Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ljudi, ja vam kazem, on ce igrati za njemacku reprezentaciju, vjerujte mi..Ja bih ga licno volio vidjet u dresu BIH repke al eto Neven je izgleda odlucio da se malo zajebava sa svima nama..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Evo upravo je dao izjavu na dnevniku(RTS1) da se jos nije odlucio, i da ce odluciti na kraju sezone.
Mada mirise mi da ce igrati za nas, uglavnom nek mu sa srecom, pa za koga god igrao
Mada mirise mi da ce igrati za nas, uglavnom nek mu sa srecom, pa za koga god igrao
- " $...
I ja sam nesto nacuo da bi mogao zaigrati za BiH, nadam se da ce i zaigrati. Jos nista nije sigurnoobannon je napisao/la:Evo upravo je dao izjavu na dnevniku(RTS1) da se jos nije odlucio, i da ce odluciti na kraju sezone.
- alan_kardec
- Kontakt:
Haha moguće da se i zajebava,al evo ne može igrat za švabiju.Šta mislite za ovaj scenario:mi se ovdje prepiremo svaki dan hoće igrat za Srbiju,hoće igrat za BiH,a Subotić se odluči za Amere i spusti nam ga kolektivno svima.Lovac je napisao/la:Ljudi, ja vam kazem, on ce igrati za njemacku reprezentaciju, vjerujte mi..Ja bih ga licno volio vidjet u dresu BIH repke al eto Neven je izgleda odlucio da se malo zajebava sa svima nama..

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma i on sere bezpotrebno, bezveze nas drzi u neizvjesnosti isto ko da je ronaldinho..Neka kaze igram za Srbiju ili za BIH i zdravo..alan_cardec je napisao/la:Haha moguće da se i zajebava,al evo ne može igrat za švabiju.Šta mislite za ovaj scenario:mi se ovdje prepiremo svaki dan hoće igrat za Srbiju,hoće igrat za BiH,a Subotić se odluči za Amere i spusti nam ga kolektivno svima.Lovac je napisao/la:Ljudi, ja vam kazem, on ce igrati za njemacku reprezentaciju, vjerujte mi..Ja bih ga licno volio vidjet u dresu BIH repke al eto Neven je izgleda odlucio da se malo zajebava sa svima nama..
A cinjenica je da je Neven Subotic itekako potreban BIH reprezentaciji, jer smo slabi na poziciji stopera, a ne znam kakva je situacija sa Srbijom sto se tice stopera, kolko ja znam oni imaju kvalitetne stopere (Vidic, Krstajic).. 

- alan_kardec
- Kontakt:
To da je Subotić u ovom momentu potrebniji Ćiri nego Antiću,to je sasvim tačno.On bi bio odlično pojačanje za Ćirin tim,jer je odbrana u bh reprezentaciji, realno,jako slaba.Sa druge strane Subotić bi dobro došao i Antiću,možda ne u ovom momentu,ali za godinu, dvije bi bio sjajno rješenje na štoperskoj poziciji,jer će Krstajić i Dragutinović još malo pa u penziju,Luković u Udinezeu igra štopera,ali njegova prava pozicija je lijevi bek,što se vrlo dobro vidjelo na utakmici u Beču,tako da Subotić,ukoliko se odluči za Srbiju sigurno neće bit u drugom planu.
Stvarno ne razumijem čemu ovo silno odugovlačenje.
Stvarno ne razumijem čemu ovo silno odugovlačenje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
obannon je napisao/la:
Valjalo bi kad bi se malo otišlo iz Beograda,da se ova tekma igra npr. u Smederevu,Novom Sadu,Nišu,Kragujevcu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je i trazio Antic da se utakmica sa Bugarima igra van Beograda. On je zeleo da to bude Nis, ljudi iz saveza(mescini i on licno) su otisli do Nisa ali na zalost stadion je u veoma losem stanju. Reprezentacija moze igrati i u Kragujevcu(odlicno izgleda poslije renoviranja), uskoro i u Jagodini, Smederevu(e tu je jedini problem reflektori), kao i u NSalan_cardec je napisao/la:obannon je napisao/la:
Valjalo bi kad bi se malo otišlo iz Beograda,da se ova tekma igra npr. u Smederevu,Novom Sadu,Nišu,Kragujevcu.
Tako da se utakmica igra na JNA
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da stadio u Novom Sadu još nema reflektore,a npr. u Širokom ždiju ko ludi.obannon je napisao/la:To je i trazio Antic da se utakmica sa Bugarima igra van Beograda. On je zeleo da to bude Nis, ljudi iz saveza(mescini i on licno) su otisli do Nisa ali na zalost stadion je u veoma losem stanju. Reprezentacija moze igrati i u Kragujevcu(odlicno izgleda poslije renoviranja), uskoro i u Jagodini, Smederevu(e tu je jedini problem reflektori), kao i u NSalan_cardec je napisao/la:obannon je napisao/la:
Tako da se utakmica igra na JNA
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Imao je stadion u NS reflektore ali su skinuti prije 4 godine mislim. Sada opet renoviraju stadion za EP u atletici sledece godine, pa mozda opet postave.Srusili su jugoistocnu tribinu sad sta ce jos raditi na stadionu nisam upucen
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Srpski reprezentativac Slobodan Rajković uputio je žalbu na odluku Fife da ga kazni jednogodišnjom suspenzijom.
Rajković je sankcionisan zbog pljuvanja u pravcu sudije Abdulaha Al Hilalija tokom duela reprezentacije Srbije sa Argentinom (0:2) na Olimpijskim igrama u Pekingu. Rajković je uputio žalbu skoro 2 meseca nakon izricanja kazne, a 10. novembra će se pojaviti u sedištu Fife u Cirihu kako bi predstavio svoj slučaj.
19-godišnji Rajković, član Čelsija, tokom leta je došao u Tvente na jednogodišnju pozajmicu. Rukovodstvo holandskog kluba nada se da će uskoro moći da računa na svog fudbalera.
"Uopšte nam se ne sviđa što ceo slučaj traje ovako dugo. Mogli smo da imamo Rajkovića već 3 meseca, a mnogo novca smo izdvojili da bi ga doveli", rekao je predsednik Tventea Jup Munsterman o srpskom defanzivcu.
Ukoliko Rajkovićeva žalba bude odbijena, on će imati još jednu priliku da obori kaznu, pred Arbitražnim sudom za sport.
Rajković je sankcionisan zbog pljuvanja u pravcu sudije Abdulaha Al Hilalija tokom duela reprezentacije Srbije sa Argentinom (0:2) na Olimpijskim igrama u Pekingu. Rajković je uputio žalbu skoro 2 meseca nakon izricanja kazne, a 10. novembra će se pojaviti u sedištu Fife u Cirihu kako bi predstavio svoj slučaj.
19-godišnji Rajković, član Čelsija, tokom leta je došao u Tvente na jednogodišnju pozajmicu. Rukovodstvo holandskog kluba nada se da će uskoro moći da računa na svog fudbalera.
"Uopšte nam se ne sviđa što ceo slučaj traje ovako dugo. Mogli smo da imamo Rajkovića već 3 meseca, a mnogo novca smo izdvojili da bi ga doveli", rekao je predsednik Tventea Jup Munsterman o srpskom defanzivcu.
Ukoliko Rajkovićeva žalba bude odbijena, on će imati još jednu priliku da obori kaznu, pred Arbitražnim sudom za sport.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Pantelić zabija li zabija.Njegov 11-ti gol u 19 zvaničnih utakmica ove sezone.
Vidić pogodio.

Vidić pogodio.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pantelic je davno prevazisao Bundesligu, pogotovo Hertu
Vrijeme je da ode u drugu ligu
O Vidicu suvisno je trositi rijeci
Vrijeme je da ode u drugu ligu
O Vidicu suvisno je trositi rijeci
- " $...
Savino zbogom protiv Bugara
Fudbalski savez Srbije prirediće na prijateljskoj utakmici protiv Bugraske 19. novembra u Beogradu svečani oproštaj od reprezentativne karijere rekorderu po broju nastupa za državni tim Savu Miloševiću, saopšteno je u nacionalnoj kući fudbala.
Milošević je u dresu sa državnim grbom odgrao 101 utakmicu i postigao 35 golova, a poslednji put igrao je za Srbiju i Crnu Goru na šampionatu sveta 2006. godine u Nemačkoj.
Na večitoj listi strelaca reprezentacije nalazi se na četvrom mestu.
On će u šusretu sa Bugarskom na Stadionu Partizana prvi put odigrati utakmicu u dresu reprezentaicjhe Srbije.
Pored Svetskog prvenstva pre dve godine, Milošević je igrao na još dva velika takmičenja - planetarnoj fudbalskoj smotri 1998. u Francuskoj i evropskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Holandiji, na kome je podelio titulu najboljeg strelca sa Holandjaninom Patrikom Klajvertom.
Pre dva dana Milošević je sa Rubinom iz Kazanja osvojio titulu šampiona Rusije, što je prvi trofej u isoriji kluba iz Tatarstana i prvi trofej našeg asa u bogatoj internacionalnoj karijeri.
(MONDO)
Fudbalski savez Srbije prirediće na prijateljskoj utakmici protiv Bugraske 19. novembra u Beogradu svečani oproštaj od reprezentativne karijere rekorderu po broju nastupa za državni tim Savu Miloševiću, saopšteno je u nacionalnoj kući fudbala.
Milošević je u dresu sa državnim grbom odgrao 101 utakmicu i postigao 35 golova, a poslednji put igrao je za Srbiju i Crnu Goru na šampionatu sveta 2006. godine u Nemačkoj.
Na večitoj listi strelaca reprezentacije nalazi se na četvrom mestu.
On će u šusretu sa Bugarskom na Stadionu Partizana prvi put odigrati utakmicu u dresu reprezentaicjhe Srbije.
Pored Svetskog prvenstva pre dve godine, Milošević je igrao na još dva velika takmičenja - planetarnoj fudbalskoj smotri 1998. u Francuskoj i evropskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Holandiji, na kome je podelio titulu najboljeg strelca sa Holandjaninom Patrikom Klajvertom.
Pre dva dana Milošević je sa Rubinom iz Kazanja osvojio titulu šampiona Rusije, što je prvi trofej u isoriji kluba iz Tatarstana i prvi trofej našeg asa u bogatoj internacionalnoj karijeri.
(MONDO)
- " $...
Antic ne racuna(za sada) na Srdjana Knezevica(Partizan), i na Nikolu Vujadinovica(Udineze), po njemu mogu da zaigraju za Crnu Goru jer mu nisu potrebni.
Mislim da je u pravu
Mislim da je u pravu
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Gledao sam par puta Kneževića i po mom mišljenju on je prosjek tako da se Crnogorci vjerovatno neće usrećiti sa njim.Ovog Vujadinovića nisam gledao nikad,ali pošto igra u Udinezeu sigurno ima određen kvalitet,jer Udineze ima sjajan skauting.Ali imamo mi kvalitetnih igrača i bez ove dvojice.Vidić,Ivanović,Rajković,pa onda nadam se i Subotić.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vujadinovic jos ne igra za Udineze(koliko sam obavjesten)zbog nekih papira.Mislim da vrijedi jer je Udinezeovi skauti medju najboljim u Italiji.alan_cardec je napisao/la:Gledao sam par puta Kneževića i po mom mišljenju on je prosjek tako da se Crnogorci vjerovatno neće usrećiti sa njim.Ovog Vujadinovića nisam gledao nikad,ali pošto igra u Udinezeu sigurno ima određen kvalitet,jer Udineze ima sjajan skauting.Ali imamo mi kvalitetnih igrača i bez ove dvojice.Vidić,Ivanović,Rajković,pa onda nadam se i Subotić.
Sto se tice Subotica Antic ga je pozvao sad protiv Bugara da bude uz reprezentaciju, da osjeti atmosferu pa neka se odluci. Subotic jos nije dao odgovor. Vidjecemo sta ce biti
- " $...
Ninković propušta ostatak jeseni
Potencijalni reprezentativac Srbije, fudbaler kijevskog Dinama Miloš Ninković, povredio je stopalo i prema prvim procenama lekara odsustvovaće sa terena narednih mesec i po dana, preneli su ukrajinski mediji.
Ninkovića, koji se povredio na treningu, klub će poslati na operaciju u Belgiju, a njegov povratak u trenažni proces ne očekuje se pre novogodišnjih praznika.
"Vezista" kojeg je selektor Radomir Antić pozvao za oktobarske okršaje sa Litvanijom i Austrijom, ali je on i tada odustao zbog povrede, propustiće završnicu takmičenja po grupama u Ligi šampiona i nekoliko vrlo značajnih utakmica ukrajinskog prvenstva.
Dinamo u nacionalnom šampionatu ima sedam bodova više od drugoplasiranog Metalista, a narednog vikenda očekuje ga "večiti derbi" sa Šahtjorom u Donjecku.
U Ligi šampiona Kijevljane očekuju gostovanje Arsenalu i meč kod kuće sa Fenerbahčeom. Dinamo je posle četiri kola treći na tabeli svoje grupe, sa bodom manje od Portoa i tri manje od vodećeg Arsenala.
Trener najtrofejnijeg ukrajinskog kluba, ruski stručnjak Jurij Sjomin, imaće u narednim mečevima puno problema prilikom sastavljanja tima jer su se nedavno povredili i prvi golman Oleksandar Šovkovski i Taras Mihalik.
(Tanjug/MONDO)
Potencijalni reprezentativac Srbije, fudbaler kijevskog Dinama Miloš Ninković, povredio je stopalo i prema prvim procenama lekara odsustvovaće sa terena narednih mesec i po dana, preneli su ukrajinski mediji.
Ninkovića, koji se povredio na treningu, klub će poslati na operaciju u Belgiju, a njegov povratak u trenažni proces ne očekuje se pre novogodišnjih praznika.
"Vezista" kojeg je selektor Radomir Antić pozvao za oktobarske okršaje sa Litvanijom i Austrijom, ali je on i tada odustao zbog povrede, propustiće završnicu takmičenja po grupama u Ligi šampiona i nekoliko vrlo značajnih utakmica ukrajinskog prvenstva.
Dinamo u nacionalnom šampionatu ima sedam bodova više od drugoplasiranog Metalista, a narednog vikenda očekuje ga "večiti derbi" sa Šahtjorom u Donjecku.
U Ligi šampiona Kijevljane očekuju gostovanje Arsenalu i meč kod kuće sa Fenerbahčeom. Dinamo je posle četiri kola treći na tabeli svoje grupe, sa bodom manje od Portoa i tri manje od vodećeg Arsenala.
Trener najtrofejnijeg ukrajinskog kluba, ruski stručnjak Jurij Sjomin, imaće u narednim mečevima puno problema prilikom sastavljanja tima jer su se nedavno povredili i prvi golman Oleksandar Šovkovski i Taras Mihalik.
(Tanjug/MONDO)
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.