FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la admin » 20 okt 2012, 16:00

sodagrad pauzira 7 dana sa tendencijom da nas zauvijek napusti.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2012, 16:13

1:0 Šišić
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 20 okt 2012, 16:22

2:0

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2012, 16:23

SultanSulejman je napisao/la:2:0
Ko je dao ne vidim odavde
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 20 okt 2012, 16:25

Probisvjet je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:2:0
Ko je dao ne vidim odavde!
Ne znam prijatelju,javio mi je prijatelj preko mob.biće uskoro.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2012, 16:27

ovo jedinstvo gore nego mi haman ...mi smo losi da valja, ali jedinstvo jos losije...a prije pocetka sezone jedni i drugi bili glavni kandidati za PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 20 okt 2012, 16:30

bas mi drago, nadam se pobjedi :P
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2012, 16:38

3-1 DOBRO JE idemo dalje ...konto sam da cemo opet kiksat ovo kolo, jer i Jedinstvo je doslo da iskoristi nase slabosti i da se pokusa vratiti u igru za vrh...sreca pa smo danas izgleda odigrali dosta dobro i odnjeli pobjedu rezultatom 3-1
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 okt 2012, 16:57

Danas su igrali Sloboda vs Sloboda, s obzirom da su igrači Jedinstva igrali u našim dresovima :D Dobra tekma naših, konačno su pružili dobru partiju, Stana odličan, Babala također, Jaha izvrstan kod pogotka, kakav slalom i gol :o Onaj Musić, tele k'o tele, ništa od njega. Tino opet primio gol, pa lik ne može odigrati tekmu a da ne primi gol. Peja dobar ..Babala k'o Babala, svaki gol emotivno proživljava 8-) Sve u svemu, poslije Goražda, najbolja tekma Slobode, sigurno. Idemo dalje ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 20 okt 2012, 17:15

JTS je napisao/la:Danas su igrali Sloboda vs Sloboda, s obzirom da su igrači Jedinstva igrali u našim dresovima :D Dobra tekma naših, konačno su pružili dobru partiju, Stana odličan, Babala također, Jaha izvrstan kod pogotka, kakav slalom i gol :o Onaj Musić, tele k'o tele, ništa od njega. Tino opet primio gol, pa lik ne može odigrati tekmu a da ne primi gol. Peja dobar ..Babala k'o Babala, svaki gol emotivno proživljava 8-) Sve u svemu, poslije Goražda, najbolja tekma Slobode, sigurno. Idemo dalje ..
sve si dobro napisao samo bi dodao da je Smigalovic po meni bolje rjesenje od Muminhodzica.dao je go,i dodao Stani na stranu kod prvog gola ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 20 okt 2012, 17:23

A sto smo mi igrali u vasim dresovima ? Izgleda da nama ne gine 2 liga zapad :(

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 okt 2012, 17:26

sta reci , bitna je pobjeda ova , ali ljudi nemojte letiti visoko jer ovo po meni nije ni blizu dobrog , s obzirom na to da smo danas imali prelosu ekipu jedinstva za protivnika , dugo losiju ekipu nisma gledao na tusnju , cak je i gorazde bolje odigralo !

sto se tice slobode Sisic dobar , Muamer Nezic odlican , Nikolic vrhunski , Oma borbeno ... i treba cestitati Matijasu Pejicu koji je po meni bio uz Stanu i najbolji na terenu i treba napomenuti da je momak stisnuo zube i igrao sa blokadom (injekcijom u koljeno) i jednini uz Sisica priso i pozdravio navijace , momak koji pokazuje veliki respect prema Fukarama i Slobodi ... SVAKA MU CAST !!!

dok s druge strane ( PAZITE DOBRO SAD NAVIJACI SLOBODE I OVO NIKADA NEMOJTE ZABORAVITI ) ... jedno seljance koje je uslo u igru umjesto naseg najgoreg igraca Semira Musica , Dzemil Hasanovic koji je imao neke kikseve i dobio je kritike od nasih starijih momaka s tribine , momaka koji ginu za Slobodu i uzivaju veliko postovanje u Tuzli ... e na te iste kritike je odgovorio sa " MRS EBEM VAM MATER U ICKU " ... nakon utakmice ga je spasila policija od ljutih i razocaranih momaka . To nije sve i ispred stadiona se ufatio za racku i reko " PUSITE MI ... " ... mnogo policije ,a malo navijaca jedini je razlog zasto nije dobio po gubicama seljackim svojim !!!

Hasanovic je ( ja mislim ) rodom iz Zvornika , a mi zelimo da iste sekunde napusti nasu ekipu , zelimo suspenziju odmah !!!

eto ljudi moji nemojte zaboraviti ko vas ne postuje i svi poduzmite nesto po ovom pitanju . Dzemil HASANOVIC !!! SRAMOTA :oops:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 20 okt 2012, 17:35

RUDARSKA2 je napisao/la:sta reci , bitna je pobjeda ova , ali ljudi nemojte letiti visoko jer ovo po meni nije ni blizu dobrog , s obzirom na to da smo danas imali prelosu ekipu jedinstva za protivnika , dugo losiju ekipu nisma gledao na tusnju , cak je i gorazde bolje odigralo !

sto se tice slobode Sisic dobar , Muamer Nezic odlican , Nikolic vrhunski , Oma borbeno ... i treba cestitati Matijasu Pejicu koji je po meni bio uz Stanu i najbolji na terenu i treba napomenuti da je momak stisnuo zube i igrao sa blokadom (injekcijom u koljeno) i jednini uz Sisica priso i pozdravio navijace , momak koji pokazuje veliki respect prema Fukarama i Slobodi ... SVAKA MU CAST !!!

dok s druge strane ( PAZITE DOBRO SAD NAVIJACI SLOBODE I OVO NIKADA NEMOJTE ZABORAVITI ) ... jedno seljance koje je uslo u igru umjesto naseg najgoreg igraca Semira Musica , Dzemil Hasanovic koji je imao neke kikseve i dobio je kritike od nasih starijih momaka s tribine , momaka koji ginu za Slobodu i uzivaju veliko postovanje u Tuzli ... e na te iste kritike je odgovorio sa " MRS EBEM VAM MATER U ICKU " ... nakon utakmice ga je spasila policija od ljutih i razocaranih momaka . To nije sve i ispred stadiona se ufatio za racku i reko " PUSITE MI ... " ... mnogo policije ,a malo navijaca jedini je razlog zasto nije dobio po gubicama seljackim svojim !!!

Hasanovic je ( ja mislim ) rodom iz Zvornika , a mi zelimo da iste sekunde napusti nasu ekipu , zelimo suspenziju odmah !!!

eto ljudi moji nemojte zaboraviti ko vas ne postuje i svi poduzmite nesto po ovom pitanju . Dzemil HASANOVIC !!! SRAMOTA :oops:
bas sam komentarisao kad je usao umjesto čupave konjine,da se ne zna ko je gori od goreg.i u povratku kuci sam cuo sta je govorio momcima.mamu mu ebem seljacku u picku.dobit ce batine cim ga u gradu sretnem .sve mu ebem.uh kako sam bjesan sve mu ebem :oops:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 okt 2012, 17:38

Odavno bolju utakmicu nisam gledo na Tusnju, prvo poluvrijeme smo imali sansi dobrih, onaj Music nije ni zasta realno, pa dijete ne zna sutnut lopte pet metara od gola :shock: , drugo poluvrijeme je pocelo sa najboljom sansom Jedinstva kad je je neko od njih pogodio stativu i jos su imali jednu priliku poslije toga, kad je je njihov visoki iz ubacaja kornera dobro sutnuo glavom , kasnije su se nasi otvorili i dobrim akcijama postizali golove, ma dobro je , idemo sad pobijedit Iskru pa cemo da vidimo sta i kako.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 20 okt 2012, 17:45

Dobro je momci su dobili ,sada im dati ova dugovanja podici im motiv i pobjediti iskru .Pokusati smanjiti zaostatak i onda moramo dobiti u gostima kako znamo i umijemo.Kao sto kaze rudarska spustit se na zemlju skupiti sto vise bodova i na zimu napraviti beton ekipu.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 okt 2012, 17:48

fukara87 je napisao/la:Odavno bolju utakmicu nisam gledo na Tusnju, prvo poluvrijeme smo imali sansi dobrih, onaj Music nije ni zasta realno, pa dijete ne zna sutnut lopte pet metara od gola :shock: , drugo poluvrijeme je pocelo sa najboljom sansom Jedinstva kad je je neko od njih pogodio stativu i jos su imali jednu priliku poslije toga, kad je je njihov visoki iz ubacaja kornera dobro sutnuo glavom , kasnije su se nasi otvorili i dobrim akcijama postizali golove, ma dobro je , idemo sad pobijedit Iskru pa cemo da vidimo sta i kako.

kako dobro brate , zaboravio si spomenuti glavno ... lik nas pljuje covjece , eme nam mamu ... nama koji bodrimo i kuci i na strani dajemo zadnje marke za utakmicu , izlazemo se riziku , jel to sto su momci dozivili od seljaka DZEMILA HASANOVICA nije vrijedno pomena ?????????

ljudi sad svi koji psujete Mirzi MESICU vidite koliki je Mirza gospodin i profesionalac i carsijaner ... on na kritike ne reaguje za razliku od ovog balavca , Mesic nas postuje !!!! PUUU STA SAM DOCEKAO DA VIDIM ...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 okt 2012, 17:54

[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 okt 2012, 18:11

tropic je napisao/la:A sto smo mi igrali u vasim dresovima ? Izgleda da nama ne gine 2 liga zapad :(
pitam ja vaseg fizioterapeuta gore sa ograde...sta bi sa dresova...frajer mrtav hladan odgovara....ZABORAVILI :o :o :shock: ...wtf :? ....mi smo odron od ekipe i stvarno mi nije jasno kako neko moze ONO falit...u ekipi mogu 3 igraca igrat a ostalo je smijesno...jedinstvo necu komentarisat jer mi ih je stvarno zao i da nije bilo nasih kvazi fudbalera od neke ozbiljne ekipe bi 10 komada popusili...hladno..i ovi nasi trnokopi su ih mogli napunit do bola al sva sreca za Jedinstvo pa neznaju :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2012, 23:41

cuj psovao navijacima i drzao se za onu stvar :shock: ...ponovo bi on meni bio osunecen vec sutra... a njemu je bolje da pokupi stvari i ode igrat negdje drugo, jer nastradat ce djaba...ma nikad nismo imali ovakvih igraca ranije, a gledaj ko sad nosi nas dres :roll: ...ne smijes uputiti kritiku igracu za losu prestavu, za bolje receno lose prestave...zasto Pejic,Nezic,Ceric,Sisic ,Nikolic i slicni nisu kritikovani nikad i kad odigraju lose?...pa zato sto ljudi daju svoj maksimum bore se i ako odigrju lose odigraju boze moj nisu zasluzili oni da budu kritikovani ...zato takvi igraci dodju da navijaju u Lukavac kad ne mogu nastupiti za ekipu.

ovom malom treba zadat maru gataru nema druge ...ne treba mnogo vec jednostavno onoliko koliko ce mu biti dovoljno da zna koliku je gresku u zivotu napravio
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 20 okt 2012, 23:47

Mene iskreno nerviraju navijaci koji misle da je klub njihov...samo jos sto nisu poceli izvoditi formaciju koju zele.
Svasta se tu kaze igracima, kad se sjetim sta su sve Mujkicu pricali...da prima namjerno golove i to, on samo okrene glavu i zapamti im face, ili oni komentari tipa "100 golova si primio"

Znaci najezim se, alergican sam kad pocnu nesto pricati igracima..sve neki fudbalski znalci i takticari

Kada ekipa izgubi onda sam za zvizduke i neke parole koje bi mozda dale motiva da se zapitaju pa su narednoj utakmici daju sve od sebe..za to jesam

Isto tako nerviraju me neki igraci, svake godine se zadesi u ekipi igraca koji misle da su fudbalske zvijezde, a uz to nemaju ni sportski odgoj pa onda rade te stvari koje rade, to sto je ovaj momak danas uradio

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.