve zajedno sa ogradom , stalom i ljetnom kuhinjom
.
Ode na utakmicu i kad se vrati iz BG , Zagreba , Splita itd onda to ostavi jos koji dan u slucaju pobjede a u slucaju poraza je skidao odmah
Ode na utakmicu i kad se vrati iz BG , Zagreba , Splita itd onda to ostavi jos koji dan u slucaju pobjede a u slucaju poraza je skidao odmah
Thomas Müller - Fußballgott
hahahahhahahahah kakav cardon_burza je napisao/la:Pokusacu da ti dodjem do slika jednog lika koji je prije rata kad igra Zvezda umotavao kucu u zastavu crvene i bijele boje . Sve zajedno sa ogradom , stalom i ljetnom kuhinjom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Ekonomista
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... 10813009#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne moze sa Smajom niko.
Ne moze sa Smajom niko.
Bordo bijeli!
Da li se secerna bolest moze dobit ako puno jedes slakise?

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
možeš dobit 20 kg viškalikma23 je napisao/la:Da li se secerna bolest moze dobit ako puno jedes slakise?![]()
![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Meni pas neki dan dobii secer...svaki dan insulin davat 
Zna burza što valjadon_burza je napisao/la:Zeljo i Hajduk
Ovo me podsjetilo na dedu mi. Kako je bio veliki navijač Zvezde, kad bi god Zvezda izgubila u nedelju, u ponedjeljak bi na posao u željezaru dolazio sa kuhinjskom krpom na glavi (ono preko čela kad se stavi kad glava boli) i nije uopće pričao taj dan.don_burza je napisao/la:Pokusacu da ti dodjem do slika jednog lika koji je prije rata kad igra Zvezda umotavao kucu u zastavu crvene i bijele boje . Sve zajedno sa ogradom , stalom i ljetnom kuhinjom.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ dubrava
Nadam se da mislis samo na Hajduk,ne na Zelju
Umro sam znaci !
Nadam se da mislis samo na Hajduk,ne na Zelju
Umro sam znaci !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:@ dubrava
Nadam se da mislis samo na Hajduk,ne na Zelju![]()
ma mislio sam, bolje Željo nego Sarajevo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajd prvo si pogrijesio sto si rekao da zna sta valja,a jos govoris da je bolje Zeljo nego Sarajevo.Daj ba sad si me razocaraodubrava je napisao/la:
![]()
Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:Ajd prvo si pogrijesio sto si rekao da zna sta valja,a jos govoris da je bolje Zeljo nego Sarajevo.Daj ba sad si me razocaraodubrava je napisao/la:
![]()
Željo mi je uvijek nekako bio simpatičan, a i Manijaci.
A naravno, od ovih stranih klubova, na prvom mi je mjestu Čelik
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Meni je uvijek bilo draze Sarajevo.dubrava je napisao/la:![]()
Željo mi je uvijek nekako bio simpatičan, a i Manijaci.
A naravno, od ovih stranih klubova, na prvom mi je mjestu Čelik
Eh tako,to moras naglasiti,da ne bude zabune.
Volim te Celik ! ! !
Pa stoji mu Zagreb tamo i on kaze Hajduk ccc crni dubrava
white boys ZG 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
ooo, pa gdje ste? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Zenichanin
- Kontakt:
gledam ove nominacije na zmbt,
i lafo reklama za kafu,
ova Dalila sta je popila kafe
ima da se sasere ko grlica,
nece ni docekati kraj emisije
i lafo reklama za kafu,
ova Dalila sta je popila kafe
ima da se sasere ko grlica,
nece ni docekati kraj emisije
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
http://www.jutarnji.hr/djecak--14--obja ... o/1061338/" onclick="window.open(this.href);return false;
to je sin od karamarkadubrava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/djecak--14--obja ... o/1061338/
NAPRIJED NARODE!
- Zenichanin
- Kontakt:
ko to kara Marka 
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.