Da kažem nešto o pojedincima:
Storari - bez posla, neocijenjen.
Bonnuci, Chiello, Barza - rutinski, sigurno u većini duela, jedino je Chiello imao propust kada ga je pandev lagano izbacio i išao na Storaria, ali je Marcha sve ispravio.
R V P:
Vidal tanak, tačno sam i prije meča znao da će Pogba zaigrati danas, trebao je i ranije izaći.
Marcha - vjerovatno je pretrčao 13km, imao je grešaka, ali kada neko tako gine za ekipu, nema mu se šta reći.
Pirlo - nije odigrao po mom ukusu, ima problem kada je udvojen, imao je i dosta pogrešnih pasova, u drugom dijelu je odigrao mnogo bolje.
Bekovi:
Asa odličan, Licht kao i unazad par mečeva, tanko za moj ukus.
Napad:
Quaglia - borio se i on, ali sam i za njega prije meča rekao, igrači koji su emotivno vezani za bivše timove ne trebaju da počinju ovakve mečeve.
Giovinco - gine momak na terenu, bar 10 prekršaja je bilo nad njim, od toga sudija svira svaki treći, često su to pogibeljni startovi jer ga je teško zaustaviti.
Mogao je ranije šutirati u onoj situaciji, ali treba reći da su već bili ispred njega stoperi napolia i da je šutao pravo, bio bi izblokiran.
U prvom dijelu imao je 2-3 fantastična driblinga, trudi se i radi za ekipu i po meni je bio ponajbolji igrač na meču.
Caceres treba više igrati, na stoperu po mogućnosti, Pogba i Marrone će dobijati dosta šansi.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!