FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2012, 19:33

na dresovima piše sarajevo osiguranje čini mi se.
DRUG NEBI TI PUNCA

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 20 okt 2012, 19:34

bagrcavi je napisao/la:na dresovima piše sarajevo osiguranje čini mi se.
dobro ti se čini.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 20 okt 2012, 20:02

rtm86 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:na dresovima piše sarajevo osiguranje čini mi se.
dobro ti se čini.
Neki novi sponzor, nesta.. :D Sve se nema :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 okt 2012, 21:09

Čestitke na 3 boda.

Prije 2. gola ste svi vidjeli da se radilo o igranju rukom a u nastavku akcije pogodak.. Prekršaj kod 1. gola ne znam da li je bio, nisam baš najbolje vidio.

Svejedno lijep pozdrav i sretno u nastavku. I respekt Manijacima, lijepa atmosfera nema šta.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 20 okt 2012, 21:22

@ champions1921

Naravno :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 okt 2012, 21:23

sajo10 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
HorionBosna je napisao/la:Jos sto je najgore te isti novinari tj uposlenici ovog sajta navijaju za zeljeznicar. :roll:
A kako si nam to zakljucio ljubi te majka tako pametnog??
Covjece nije bitno da li navijaju za Zelju, Sarajevo, Vrbanjusu ili Slobodu iz Mrkonjic Grada. Sama ta logika napisati nesto u takvom stilu je u rangu da ne kazem cega. Mislim dno i strahota...

Paznja: Ovo ne govorim kao navijac Zeljeznicara vec kao neko sto prati novinarstvo i sto ce akoBogda u ova doba za godinu dana, da ide bas na fakultet novinarstva ovdje u Svedskoj.
Privatni portal.. Njihova stvar kako ce pisati.. Sta ti nije jasno???
BUDI ŽELJO !!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 20 okt 2012, 21:25

Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.

Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.

Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

HorionBosna
Kontakt:

Post Postao/la HorionBosna » 20 okt 2012, 21:28

GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.

Nama je najbitnije da ne gubimo korak i da samo tu u 2 ili 3 boda, dovoljan nam je jedan njihov kiks da ih prestignemo, a na proljeće će to aBd doći na svoje.

Sve je ovo dobro sad za sad. Stvari se odvijaju isto kao i prošle sezone kad samo ganjali Široki, a sad ganjamo pitare. Krajnji ishod je dobro poznat svima nama.
Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??

3000 postova za 5 mjeseci, lafo neki husrev beg, a bogara se po chatu?

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 20 okt 2012, 21:32

HorionBosna je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Udbaši na kraju pobjediše, iskreno drugačiji ishod nisam ni očekivao, oni znaju da moraju pobjeđivati na lavoru ukoliko žele da ostanu u utrci za titulu.

Ja kao navijac zeljeznicara se stidim ovakvih ljudi, jarane jednostavno zracis frustracijama i kompleksima, sta ti rade kuci??

Čuj bogara se. :lol: :lol: :lol:

Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti. 8-)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..
Šta ima, navijač Željezničara?! :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 okt 2012, 22:15

primimo golove jer nam je liga karanana i svi su ispred nas, a to da smo ispred ove lige kao dinamo u hrvatskoj je vec vidljivo i abd bice jos vidljivije

dosta je price o pitarima ovdje ... i nekih frustracija
naravno da su dobili i drago mi je sad ide borba pa nek se pokazu protiv sampiona i na tribinama i na terenu a humanitarno(akcije)su vec izgubili ;)

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 20 okt 2012, 22:19

GaziHusrevbeg je napisao/la:
HorionBosna je napisao/la:

Čuj bogara se. :lol: :lol: :lol:

Hajd uredu je. Iskuliraj me, matere ti. 8-)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p2005838" onclick="window.open(this.href);return false;
HorionBosna je napisao/la:Izbacili su slobodu svojim lopovlukom, nas jucer pokrali, kradu i namjestaju godinama, primjer ove godine 6 bodova protiv nas i borca pred kamerama, svi vide osim njih, kupe i pokradu osim i ostala kompanija ali zato zadnjih 10 godina kad god izadju u europu prime na startu po 4,5,6,7 golova razlike.. **** takvog sampiona..
Šta ima, navijač Željezničara?! :lol: :lol:
HAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHHHHAHAHAAAAAAAAAHAHAHAHA
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 okt 2012, 22:22

:lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 okt 2012, 22:41

je li nam racun odblokiran ?
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 20 okt 2012, 22:43

Buu je napisao/la:je li nam racun odblokiran ?
Jeste, prije par dana...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 okt 2012, 22:47

ipetm je napisao/la:
Buu je napisao/la:je li nam racun odblokiran ?
Jeste, prije par dana...
Znaci da nema nikakvih problema i da bi mogle pare od Evopre ubrzo leci na racun.
NO PYRO NO PARTY

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 okt 2012, 22:56

Ljudi tako vam Boga prestanite vise polemisati sa njima,j... forum,novinare i ostale neka pisu sta hoce i neka proglasavaju prvaka i raduju se tituli u oktobru,to je najmanje bitno u Maju se trofeji podizu i ako Bog da nadam se da su nasi ali ne mogu reci sigurno,ispade samo mi i oni igramo i niko drugi nema pojma.Previse rano se otpisuju Zrinjski,Borac a i Siroki(mislim bez razloga jer ni mi ni komsije nismo puno bolji od njih a niti oni losiji od nas) a jos ima 20 kola i 60 bodova u igri i sve je moguce a na dalji tok prvenstva moze uticati i zimski prelazni rok jer se nikada ne zna koce koga prodati a koga dovesti.Zato polako kolo po kolo bez neke uranjene euforije a pustite komsije oni su sada na sedmom nebu a do kada to ce dalji tok prvenstva pokazati.Dajte ba pisemo samo o Zelji i desavanjima oko njega,j... mi se za ostale.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2012, 23:21

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 20 okt 2012, 23:47

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 okt 2012, 23:50

eki Aco živ :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 okt 2012, 00:31

E tacno si me oraspolozio :)
Nego,danas neki saban (jedini sa salom Gradine) na tribini lafo psuje Dzeli i Gusi sve sarajevsko zbog nevidjene ruke prije drugog gola,kako Zeljo dobija na sudije ovo ono. Raja se smije.
A vam Gradina se zatvorila na svom terenu,ne mogu da predju pola centra. Haos!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anex, Anpa, BordoDbr, doncarlo, GBBP87, Google Adsense [Bot], Hansestadt, mavi, NazorUso, Orvel, WeekendOffender, Zgemboo89 i 79 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []