RK Čelik

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 okt 2012, 23:09

Šta ti je bolan? Što kompleksi izlaze na vidjelo. Uozbilji se momče. :mrgreen:

Što se tiče ove utakmice, ja sam i očekivao poraz, Gradačac sa Doborcem je uz Čelik i Goražde favorit za prva 3 mjesta. Nadam se da ćemo i ovaj put izboriti završnicu, ali ovaj put sa malo boljim rezultatom. Uglavnom, samo polahko, ima kod nas dosta mladih momaka, s vremenom će to izgledati još bolje.
Čelik Zenica 1945

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 20 okt 2012, 00:27

Nemoze Celik bez Sahinovica pobjediti ni jednu normalnu ekipu,to se pokazalo i veceras protiv Gradacca sa Doborcom koji ih je sam pobjedio.Jenostavno Celik ne moze zadrzati ni jednog pravog igraca i svake godine dovode neke propale zvijeze Dominikovic,Brkic,Sarenac idt,. te se sad vidi da su Bajramovic i Sahinovic kakvi god da su bolji su puno i isplatni.Jer Celik sad ima 5 do 6 stranaca pa dok im plate smjestaj i hranu,mogli su dati njima dvojici po solidnu platu i nebi nigdje isli,a ne varat domace igrace i dugovat im pare.
Dok je god tu Pane od tog kluba nema nista,nema koga nije prevario koda bi Doborac i momci iz Gradacca igrali za svoj klub da im nedaju redovno platu i da su ih prije varali.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 20 okt 2012, 14:51

SA STRANICE RK ČELIK : JEDNOM RIJEČJU SMIJEŠNO ... SUDIJE VAS POKRALE A GUBILI 14 RAZLIKE...A OVO VRIJEĐANJE GOLMANA ,NE PRILIČI JEDNOJ EKIPI KAO ŠTO JE RK ČELIK,A POGOTOVO NE DA PIŠE NA OFICIJELNOJ STRANICI TOG KLUBA...ISPOD SVAKOG NIVOA...PROČITAJTE I PRESUDITE SAMI...
,,Gradačac'' (37:28) nadigrao ekipu ,,Čelika''
,,Gradačac'' (37:28) nadigrao ekipu ,,Čelika''

Ekipa RK ,,Gradačca'' predvođena izvrsnim reprezetativcem BiH Damirom Doborcem (postigao 12 golova) je sinoć na svom terenu u potpunosti nadigrala vodeću ekipu Premijer lige – zeničkog ,,Čeli-ka'' (rezultat: 37:28 za ,,Gradačac'', poluvrijeme 20:12).

Doborac je bio prosto nerješiva enigma za ekipu ,,Čelika'', i on s pravom nosi epitet državnog reprezetativca a uz pomoć suigrača Gorana Šarenca, koji je postigao 9 glova za ,,Gradačac'' (rođak je ,,čelikovog'' istoimenog sinoć lošijeg Gorana Šarenca), te uz odlične odbrane nekadašenjeg ,,Čelikovog'' inače prosječnog golmana Ke-nana Mutapčića (imao ,,svoj dan'' i 24 odbrane), kao i uz (nepotrebnu) pomoć tokom čitavog susreta sudijskog para Ante Knezovića Buna) i Roberta Zovke (Mostar), koji su čitavo vrijeme ,,držali stranu'' Gradačca, - ,,Čelik'' je bio unaprijed ,,osuđen'' da izgubi ovu utakmicu. Treba takođe istaći da je ,,Čelikova'' odbrana bila katastrofalna, te da su oba ,,Čelikova'' golmana zajedno odbranila svega 13 šuteva na gol (Šabanović 10, a Starčević 3), a već rečeni Mutapčić – je sakupio 24 odbrane!

Već prvo poluvrijeme utakmice ,,Čelik'' je završio na minus 8 golova, dok je u drugom poluvremenu ,,Gradačac'' bio bolji za svega jedan gol, ali je ipak na kraju utakmice ukupan skor – devet golova više u mreži Šabanovića, nego Mutapčića.

Iako je utakmicu izgubila prije svega ,,Čelikova'' odbrana, valja reći da se ni napadači nisu proslavili, tako da je bilo dosta grešaka u dodavanju i promašaja zicera, uz već navadenu konstataciju da se jedan ispod prosječni premijreligaški golman protiv ,,Čelika'' prosla-vio odličnim odbranama, ali i uz pomoć slabih udaraca na gol ,,čelikovih'' napadača.

Jedno od rijetkih ohrabrenja u redovima ,,Čelika'' u ovoj utakmici je da je desni bek Elvis Brkić odigrao svih 60 minuta, nakon povrede koju je ,,zaradio'' u prvom prvenstvenom kolu protiv RK ,,Kaknja'' , pauzirajući tako sve do ove utakmice. Dobrim radom fizioterape-uta, on je osposobljen i za naredne utakmice.

Utakmica petog kola Premijer lige BiH RK ,,Gradačac'' – RK ,,Čelik'' igrana u Sportskoj dvorani u Gračcu, pred oko 400 gledalaca. Sudije: Anto Knezović (Buna) i Robert Zovko (Mostar). Rezultat: 37:28 (20:12) za ,,Gradačac''. Sedmerci: 6 (4) za ,,Gradačac'', a 3 (3) za ,,Čelik''. Isključenja: ,,Gradačac'' 6 minuta, ,,Čelik'' 12 minuta.

,,ČELIK'': Dervenčić (2), Martić (2), Dominiković (5), Ćosić, Brkić (5), Kadić (3), Šarenac (5), Ivančev (1), Šabanović (10 odbrana), Aldin Begagić, Adnan Begagić, Starčević (3 obrane), Kobilica, Begović, Duvnjak (3), Dervišević. Trener: Miki Filipović.
,,GRADAČAC'': Trakić, Osmanović (1), D. Doborac (12), Ilić, Hrnjić, Šarenac (9), Duraković (1), Ignjić (2), Šečić (1 odbrana), Bistrić, Mutapčić (24 odbrane), A. Doborac (4), Sarajelić (4), Zrnić (1). Trener: Mehmed Doborac.

Trener Mehmed Doborac je odlično postavio igru svojih pulena, tako da, iako se ekipa ,,Čelika'' maksimalno borila svih 6o minuta – nije mogla da ugrozi pozitivan rezultat RK ,,Gradačca''. Istina ,,Čelikovce'', a naročito one najiskusnije Eduarda Martića, Adnana Šabanovića, kapitena Aldina Begagića i druge od samog početka utakmice su zbunjivele sumnjive sudijske presude, koje su uvijek išle u korist domaćina.
- Ovu utakmicu moramo dobro izanalizirati i brzo zaboraviti, jer je očigledno da nam mnogo štošta nije ,,štimalo''. I pored sudijskih ,,navijanja'' – mi smo zbog svojih grešaka izgubili utakmicu. Moramo se maksimalno okrenuti sljedećem prvenstvenom kolu i igri u Čapljini. Očekujem inače da ćemo u narednim utakmicama igrati na svom niovu i ,,pobrisati'' ovaj neuspjeh u ,,Gradačcu''. Mi imamo najbolju ekipu u Premijer ligi i ovo možemo smatrati nekom trenutnom slabosti – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović. I dosaje: -Očekujemo u Čapljini koretkno suđenje, a već smo se uvjerili da je tamošnja publika veoma korekta...

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 20 okt 2012, 16:10

kakvi ste vi teletebisi iz čelika.Smiješno, jadno i čemerno...pa dvocifrenom razlikom izgubite i opet vam sudije krive...pa na kraju krajevi i treba da vas deru tek ste se popišali u premijerligu i hocete nešto...svaka cast gradacac, i u gorazdu cemo ih karati u bulju...ps vjestacke tvorevine su osudjene na propast :D :D :D miki miki picklizac stari

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 okt 2012, 16:14

očekivao sam poraz, ali da će to izazvati svekoliko oduševljenje "poznavalaca" rukometne igre iz drugih sredina, nisam. uzgubiti ćemo i od Čapljine i od Goražda, al' nema veze nek' se djeca raduju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 20 okt 2012, 16:25

Pasha je napisao/la:očekivao sam poraz, ali da će to izazvati svekoliko oduševljenje "poznavalaca" rukometne igre iz drugih sredina, nisam. uzgubiti ćemo i od Čapljine i od Goražda, al' nema veze nek' se djeca raduju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa dobro vidi i ja sam ocekivao poraz jer od kako je trener Miki mi svoju igru u odbrani nismo unaprijedili ni centimetra.Od levata primamo 30+ a od "boljih" ekipa i do 40 golova.Iskreno nisam neki strucnjak ali mislim da u ovoj jadnoj ligi s takvim imenima ne smijes to sebi priustiti.

Sto se tice "velikih" klubova poput Gorazda i Gradacca ja se samo nadam da mi nikada necemo postati "veliki" klub ako to oni jesu.
Nema vise :P

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 20 okt 2012, 16:46

necete ni da hocete...optereceni ste svojim kompleksima prvo u fudbalu, kosarci a sad i u rukometu...gorazde i gradacac, pogotovo krivaju, kad spominjes treba da ustaneš, nadam se da si to i otprije znao...i naravno da cete izgubiti i od capljine i od gorazda...a onu dvorsku ludu iz doboja sto vam divlja na klupi ce neko prije ili kasnije razbiti da ga ni majka nece prepoznati kad ga vidi :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 okt 2012, 16:56

najviše volim kad dođu na temu RK Čelika i pričaju o kompleksima.

kad nađeš post koji je @Pasha ostavio na bilo kojoj temi nekog drugog kluba, gdje ide i likuje zbog njihovog poraza onda se javi. a imaš ih preko tri hiljade. takvi postovi odaju kompleks od nekoga/nečega. ima slogan RK Čelik za prošlu sezonu:"Sve protivnike u premijer ligi poštujemo, ali se nikoga ne bojimo".

tigar77

Post Postao/la tigar77 » 20 okt 2012, 17:04

stvarno je zanimljiv kompleks ljudi iz manjih naselja da se ne izrazavam drugacije, jucer vam struju proveli, a jutros dobili internet i nemate pametnijeg posla nego da velicate vase ''gigante'' i govorite nam da smo umjetni klub, pa rek'o bi covjek da ste u najmanju ruku svake godine u osmini lige prvaka.. idite kod poglavice nek' vam zada neke zadatke da radite, mozete i vraca posjetit, da vam neki lijek napravi za te vase komplekse :lol:
kao mi trebamo ustat kad se spomene ime vasih klubova :shock: vi svi trebate ustat kad se spomene zenica, koja je za ta vasa mjesta centar civilizacije ako cemo vec o tome ;)
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 20 okt 2012, 17:28

Ja zadnji put kad sam bio u Zenici su mi obili auto,ukrali mi cd player,jaknu i torbu od laptopa. I to je vama grad za respect,narkomani i uličari...čast pojedincima koje poznajem.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 okt 2012, 17:38

lifebook je napisao/la:Ja zadnji put kad sam bio u Zenici su mi obili auto,ukrali mi cd player,jaknu i torbu od laptopa. I to je vama grad za respect,narkomani i uličari...čast pojedincima koje poznajem.
Dobro si prosao :lol: Neki su ostajali i bez dokumenata i cijele opreme :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

rkmiljacka
Kontakt:

Post Postao/la rkmiljacka » 20 okt 2012, 17:56

Ljudi,evo citam ove gluposti koje pisete jedni o drugima i stvarno ne mogu da vjerujem sta pisete,evo ja malo pratim rukomet i mogu reci da ne vidim nista cudno da Celik izgubi od Gradacca jer ce i Gradacac kad dodje u Zenicu proci isto,zivi bili pa vidjeli,sto se tice nekih igraca Celika i Mikija trenera poznajem ih jos iz Lokomotiva jer sam iz ist Sarajeva i mislim da Miki radi posao odlicno pogotovo u Zenici jer mnogi prije njega nisu uradili nista,i nije korektno dapojedini prijete treneru druge ekipe,smatram da covjek radi onako kako najbolje zna,i u drugoj ligi je bio temperamentan i vecina publike ga je volila i kad dodju igrati i ovdje protiv Slavije.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 20 okt 2012, 18:36

rkmiljacka je napisao/la:Ljudi,evo citam ove gluposti koje pisete jedni o drugima i stvarno ne mogu da vjerujem sta pisete,evo ja malo pratim rukomet i mogu reci da ne vidim nista cudno da Celik izgubi od Gradacca jer ce i Gradacac kad dodje u Zenicu proci isto,zivi bili pa vidjeli,sto se tice nekih igraca Celika i Mikija trenera poznajem ih jos iz Lokomotiva jer sam iz ist Sarajeva i mislim da Miki radi posao odlicno pogotovo u Zenici jer mnogi prije njega nisu uradili nista,i nije korektno dapojedini prijete treneru druge ekipe,smatram da covjek radi onako kako najbolje zna,i u drugoj ligi je bio temperamentan i vecina publike ga je volila i kad dodju igrati i ovdje protiv Slavije.
Ma Miki i ekipa su heroji s obzirom da rade džaba...a ja nisam rekao da Gradačac neće izgubiti u Zenici ,to je čak i izvjesno s obzirom da tada nećemo imati Damira u ekipi...Uglavnom ,nisam ništa loše mislio ,ali me iznervirala činjenica to što se piše na oficijelnoj stranici kluba,odakle ikome prevo da ponižava čovjeka koji nije član njihovog kluba,a pogotovo da to piše na stranic rk čelik. Mi smo izgubili u Čapljini ,pa na našoj stranici ljudi lijepo napisali,svaka čast domaćinu i Čapljini na zasluženoj pobjedi.Razumijem da se vadiš na sudije,ali u 25 minuti utakmice gubiti 11 razlike tj. 18:7 ,i govoriti da su sudije odvele utakmicu u drugom smjeru je smiješno i glupo...eto kraj rasprave i izvinjenje ako sam uvrijedio poštene Zeničane...Pozdrav.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 20 okt 2012, 23:45

" onclick="window.open(this.href);return false;!

pogledajte na 2:38 kako se miki hvata za glavu xD

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 21 okt 2012, 11:07

ako je istina ovo sto se prica da momci nisu dobili nijedne plate od pocetka prvenstva do danas, onda momcima i treneru treba cestitati i skidati kapu na svakom koraku,,,,,,,,,,.............. limvo likce............

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 21 okt 2012, 19:47

tigar77 je napisao/la:stvarno je zanimljiv kompleks ljudi iz manjih naselja da se ne izrazavam drugacije, jucer vam struju proveli, a jutros dobili internet i nemate pametnijeg posla nego da velicate vase ''gigante'' i govorite nam da smo umjetni klub, pa rek'o bi covjek da ste u najmanju ruku svake godine u osmini lige prvaka.. idite kod poglavice nek' vam zada neke zadatke da radite, mozete i vraca posjetit, da vam neki lijek napravi za te vase komplekse :lol:
kao mi trebamo ustat kad se spomene ime vasih klubova :shock: vi svi trebate ustat kad se spomene zenica, koja je za ta vasa mjesta centar civilizacije ako cemo vec o tome ;)

ZENICA CENTAR CIVILIZACIJE?! Ti nemas pravo rec nista protiv Gradacca, jer da Gradacca nije bilo, ne bi ni Zenice, ako si malo stariji znas o cemu pricam (Gradačac, grad svijetlih tradicija u kojem je još u doba slavnog Huseina-kapetana Gradaščevića rođena ideja o samostalnosti države BiH, predstavlja jednu od blistavijih epizoda odbrane Bosne od 1992. do 1995. godine. Gradačačka 107. viteška brigada bila je jedna od najbrojnijih brigada u Armiji RBiH, kontrolirala je liniju dugu 70 kilometara i bila ukrašena multietičnim sastavom od početka do kraja agresije na RBiH. ). Gradacac je veliki grad.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 21 okt 2012, 20:19

gradacac10 je napisao/la: ZENICA CENTAR CIVILIZACIJE?! Ti nemas pravo rec nista protiv Gradacca, jer da Gradacca nije bilo, ne bi ni Zenice, ako si malo stariji znas o cemu pricam (Gradačac, grad svijetlih tradicija u kojem je još u doba slavnog Huseina-kapetana Gradaščevića rođena ideja o samostalnosti države BiH, predstavlja jednu od blistavijih epizoda odbrane Bosne od 1992. do 1995. godine. Gradačačka 107. viteška brigada bila je jedna od najbrojnijih brigada u Armiji RBiH, kontrolirala je liniju dugu 70 kilometara i bila ukrašena multietičnim sastavom od početka do kraja agresije na RBiH. ). Gradacac je veliki grad.
Iako mi je gradacac drag on niti je velik, niti je grad. Porediti gradacac sa zenicom ili sta vise govoriti da je bolji je u najmanju ruku smijesno.
Republika Zenica

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 okt 2012, 20:28

eh svašta se načita čovjek na ovim forumima. spominje Huseina-kapetana. ok jedna od značajnijih ličnosti. ali da njega nije bilo, bio bi neki drugi ko bi se zalagao autonomiju Bosne. a ovo o 107. danas pročitao u novinama pa se nešto hvali. je li u novinama pisalo da je u toku rata Zenica dala 5 brigada, od toga 2. viteške i jednu slavnu? te brigade su pokrivale mnogo više teritorije Bosne i Hercegovine od tih 70 kilometara. mada to nije uopće bitno, kada je u pitanju bilo odbrana BiH.

porediti Gradačac i Zenicu u ovome trenutku nema smisla iz mnogo razloga. od veličine gradova, do pozicije u bh društvu, pa i samom industrijskom značaju. jedina prednost Gradačca je poljoprivreda...

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 21 okt 2012, 21:11

Pasha je napisao/la:eh svašta se načita čovjek na ovim forumima. spominje Huseina-kapetana. ok jedna od značajnijih ličnosti. ali da njega nije bilo, bio bi neki drugi ko bi se zalagao autonomiju Bosne. a ovo o 107. danas pročitao u novinama pa se nešto hvali. je li u novinama pisalo da je u toku rata Zenica dala 5 brigada, od toga 2. viteške i jednu slavnu? te brigade su pokrivale mnogo više teritorije Bosne i Hercegovine od tih 70 kilometara. mada to nije uopće bitno, kada je u pitanju bilo odbrana BiH.

porediti Gradačac i Zenicu u ovome trenutku nema smisla iz mnogo razloga. od veličine gradova, do pozicije u bh društvu, pa i samom industrijskom značaju. jedina prednost Gradačca je poljoprivreda...
sta fali gradaccu? eto vidimo plate su u zenici uredne i u fudbalu i rukometu i svemu... :)
kad je u gradaccu kasnila plata i u jednom sportu?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 okt 2012, 21:23

dječak, nemoj reći da si stariji, jer vidim po rezonovanju da nisi. gdje sam ja to napisao da nešto nedostaje Gradačcu?

počneš priče o Husein-kapetanu, o 107.-207. viteškoj i onda u sljedećem postu udariš po platama...

nego da se mi vratimo rukometu i RK Čelik.

teško poraženi u Gradačcu. sada idemo u Čapljinu gdje očekujem još jedan poraz....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.