Ćiro "out", Marković "in".Lovac je napisao/la: Ciro - Hrvatska![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ćiro "out", Marković "in".Lovac je napisao/la: Ciro - Hrvatska![]()
Knele je napisao/la:Spahić > Liverpoolharishp je napisao/la:Ode Supic u Sevilu ko da vidim a i Pandzara bi mogao umocitseha je napisao/la:hocel se bash koji igrac "prodat" nakon sutrasnje utakmice
Nadarević - Fiorentina
Pandža - Bayer L.
Pjanić - Arsenal
Muslimović - Stuttgart
Muratović - Milan (oni vole starce)
![]()
Već je jedan momak sliku dresa poslao na sedam ili osam email adresa (nogometni savez i raznorazne novinske agencije). No, sumnjam da će Savez nešto uraditi po tom pitanju.konjic-bhf je napisao/la:QUERESMA:
xtra dres majke mi
joj da nam je ovaj dres u pm
raja predlozite savezu, novinama, sajtovima itd
mozda se savez probudi i da nam ucine uslugu
ipak na koliko sve tekmi raja ide, ovo bi mogla da bude mini zahvala nakon uspjesni rezultata
ali ja jedno ne razumijem, kako mi mozemo imate sranje od LEGEA, juce gledam reprezentacije U-21 na DSF igrala Njemacka i Israel, kako israel moze imati ADIDAS, a dalekooooo gora drzava od nas. ovo je zalosno od strane naseg saveza, vrijeme je da nesto promijeneKnele je napisao/la:Već je jedan momak sliku dresa poslao na sedam ili osam email adresa (nogometni savez i raznorazne novinske agencije). No, sumnjam da će Savez nešto uraditi po tom pitanju.konjic-bhf je napisao/la:QUERESMA:
xtra dres majke mi
ipak na koliko sve tekmi raja ide, ovo bi mogla da bude mini zahvala nakon uspjesni rezultata
ali ja jedno ne razumijem, kako mi mozemo imate sranje od LEGEA, juce gledam reprezentacije U-21 na DSF igrala Njemacka i Israel, kako israel moze imati ADIDAS, a dalekooooo gora drzava od nas. ovo je zalosno od strane naseg saveza, vrijeme je da nesto promijene
Andora ima adidas dresove pa se mogu popisat na tobosnia_rules je napisao/la:
ali ja jedno ne razumijem, kako mi mozemo imate sranje od LEGEA, juce gledam reprezentacije U-21 na DSF igrala Njemacka i Israel, kako israel moze imati ADIDAS, a dalekooooo gora drzava od nas. ovo je zalosno od strane naseg saveza, vrijeme je da nesto promijene
ako pricas o Izraelu..jevrejima
ko ti mislis da je osnovao ADIDAS? jevreji
UH! šta reče i osta živ.bosnia_rules je napisao/la:
ako pricas o Izraelu..jevrejima
ko ti mislis da je osnovao ADIDAS? jevreji
najpametnija danas, oni sve kontrolišubosnia_rules je napisao/la:znas i da je hitler imao jevrejsko porijeklo baa![]()
![]()
sve u svemu,danas sve uspjesno oni kontrolisu pa tako i adidas,,ali to nije tema ove emisije
SvastaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ali ja jedno ne razumijem, kako mi mozemo imate sranje od LEGEA, juce gledam reprezentacije U-21 na DSF igrala Njemacka i Israel, kako israel moze imati ADIDAS, a dalekooooo gora drzava od nas. ovo je zalosno od strane naseg saveza, vrijeme je da nesto promijeneKnele je napisao/la:Već je jedan momak sliku dresa poslao na sedam ili osam email adresa (nogometni savez i raznorazne novinske agencije). No, sumnjam da će Savez nešto uraditi po tom pitanju.konjic-bhf je napisao/la:QUERESMA:
xtra dres majke mi
NIje se nesto naigrao sinoc...lejla je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25240.htm
neka, neka,, kad vide seju i njegove slobodnjake, pa ce vidjet oni po koga su dosli,,,![]()
http://www.bihsoccer.com/?s=reprezentativci_statistikaZagor je napisao/la:Može neko napisati statistiku naših sadašnjih igrača. Znači koliko nastupa ima , golova ... hvala
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.